۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۱
کد خبر: 82077469
T T
۰ نفر
آگاه سازي مردم از وظايف مسئولان بهترين راهبرد پيشرفت كشور است

يزد - ايرنا - منتخب مردم حوزه انتخابيه مهريز در دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي گفت: بهترين راه پيشرفت منطقه، آگاهسازي مردم از وظايف و ماموريت هاي نماينده و مسئولان است تا بهتر بتوانند مسائل و مشكلات را مطرح و با همكاري آنها را برطرف كنند.

به گزارش ايرنا، محمدرضا صباغيان عصر دوشنبه در سفر به شهرستان بهاباد كه با هدف بررسي مشكلات اين شهرستان انجام شد اظهار كرد: استفاده از نظر و راهنمايي هاي مسوولان پنج شهرستان در سر لوحه برنامه ها قرار دارد و اگر هركسي وظيفه اي كه بر عهده گرفته انجام دهد به آن هدفي كه تعيبن شده خواهد رسيد.
منتخب شهرستان هاي ابركوه ، خاتم ، مهريز ، بافق و بهاباد افزود: بنا براين هدف ما بحث قانون گذاري و نظارت است و اگر آن را به طور صحيح انجام دهيم خيلي از مسائل و مشكلات جامعه حل خواهد شد.
صباغيان با بيان اينكه مردم از نماينده مجلس انتظار دارند به روستاها و شهرها برود و مشكلات را حل كند ، خاطرنشان كرد: بهترين راه اين است كه شفاف سازي كنيم كه هركسي وظيفه خود را انجام دهد و براي اينكه تداخل كاري با مسئولان نداشته باشيم انتظار داريم مسئولان هم همراه نماينده در اين ديدارها حضور داشته باشند.
صباغيان اضافه كرد: آشنايي نماينده و مسئولان مربوطه با مشكلات شهري و روستايي موجب ايجاد حس تعامل و همكاري در رفع مشكلات مطرح شده خواهد شد.
وي بر تعريف اولويت هاي هر شهرستان تأكيد كرد و گفت: اولويت هاي هر دستگاه اجرايي در شهرستانها حوزه انتخابيه مهريز بايد تعريف شود تا نماينده مجلس بتواند در زمان و شرايط خاص آنها را در خانه ملت و يا با وزير مربوطه مطرح كند.
صباغيان با اشاره به اينكه در آينده شوراي مشورتي راه اندازي خواهد شد افزود: در اين شورا با استفاده از ديدگاه ها و نظرات افراد صاحبنظر و نخبه، ضعف ها را برطرف خواهيم كرد و از ديدگاه هاي سازنده نيز براي توسعه روستا ، شهر و حتي كشور استفاده مي شود و در حقيقت اين جمع مي تواند به نوعي بازويي براي نماينده مردم و مسئولان باشند.
وي با بيان اينكه انتخابات به خوبي برگزار شد خاطرنشان كرد: اكنون دوران همكاري است وهيچ چيز مثل اتحاد و همدلي نخواهد بود و ميدانيم در هر جامعه اي اختلاف سليقه و نقد وجود دارد از اينرو در كنار اين نقدها اگر آن خط قرمزها تبديل به اختلاف و دو دستگي شود چوب آن را مردم مي خورند.
منتخب مردم حوزه انتخابيه مهريز افزود: اختلاف و از هم پاشيدگي سبب مي شود تا در نهايت خدمات به مردم داده نشود اما نگاه ما اين است كه با همدلي و همراهي وظيفه خود را در هر جايگاهي كه هستيم انجام دهيم.
به گزارش ايرنا، ضباغيان در سفر به شهرستان بهاباد با خانواده شهيدان اميني پور و جلال كاظمي، امام جمعه بهاباد و مردم بخش آسفيچ نيز ديدار كرد.
فرماندار بهاباد نيز در اين ديدار از عملكرد فرمانداري و مسائل و مشكلات شهرستان و علل عقب ماندگي و رشد نكرد بهاباد در گذشته گزارشي ارايه كرد و گفت: بعد از اينكه با پيگيري هاي جدي ، بهاباد به شهرستان تبديل شد و مي بايست رشد سريعي داشته باشد.
عباس اقبال افزود: به علت نبود ثبات مديريت و تعويض پنج فرماندار طي پنج سال در دولت قبل باعث شد علاوه بر نبود امكان برنامه ريزي مناسب، مشكلات زيادي براي تهيه تجهيزات و امكانات راه اندازي اداره هاي جديد در شهرستان بهاباد داشته باشيم.
وي با بيان اينكه اگر زيرساخت ها نباشد هيچ شهرستاني رشد نمي كند گفت: يكي از مهمترين عوامل نبود انگيزه سرمايه گذاري در بهاباد نداشتن شهرك صنعتي است .
اقبال ادامه داد: هم اكنون ناحيه صنعتي بهاباد در محل مناسبي قرار ندارد و براي جذب سرمايه گذاران نياز به يك شهرك صنعتي با امكانات مناسب داريم تا سرمايه گذاران با مشكل تامين زمين، آب، برق و گاز روبرو نباشند كه در اين رابطه اقدامات اوليه شروع شده است.
وي همچنين در مورد پيگيري و شروع اجراي طرح گازرساني به شهرستان، دوبانده كردن جاده بهاباد به بافق، بهبود وضعيت بهداشت و درمان اخذ مجوز بيمارستان بهاباد، تجهيز و اصلاح ساختمان مركز بهداشت شهرستان براي بيمارستان و مشكلات آب آميدني بهداشتي در روستاها گزارشي ارايه كرد.
اين مسئول ادامه داد: حدود 70 درصد روستاهاي شهرستان بهاباد آب آشاميدني سالم ندارند و سال گذشته موفق به اخذ مجوز يك مجتمع آبرساني شديم كه 100 ميليارد ريال اعتبار مي خواهد و تاكنون چاه كنده و چهار كيلومتر لوله گذاري نيز انجام شده است.
اقبال به اجراي طرح نوبر (نگاه ويژه به روستاها) در شهرستان اشاره كرد و گفت: در اين طرح مسائل و مشكلات روستاها مورد بررسي قرار گرفت و قول هاي بي مورد به مردم نداديم و مردم روستاها هم براي رفع مشكلات مشاركت داشتند كه كارهاي بي نظيري انجام شده است.
فرماندار بهاباد با بيان اينكه با اتحاد و همدلي امام جمعه، نماينده مجلس، شوراهاي اسلامي شهر، شهرستان و بخش و حمايت هاي ويژه استاندار، معاونين و مديران كل استان توانستيم باوجود محدوديت اعتبارات كارهاي خوبي در شهرستان انجام دهيم افزود: تاكنون با كارهايي كه در شهرستان انجام شده است فقط 30 درصد مشكلات شهرستان حل شده است و 70 درصد باقيمانده كه بايد پيگيري و حل شود.
اقبال اشتغال و گردشگري را از اولويت هاي شهرستان بهاباد در سال 95 بر شمرد و اظهار كرد: برنامه سالانه اداره ها، دهياري ها و بخشداري ها اين شهرستان تهيه شده است.
اين مسئول اظهار اميدواري كرد در 6 ماه نخست امسال كارخانه گندله سازي شروع شود كه كاري زيربنايي براي ايجاد اشتغال در شهرستان بهاباد خواهد بود.
شهرستان بهاباد دومين قطب كشاورزي استان يزد پس از خاتم است كه با جمعيتي افزون بر 25 هزار نفر در فاصله 200 كيلو متري مركز استان يزد قرار دارد.
اين شهرستان مشتمل بر دو بخش ، سه دهستان و بيش از يكصد روستا و آبادي است.
7543/8068