احمد حاجبي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران ايرنا و مهر در زنجان افزود: زماني نسبت مصرف موادمخدر در مردان به زنان 9 به يك بود كه متاسفانه اين روند با افزايش گرايش افراد به مواد صنعتي و محرك هم اكنون شش به يك و حتي چهار به يك رسيده است.
وي اظهار كرد: خطر و تبعات استفاده از مواد محرك و صنعتي جدي است چرا كه تاثير مخربي در فرد و جامعه بر جاي مي گذارد.
حاجبي با اشاره به اينكه بر اساس اعلام وزارت علوم، شيوع مصرف مواد مخدر در بين دانشجويان اين وزارتخانه 2.6 دهم درصد است، ادامه داد: اين موضوع به معناي روند افزايشي مصرف موادمخدر نيست.
وي بيان كرد: الگوي مصرف مواد مخدر از سنتي به سمت مواد محرك و صنعتي در كشور تغيير يافته و اين به نوبه خود نگراني هايي را ايجاد كرده است.
*** اختلالات افسردگي و اضطراب در زنان شايع تر است
مديركل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در ادامه گفت: مطالعات نشان مي دهد شيوع اختلالات رواني به ويژه افسردگي و اضطراب در زنان بيشتر است.
وي اظهار كرد: بر اساس نتايج طرح پيمايش ملي سلامت روان در كشور، شيوع اختلالات روانپزشكي در جمعيت فعال 15 تا 64 سال كشور 23.6 درصد است.
حاجبي افزود: شايع ترين اختلال روانپزشكي در كشور افسردگي با شيوع 12.7 درصدي و شيوع اختلالات اضطرابي در گروه سني ياد شده نيز 15.6 درصد است.
وي بيان كرد: اختلالات روانپزشكي از درجه خفيف تا شديد را در بر مي گيرد و بيشترين شيوع اين نوع اختلالات در سنين جواني است.
مدير كل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خاطرنشان كرد: آمار اعلام شده به معني آن نيست كه همه مبتلايان، بيماري جدي دارند بلكه گروهي خاصي را در بر مي گيرد و فقط يك درصد مبتلايان با اختلالات جدي روانپزشكي دست و پنجه نرم مي كنند.
6085/7320
يك مسئول در وزارت بهداشت:
سهم زنان از مصرف انواع مخدرها در حال افزايش است
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵
کد خبر:
82069068
زنجان - ايرنا - مديركل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: تغيير الگوي مصرف و افزايش سهم زنان از مصرف انواع مخدرها يك نگراني جدي در كشور است.