به گزارش خبرنگار ايرنا، محمدرضا احمدزاده روز چهارشنبه در بازديد از كشت چغندر قند در يكي از مزارع كشاورزي شهرستان شوط اظهار كرد: همه ساله با فرا رسيدن فصل بهار چغندركاران شهرستان شوط، كشت چغندر قند را در اين شهرستان آغاز و به مدت 20 روز اقدام به كشت اين محصول غذايي با ارزش مي كنند.
وي افزود: پيش بيني مي شود تا پايان فصل كشت اين محصول، 350 هكتار از اراضي كشاورزي اين شهرستان به زيركشت اين محصول برود.
احمدزاده اضافه كرد: امسال استفاده از روش هاي نوين آبياري و كشت به موقع و استفاده از بذرهاي اصلاح شده از جمله مواردي است كه چغندركاران براي افزايش توليد در شهرستان مورد توجه قرار مي دهند.
مدير جهاد كشاورزي شوط با بيان اينكه امسال جهاد كشاورزي اين شهرستان در حمايت از چغندركاران اقدام به تامين هزينه بذر، خدمات مكانيزاسيون، بيمه و آزمايش خاك مي كند، گفت: همچنين اين نهاد امسال براي خريد ماشين آلات و ادوات كشاورزي بيش از 15 ميليارد و 200 ميليون ريال تسهيلات در اختيار كشاورزان منطقه قرار مي دهد.
بر اساس پيش بيني هاي به عمل آمده توسط كارشناسان جهاد كشاورزي شهرستان امسال بيش از 17 هزار تن چغندرقند از سطح مزارع شهرستان شوط برداشت خواهد شد.
شهرستان شوط در شمال آذربايجان غربي واقع شده و از كانون هاي مهم توليد محصولات كشاورزي است.
7128/1905
اروميه- ايرنا- مدير جهادكشاورزي شهرستان شوط گفت: با آغاز كشت بهاره، 350 هكتار از اراضي كشاورزي اين شهرستان زيركشت چغندرقند مي رود.