به گزارش ايرنا پروفسور «جان بريث ويت» عصر شنبه در پيش همايش بين المللي پيوند عدالت ترميمي و پيشگيري از جرم در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد افزود: همه اساس عدالت ترميمي بر اين استوار است كه ناتوان سازي افراد آخرين راه حل باشد چنانكه در احكام اسلامي نيز سخت ترين مجازات ها در آخرين مرتبه قرار دارد.
وي اظهار كرد: آموزه هاي اسلامي با ساز و كارهاي خود، همانند بخشش و توبه، براي اين است كه انسان ها، بهترين خود خويش را به نمايش بگذارند.
وي با اشاره به اينكه عدالت ترميمي به عوامل زيربنايي جرم و اختلاف كيفري مي پردازد، گفت: اين عدالت رويكردي همه جانبه به جرم و پيشگيري از آن دارد.
وي تصريح كرد: عدالت ترميمي براي همه مشكلات راه حل ندارد و بايد با استفاده بهينه از آموزه هاي عدالت كيفري تكميل شود.
استاد دانشگاه ملي استراليا با بيان اينكه عدالت ترميمي تفسيري راديكال از عدالت كيفري است، گفت: در اين نوع از عدالت ما با مسئوليت پذيري فعالي كه نگاه به آينده دارد، روبه رو هستيم و اهميت آن در حل مشكل، زماني بيشتر احساس مي شود كه فلسفه طرفين دعوي يكسان نباشد.
عدالت ترميمي، پيشگيري از تكرار جرم و بزه ديدگي را از مجراي دستيابي به درك و شناختي عميق نسبت به ريشه هاي جرم و اختلاف، جلب مشاركت جوامع محلي در حل و فصل دعاوي و تاكيد بر ارزش هاي فرهنگي مبتني بر صلح و سازش را دنبال مي كند.
7507/5132*شبس*1613
استاد استراليايي: عدالت ترميمي به آموزه هاي اسلامي نزديكتر است
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰:۴۱
کد خبر:
82074554
مشهد- ايرنا - استاد دانشگاه ملي استراليا گفت: عدالت ترميمي به آموزه هاي اسلامي بسيار نزديكتر از آموزه هاي غربي است.