۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۴
کد خبر: 82059108
T T
۰ نفر
انتقاد عضو اتاق بازرگانی سنندج از رصد حساب های مالی فعالان اقتصادی

سنندج- ایرنا- عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی سنندج از رصد حساب های مالی فعالان اقتصادی توسط سازمان امور مالیاتی انتقاد كرد و گفت: فعالان اقتصادی اگر احساس كنند دولت به صورت مستمر فعالیت های مالی آنان را رصد می كند تمایلی به فعالیت ندارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا هوشنگ صداقت روز دوشنبه در نشست خبری اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی سنندج افزود: فعالان اقتصادی مخالف پرداخت مالیات نیستند اما انتظار داریم مالیات از همه فعالان حوزه اقتصادی و تولیدی اخذ شود و تنها منحصر به چند فرد خاص نشود.
او گفت: مالیات تنها از افرادی اخذ می شود كه شفاف هستند و دفتر فعالیت دارند و از مابقی افراد و شركت هایی كه به صورت غیرشفاف فعالیت می كنند اخذ نمی شود.
او با اعلام اینكه صدور بخشنامه سازمان امور مالیاتی مبنی بر رصد حساب های مالی فعالان اقتصادی منجر به گلایه این افراد شده است خواستار بازنگری در این بخشنامه شد و افزود: همه افرادی كه فعالیت دارند باید مالیات پرداخت كنند و بخشنامه ها و آئین نامه ها تنها در مورد برخی ها اجرا نشود.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی سنندج در ادامه سخنان خود به مقوله سرمایه گذاری و نیاز جدی كردستان به آن اشاره كرد و گفت: بروكراسی اداری یكی از مهمترین موانع جذب سرمایه گذاری در كردستان است.
او همچنین به شكست برخی از طرح های سرمایه گذاری در كردستان در گذشته نیز اشاره كرد و گفت: در زمان اجرای یك طرح مسوولان دولتی بر توجیه فنی و اقتصادی آن صحه می گذارند اما در زمان شكست این طرح دولت عقب نشینی می كند و تمام تقصیرات این شكست متوجه بخش خصوصی و سرمایه گذار می شود اماا باید دولت هم دراین شكست شریك شود.
او فعالیت های فرهنگی در زمینه نهادینه كردن فرهنگ كارآفرینی و احترام به كارآفرینان را نیز مورد تاكید قرار داد و گفت: جامعه ما باید بیشتر كارآفرینان را بشناسد و به آنها احترام بگذارد.
این فعال اقتصادی كردستان همچنین در ادامه سخنان خود بر حفظ واحدهای تولیدی استان با اولویت واحدهای صادرات محور تاكید كرد و گفت: واحدهای تولیدی برای اینكه امكان رقابت در بازارهای خارجی را داشته باشند باید نسبت به افزایش كیفیت و كاهش قیمت تمام شده اقدام كنند.
صداقت كیفیت پایین برخی از محصولات را منجر به انباشت و فروش نرفتن این محصولات دانست و افزود: باید این موضوع را به صورت اساسی و ریشه ای مورد بررسی و بازنگری قرار داد و برای افزایش كیفیت تولیدات برنامه ریزی كرد.
3033/1904