به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، ولي الله سيف روز شنبه در همايش بينالمللي سرمايه گذاري در حوزه سلامت در هتل اسپناس تهران افزود:بانك مركزي با توجه به عرضه و تقاضا و حجم اقتصاد كشور از ايجاد شوك هاي ناگهاني به اقتصاد كشور جلوگيري ميكند.
وي تاكيد كرد: با افزايش درآمدهاي ارزي كشور پس از برجام برنامه بانك مركزي اين است كه با اشراف كامل بر اقتصاد كشور از بروز هيجانات جديد جلوگيري كند.
رئيس كل بانك مركزي گفت: نرخ واقعي ارز بايد در واقعيت اقتصاد كشور مشخص شود و بازار بزرگ مصرف كشور بايد براي عرصه محصولات ناشي از سرمايه گذاري هاي به وجود آمده امن باشد.
سيف افزود: به همين منظور قانون حمايت از سرمايه گذاري خارجي مطلوبترين شرايط را براي سرمايه گذاري به وجود آورده است تا آنان با آسودگي خاطر و اطمينان بيشتري در كشور سرمايه گذاري كنند.
وي تاكيد كرد، تامين مالي ميان مدت و بلند مدت با توجه به ماهيت واقعي درآمدهاي پروژه ها و ميزان نقدينگي شركتها، تضمين كننده موفقت پروژه است.
به گفته ي سيف حداقل آورده شركتها براي پروژههاي جديد ميتواند 25 درصد حجم سرمايه گذاري پروژه باشد و 75 درصد آن ميتواند از طريق تامين مالي خارجي تامين شود و از اين طريق ميتوانيم حجم زياد سرمايه گذاري در كشور را براي توسعه و رونق اقتصادي فراهم كنيم.
به گزارش ايرنا، علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي پيش از اين از آماده كردن شرايط براي تك نرخي كردن ارز در نيمه دوم امسال خبر داده و گفته بود: اكنون فاصله نرخ ارز در بازار آزاد و مبادله اي بسيار كاهش يافته و فاصله زيادي با تك نرخي كردن ارز نداريم.
وي گفت: از مدت ها قبل، بحث درباره تك نرخي كردن ارز را شروع كرديم و بانك مركزي مشغول اين كار بوده و مسائل مربوط به آن در ستاد اقتصادي دولت بررسي مي شود.
همايش بين المللي سرمايه گذاري در حوزه سلامت امروز (شنبه 25 ارديبهشت ) در هتل اسپيناس تهران برگزار شد و تا فردا 26 ارديبهشت ادامه دارد.
اجتمام(3)**3063 **1561
رئيس كل بانك مركزي:
يكسان سازي نرخ ارز پس از برجام سياست دولت است
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵
کد خبر:
82074008
تهران- ايرنا- رئيس كل بانك مركزي ايران، يكسان سازي نرخ ارز بعد از برنامه جامع اقدام مشترك(برجام) به منظور جلوگيري از شوك به بازار را يكي از سياست هاي دولت اعلام كرد.