«مسعود خوانساری» امروز (چهارشنبه) در حاشیه همایش اتاق بازرگانی تهران و هیات تجاری ایالت «كرنتن» اتریش در جمع خبرنگاران افزود: این بانك ها برای گشایش ال.سی اقدام می كنند و به این ترتیب در روابط تجاری دو كشور تسهیل شده است.
وی ابراز امیدواری كرد دیگر بانك های این كشور نیز برای برقراری ارتباط با ایران گام بردارند.
خوانساری گفت: ارتباط شماری از بانك های سوییس نیز با ایران برقرار شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران افزود: با وجود برقراری ارتباط بانك های كوچك دیگر كشورها با نظام بانكی ایران، هنوز ارتباط بانك های مطرح جهانی برقرار نشده است كه انتظار می رود بزودی این ارتباط ها بیشتر شود.
وی مشكل كنونی برای برقراری ارتباط بانكی را مساله تبدیل دلار به سایر ارزها دانست و افزود: باید تلاش كرد این مشكل نیز بسرعت برطرف شود.
به گفته خوانساری تبدیل یورو به سایر ارزها هیچ مشكلی ندارد و امور از این طریق انجام می شود.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران، كشورهایی مانند چین، هند و كرهجنوبی گوی سبقت را در همكاریهای بانكی با ایران از دیگر كشورها ربوده و توانستهاند با ایجاد تسهیلات مناسب در زمینه مسائل بانكی، راه را برای قراردادهای تجاری و اقتصادی با شركای خود در ایران هموار كنند.
** نمایندگان بانكهای اتریش در راه تهران
سفیر اتریش در تهران در سخنان كوتاهی، از سفر هیات بزرگ اقتصادی ایران به این كشور در پاییز امسال خبر داد.
«فردریش اشتیفت» اعلام كرد بزودی نمایندگان بانكهای اتریش برای رایزنی با همتایان ایرانی و هماهنگی برای به روزرسانی مقررات مالی و بانكی دو كشور به ایران سفر می كنند.
وی گفت: دولت اتریش در كنار نهادهایی مانند اتاق بازرگانی و اتحادیه صنعتی این كشور در حال گفتوگو و تشویق بانكهای اتریش برای از سرگیری مناسبات خود با ایران است.
به گزارش ایرنا، هیات تجاری بلند پایه ایالت كرنتن اتریش به سرپرستی «كریستین بنگر» وزیر اقتصاد، گردشگری، اروپا و فرهنگ این ایالت، متشكل از بازرگانان و صاحبان صنایع در زمینه های معماری، صنعت آلومینیوم، كابل و خطوط زیر زمینی، محصولات صنعتی، انواع پروژه های زیرساختی، فلزات، پلاستیك، مصالح ساختمانی، انواع خدمات لیزینگ، انرژی های تجدیدپذیر، رایانه، ارتباطات، گردشگری، ماشین آلات و صنایع چوب در این همایش حضور داشتند.
پس از لغو تحریم های ایران از بیست و ششم دی 1394 دست كم پنج هیات بلندپایه اتریشی برای برقراری روابط تجاری به ایران سفر كرده است.
اتریش یكی از كشورهای اروپای غربی به پایتختی وین است كه با وجود مساحت اندك، اقتصاد بزرگ و توسعه یافته ای دارد.
تولید ناخالص داخلی اسمی این كشور در سال 2015 بر پایه اعلام صندوق بین المللی پول، معادل یك هزار و 241 میلیارد دلار است.
حجم روابط تجاری دوجانبه ایران و اتریش در سال 2010 به 661 میلیون و 300 هزار یورو رسید كه از این میزان سهم صادرات ایران به اتریش 316 میلیون یورو و سهم واردات ایران از اتریش 345 میلیون و 300 هزار یورو بود.
ایران در 9 ماهه سال 1394 به میزان 9 میلیون و 900 هزار دلار به اتریش صادرات داشت و در همین مدت 150 میلیون و 900 هزار دلار از این كشور كالا وارد كرد.
اقتصام**2078**9186**1961
نمایندگان بانكهای اتریش در راه تهران
رئیس اتاق تهران: ارتباط دو بانك اتریشی با ایران برقرار شده است
۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۶
کد خبر:
82088143
تهران-ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی تهران گفت: دو بانك «رایفایزن» و «اوبر بانك» اتریش ارتباط خود را با بانك های ایران آغاز كرده اند و برای بازرگانان اعتبار اسنادی (ال.سی) باز می كنند.