۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷
کد خبر: 82065539
T T
۰ نفر
سیاست اعطای تسهیلات كم بهره برای واحدهای صنعتی استان مركزی حیاتی است

اراك - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزی گفت: سیاست اعطای تسهیلات كم بهره دولت برای حل چالش های صنعتی در استان مركزی و فرصت سازی تولید برای واحدهای اقتصادی كوچك و متوسط حیاتی است.

محمدرضا حاجی پور روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: درخواست تسهیلات كم بهره 160 هزار میلیارد ریالی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به معاون اول ریاست جمهوری ارجاع شده كه بر این اساس تعداد هفت هزار و 500 بنگاه اقتصادی كوچك و بزرگ در نقاط مختلف كشور از جمله استان مركزی می توانند از مزایای آن برخوردار می شوند.
وی ادامه داد: بیش از یك هزار واحد صنعتی كوچك و بزرگ در نقاط مختلف استان مركزی وجود دارد كه با بهره مندی از این تسهیلات، جان تازه ای را برای حوزه تولید این قطب مهم صنعتی به همراه دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزی اضافه كرد: صاحبانواحدهای اقتصادی كوچك و متوسط این استان به منظور بهره مندی از تسهیلات یاد شده باید در اسرع وقت در درگاه الكترونیكی بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت، ثبت نام كنند.
وی افزود : طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت، معدن و تجارت و همچنین ابلاغیه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به منظور تعیین تكلیف 7500 واحد تولیدی مشكل دار با هدف فعال كردن آنها به معاونت امور صنایع وزارت صنعت ،معدن و تجارت تفویض شده است.
حاجی پور یادآوری كرد: واحدهای تولیدی كوچك و متوسط استان مركزی (تا یكصد نفر كاركن) كه متقاضی تسهیلات كم بهره هستند،به منظور فعال كردن یا افزایش تولید و اشتغال می توانند به نشانی الكترونیكی www.behinyab.irمراجعه و نسبت به درج درخواست تسهیلات مورد نیاز اقدام كنند.
وی افزود: درخواست واجدان شرایط در كمیته فرعی كارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور نماینده استاندار، بانك عامل و رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان مركزی بررسی می شود و متقاضیانی كه مشمول باشند، پس از تصویب در كارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به بانك های عامل معرفی می شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزی تحقق اقتصاد مقاومتی را برنامه اصلی این سازمان در سال جاری عنوان كرد و گفت: برای تحقق این مهم، تامین نقدینگی و رفع مشكلات واحدهای تولیدی و همچنین تكمیل ظرفیت خالی آنان در دستور كار این سازمان قرار گرفته است.
استان مركزی با بیش از سه هزار واحد صنعتی، به عنوان قطب چهارم صنعت ایران و دومین قطب صنایع مادرتخصصی كشور مطرح است و به لحاظ تنوع در تولید در رتبه اول كشور قرار دارد.
3017/6013/