خبر فوری: رفع فیلترینگ

ضرورت فعال شدن مراكز تحقيقاتي براي تحقق اقتصاد مقاومتي

رشت - ايرنا - رئيس پارك علم و فناوري استان گيلان با اشاره به نامگذاري امسال با عنوان اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل گفت: براي تحقق اقتصاد مقاومتي و سرعت بخشيدن به آن، نيازمند فعال شدن دانشگاه ها، مراكز تحقيقاتي و علمي هستيم.

به گزارش ايرنا، مجيد متقي طلب روز دوشنبه در نشست اقتصاد مقاومتي در پارك علم و فناوري استان گيلان در رشت افزود: ميزان سطح آمادگي صنعت و سطح آمادگي سرمايه گذاري از ديگر راه هاي سرعت بخشيدن به اقتصاد مقاومتي در استان است.
وي تشكيل كميته ويژه در استان گيلان در اين رابطه را ضروري دانست و اظهار كرد: اعضا و شركت كنندگان اين كميته نيز عمدتا بايد از مسئولان و تصميم گيراني كه در حوزه علم و فناوري در داخل استان ايفاي نقش مي كنند، باشند.
رئيس پارك علم و فناوري استان گيلان با بيان اين كه اقتصاد مقاومتي يك راه دارد آن هم دانش بنيان شدن آن است، خاطرنشان كرد: به فرموده مقام معظم رهبري، اگر اقتصاد ما به سمت دانش بنيان باشد، تنها در حوزه اقتصادي قوي نخواهيم شد بلكه در سياست و فرهنگ هم قدرتمند خواهيم شد.
وي بيان داشت: اقتصادي مردمي، دانش بنيان، با كاهش وابستگي به نفت، با ثبات و رقابت پذيري، اقتصادي با ديپلماسي فعال ، درون زا، برون زا و عدالت بنيان از مولفه هاي كليدي اقتصاد مقاومتي است.
وي در ادامه تصريح كرد: هر مقدار كه استان گيلان در حوزه شركت هاي دانش بنيان ظرفيت داشته باشد، دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي به هر تعداد معرفي شوند؛ در ارتباط با پذيرش و حمايت آنها مشكل خاصي نداريم.
وي اظهار كرد: پارك علم و فناوري از سال 81 در گيلان تاسيس شده و از طريق ايجاد مراكز رشد واحدهاي فناور در شهرهاي رشت، بندرانزلي، تالش، آستارا، رودبار، آستانه اشرفيه، رودسر و راه اندازي 26 دفتر ارتباط كانون شكوفايي و خلاقيت در مراكز دانشگاهي، تحقيقاتي و سازمان اجرايي استان تاكنون بيش از 400 واحد و هسته فناور را تحت پوشش و حمايت قرار داده است.
وي اظهار داشت: تمركز بر جذب و پذيرش ايده هاي نو و فناورانه، حمايت از محصولات و خدمات دانش بنيان براي تجاري سازي، همكاري با مراكز علمي و پژوهشي براي هدايت نتايج پژوهش هاي كاربردي در ارائه محصول و خدمت، تمركز بر صادرات كالا و خدمات دانش بنيان و توسعه خدمات علمي و نفي، اقتصادي و تجاري براي فناوران در راستاني توسعه محصولات و خدمات دانش بنيان از ماموريت هاي پارك علم و فناوري است.
وي بيان داشت: توسعه اقتصاد دانش بنيان، تجاري سازي، دستاوردهاي علمي - پژوهشي، ارتقاء اشتغال تخصصي و كارآفريزني ، سازمان دهي و شبكه سازي شركت ها و واحدهاي فناور و دانش بنيان و گسترش زيرساخت هاي فيزيكي براي استقرار شركت ها از اهداف كلان پارك علم و فناوري است.
نشست هم انديشي اقتصاد مقاومتي با حضور مديران دستگاه هاي اجرايي و علمي پژوهشي استان گيلان و سيد عيسي مهدوي فرماندار شهرستان رشت برگزار شد.
7286/2007