جواد زاهدي روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا افزود: در موزه هاي سيار آثار تاريخي و باستاني در قالب طرح كانون - موزه توسط كتابخانههاي سيار به كودكان روستاهاي محروم آذربايجانغربي معرفي ميشود.
وي اظهار كرد: اجراي اين طرح بر اساس تفاهمنامه منعقد شده بين كانون پرورش فكري استان و اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آغاز شده و به مدت دو سال انجام مي شود و مبناي تمام همكاريهاي كانون و ميراث فرهنگي بر اساس آن خواهد بود.
زاهدي بيان كرد: برگزاري نمايشگاههاي سيار از مدلهاي طراحي شده آثار تاريخي، معرفي آثار و بناهاي تاريخي و فرهنگي از طريق نقشههاي جغرافيايي ساده ويژه كودكان، آشنا كردن كودكان با نحوه كاوشهاي باستانشناسي، ابزار آن و فرهنگ و زندگي مردم گذشته، نمايش فيلم و اسلايد، برگزاري برنامههاي مشترك براي كودكان و نوجوانان، برگزاري مشترك مسابقات و كارگاههاي مختلف از ديگر مفاد اين تفاهمنامه است.
وي گفت: استقبال قابل توجهي از طرف كودكان و خانوادههاي روستايي از اين طرح شده است.
مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي بيان كرد: قشر كودك و نوجوان بهترين و بزرگترين ظرفيتي است كه مي توان فرهنگ بازديد از موزه ها و آثار تاريخي را در آن نهادينه كرد.
زاهدي اظهار كرد: به زودي موزه كودك و نوجوان نيز در مركز كانون استان راه اندازي مي شود تا كودكان و نوجوانان بيشتر با هويت تاريخي و بومي و فرهنگي استان آشنا شوند.
آذربايجان غربي داراي 11 موزه و سايت موزه است كه سالانه جمعيت كثيري از علاقه مندان از اين موزه ها بازديد مي كنند.
موزه مردم شناسي اروميه، موزه سنگ اروميه، كاخ موزه باغچه جوق و موزه مردم شناسي مهاباد از جمله موزه هاي استان است.
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي داراي بيش از 60 هزار نفر عضو از بين 580 هزار دانش آموز كودك و نوجوان است.
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان در حال حاضر با پنج كتابخانه سيار روستايي و يك كتابخانه سيار شهري مشغول فعاليت در روستاها و مناطق كم برخوردار شهر اروميه است.
7125/1905
اروميه- ايرنا- مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي گفت: موزه هاي سيار روستايي در استان با هدف آشنا كردن كودكان با نحوه كاوشهاي باستانشناسي، ابزار آن و فرهنگ و زندگي مردم گذشته در استان راه اندازي شد.