به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد كیش، علی اصغر مونسان روز یكشنبه با بیان اینكه نامگذاری امسال با عنوان 'اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل' سبب توجه جدی مسئولان به تكمیل طرح های توسعه ای و سرعت بخشی در روند بهره برداری از طرح های عمرانی شده است، افزود: نواحی ساحلی جنوبی كشور نمادی از اقتدار ملی در روابط بین المللی خواهد بود و راهبرد توسعه سرمایه گذاری در این نواحی مهمترین رویكرد كلان كشور در مناطق جنوبی ما محسوب می شود.
وی رشد چشمگیر توسعه هندورابی را یكی از نقاط قوت فعالیت های سازمان منطقه آزاد كیش در دو سال گذشته برشمرد و اظهاركرد: طرح توسعه هندورابی از سال 92 آغاز شده بود و در سال 93 با بازدید دكتر روحانی رییس جمهوری، توسعه هندورابی در دستور كار جدی قرار گرفت و طبق برنامه زمان بندی شده فرودگاه هندورابی برای پذیرش مسافران نوروزی در فروردین 95 آماده شد.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد كیش گفت : قرار بود این فرودگاه با ورود هواپیمای رییس جمهوری در تعطیلات نوروز 95 به طور رسمی فعالیت خود را آغاز كند كه به دلیل شرایط آب و هوایی میسر نشد.
وی افزود: بزودی و با ورود نخستین هواپیمای حامل گردشگران هندورابی، دروازه جدیدی فرا روی صنعت گردشگری كشور گشوده خواهد شد.
وی بیان كرد: جانمایی و طرح فرودگاه اختصاصی جزیره هندورابی متناسب با چشم انداز توسعه این جزیره و بر مبنای طرح جامع صورت گرفته است؛ ضمن اینكه با توجه به وسعت جزیره هندورابی و ارزش فوق العاده زمین، فرودگاه هندورابی در فضای محدود یك هزار و 800 متری ساخته شده و ساختمان های اداری از جمله بخش های این فرودگاه است.
مونسان با تاكید بر اینكه فراهم كردن زیر ساخت های لازم در بخش های بندر، فرودگاه و منابع انرژی نخستین و مهم ترین اقدامات در راستای توسعه گردشگری در هندورابی است، تصریح كرد: طبق طرح جامع هندورابی همزمان با پیشرفت مراحل تكمیل فرودگاه، عملیات ساخت بندرگاه، هتل، تاسیسات برق و آب شیرین كن نیز در هندورابی اجرا شده كه پیشرفت چشمگیری داشته است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد كیش وجود هندورابی در نزدیكی جزیره كیش را یك موهبت برشمرد و افزود : این مهم در سال های گذشته مغفول مانده بود، هندورابی در كنار جزیره كیش می تواند سهم كشور را از بازار پر رونق گردشگری منطقه افزایش دهد، مسلمانان بسیاری از كشورهای همسایه علاقه زیادی برای سفر به چنین مقصد امن و آرامی را در كنار خانواده دارند.
مونسان گفت : پس از تكمیل زیرساخت های ضروری در این جزیره شاهد افزایش شمار گردشگرانی خواهیم بود كه برای سفر به هندورابی پیشقدم می شوند، این جزیره رقیبی برای كیش نیست بلكه طبق طرح جامع با رویكرد اكوتوریسم و حفظ جاذبه های طبیعی بدور از آلاینده های زیست محیطی به یكی از مقاصد گردشگری سلامت در منطقه تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینكه طبق طرح جامع هندورابی ، در نزدیكی نوار ساحلی مراكز پذیرش گردشگران سلامت با امكانات پیشرفته نیز ساخته خواهد شد، افزود : آرامش و پاكیزگی هوا در این جزیره بكر، هندورابی را به مقصد مطلوبی برای سالمندان و یا درمان بیماری های خاص همانند بیماری های تنفسی مبدل می كند.
هندورابی با 22/8 كیلومتر مربع مساحت در فاصله 325 كیلومتری از بندر عباس از جزایر ایرانی خلیج فارس و از توابع بخش كیش است. این جزیره حد فاصل بین دو جزیره كیش و لاوان قرار گرفته است.
در بهمن ماه 1389و پس از اینكه تصویب و ابلاغ طرح الحاق جزایر هندورابی و فارور كوچك و بزرگ به محدوده منطقه آزاد كیش، هندورابی به منطقه آزاد كیش الحاق شد.
1630**1641/1772
مدیرعامل منطقه آزاد كیش خبر داد:
آمادگی هندورابی برای پذیرش گردشگران
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱
کد خبر:
82075604
كیش - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد كیش گفت: بزودی و با ورود نخستین هواپیمای حامل گردشگران به هندورابی، دروازه جدیدی فراروی صنعت گردشگری كشور گشوده خواهد شد.