ذبیح الله غریب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این كه این طرح با خرید تضمینی تفاوت دارد و قیمت خاصی برای خرید شیر در نظر گرفته نمی شود، افزود: سازمان تعاونی روستایی، اتحادیه دامداران، سازمان جهادكشاورزی و تشكل های بخش خصوصی در كمیته ای هر 2 هفته یكبار، قیمت روز بازار آزاد شیر را پایش و قیمت خرید حمایتی شیر را 500 تا یكهزار ریال بیشتر از قیمت بازار آزاد تعیین می كنند.
وی اظهارداشت :این طرح با هدف كنترل و مدیریت بازار شیر به صورت سراسری و در هفت استان كشور آغاز شده است.
به گفته وی، چهارمحال و بختیاری به عنوان یكی از قطب های تولید شیر و گوشت در كشور مطرح است و هم اینك سه درصد شیر كشور در این استان تولید می شود.
رئیس سازمان جهادكشاورزی استان تصریح كرد: سال گذشته 225 هزار تن شیر در استان تولید و امسال تولید 240 هزار تن شیر پیش بینی شده است.
غریب ادامه داد: در این طرح برای استان های چهارمحال و بختیاری و اصفهان خرید حمایتی روزانه 250 تن شیر در نظر گرفته شده كه وجود كارخانه تولید شیرخشك در شهركرد ظرفیت مناسبی برای اجرای این طرح است.
چهارمحال وبختیاری با حدود 2 میلیون و 700 هزار راس دام سبك و سنگین، سالانه 250 هزار تن شیر تولید و روانه بازار مصرف می كند.
بیش از 365 واحد گاوداری صنعتی و 35 مجتمع دامداری در استان چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد.
7361/2097 / 1539
شهركرد- ایرنا- رئیس سازمان جهادكشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز اجرای طرح خرید حمایتی شیر از دامداران در این استان از روز دوشنبه خبر داد.