۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۰۴
کد خبر: 82022267
T T
۰ نفر
حساس سازي مسئولان نسبت به رفع مشكلات بانوان استان ضروريست

اروميه- ايرنا- نماينده ولي فقيه در استان و رئيس مجمع عالي بسيج آذربايجان غربي گفت: حساس سازي مسئولان و مجموعه هاي فرهنگي استان نسبت به احصا و رفع مشكلات بانوان ضروريست.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام سيدمهدي قريشي روز دوشنبه در نشست هم انديشي اعضاي شوراي عالي بسيج زنان آذربايجان غربي افزود: بانوان فعال در ادارات استان بايد نسبت به شناسايي و انتقال مشكلات بخش بانوان به مسئولان در راستاي مطالبه و رفع آنها تلاش كنند.
وي بيان كرد: در عرض دو سال گذشته از مهمترين دغدغه هاي دفتر نمايندگي ولي فقيه استان عدم استفاده مسئولان از جايگاه نماينده ولي فقيه در استان در راستاي حل و رفع مشكلات در سطح استاني و كلان بوده است.
وي بيان كرد: در كارهاي فرهنگي شاهد كندي پيشرفت در كارها هستيم ولي مي توان با كمك گرفتن از توانايي ها و ظرفيت هاي موجود در بخش بانوان گام هاي مهمي در اين زمينه برداشت.
حجت الاسلام قريشي گفت: حضور بانوان طلبه و روحاني در مساجد در كنار برادران روحاني مي تواند گام مهمي در جلوگيري از ترويج بدعتها در ميان بانوان و رفع شبهات ديني آنها باشد.
وي اظهار كرد: مباحث ديني مطرح در حوزه بانوان بايد از طريق افراد آگاه چه در مساجد و چه در محافل ديني خانگي هدايت شود.
امام جمعه اروميه اظهار كرد: هم اكنون تربيت يكي از اساسي ترين مسايل مطرح براي انسانهاست كه بانوان اين وظيفه خطير را بر عهده دارند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي گفت: در دين مبين اسلام احكام ديني بسياري به نفع بانوان است و اين قشر داراي جايگاه خاصي در دين اسلام هستند.
رئيس مجمع عالي بسيج آذربايجان غربي افزود: جايگاه تحقير آميز زن در جوامع غربي بسيار تاسف بار است ولي در جامعه اسلامي مقامي رفيع براي بانوان در نظر گرفته شده است و بانوان باتقوا به عنوان الگوي زنان در قرآن كريم معرفي شده اند.
امام جمعه اروميه اظهار كرد: تربيت انسانهاي باتقوا از مهمترين وظايف بانوان در كنار فعاليت هاي اجتماعي در جامعه اسلامي است.
وي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مشهد مقدس گفت: ارتباط با خدا و تقوا مي تواند مهمترين عامل پيشرفت در جامعه اسلامي باشد.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي بيان كرد: اساسي ترين مساله مطرح در كشور اين است كه بايد مديران در كنار تخصص و فرهيخته بودن از پرهيزگارترين افراد انتخاب شوند.
مدير كل امور بانوان استانداري آذربايجان غربي نيز در اين نشست گفت: پنج هزار زن كارآفرين در استان فعاليت مي كنند.
شهلا تاجفر بيان كرد: هم اكنون بانك اطلاعات اين بانوان تشكيل و تهيه شده است.
وي افزود: ميزان مشاركت اجتماعي زنان استان 80 درصد است و نيازمند تخصيص اعتبارات بيشتر براي اشتغالزايي و توسعه كارآفريني براي بانوان استان هستيم.
تاجفر اظهار كرد: در تخصيص بودجه سال جديد نيازمند تخصيص اعتبارات ويژه به بخش بانوان ادارات هستيم.
لطيفه مبين از ديگر اعضاي شوراي عالي زنان استان گفت: نقش مهم و فرهنگي مساجد در استان فراموش شده است و براي به كار گيري و استفاده از ظرفيت هاي بانوان بايد پويايي مساجد را به آنها باز گردانده شود.
وي بيان كرد: هم اكنون بسياري از افرادي كه مطالبه گر هستند و مي توانند مشكلات بانوان را بيان و حل و رفع آنها را از مسوولان مطالبه كنند، در جايگاه مناسب خود قرار ندارند.
فاطمه قاسم زاده عضو ديگر اين شورا گفت: رسيدگي به وضعيت بيمارستان زنان و زايمان كوثر اروميه ضروريست.
وي بيان كرد: سلامت جزو حقوق اساسي بانوان است ولي متاسفانه تقاضا براي خدمات ارائه شده با نوع خدمات عرضه شده همخواني ندارد و تقاضا بيش از اندازه است.
قاسم زاده اظهار كرد: خواهان تحويل سريع ورزش سرا به دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي براي رفع اين مشكل هستيم.
به گزارش ايرنا، اين نشست به همت جامعه زنان سپاه شهداي آذربايجان غربي به مناسبت هفته گراميداشت مقام زن برگزار شد.
7125/1905