۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۳
کد خبر: 82045026
T T
۰ نفر

براي سلامت روده ها، مصرف گوشت قرمز را كاهش دهيد

۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۳
کد خبر: 82045026
براي سلامت روده ها، مصرف گوشت قرمز را كاهش دهيد

تهران - ايرنا - مطالعات اخير نشان مي دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت هاي فرآوري شده احتمال بروز پوليپ روده را 56 درصد افزايش مي دهد. پوليپ مهمترين عامل بروز سرطان روده بزرگ است.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از ساينس، معمولا اولين مرحله سرطان روده بزرگ، ايجاد تومورهاي كوچك به نام پوليپ هاي آدنوماتوز است كه در ديواره داخلي روده بزرگ تشكيل مي شوند. ممكن است اين پوليپ ها به سرطان بدخيم تبديل شوند. سلول هاي سرطاني مي توانند از طريق سيستم گردش خون و لنف در سراسر بدن گسترش يابند و سبب متاستاز شوند. مطالعات نشان مي دهد مصرف غذاهاي التهابي مانند گوشت قرمز و انواع گوشت هاي فرآوري شده، احتمال بروز پوليپ را به ميزان 56 درصد افزايش مي دهد.
علاوه بر مصرف گوشت قرمز، جهش ژنتيكي، سن، اضافه وزن، استعمال دخانيات، كم تحركي، مصرف الكل، غذاهاي پرچرب و پركالري و ابتلا به بيماري هايي مانند ديابت، اختلال هورمون رشد (آكرومگالي) و بيماري كرون، از مهمترين دلايل سرطان روده هستند.
محققان پيشنهاد مي كنند كه پروتئين هاي گياهي و گوشت سفيد و ماهي جايگزين گوشت قرمز شود.
سرطان روده سومين سرطان شايع در جهان و چهارمين علت مرگ ناشي از سرطان است. بر اساس گزارش مركز كنترل و پيشگيري از بيماري ها، در سال 2011 ميلادي 51 هزار و 783 نفر بر اثر اين بيماري جان خود را در آمريكا از دست دادند.
علمي (6) ** 9259**1440
۰ نفر