به گزارش ايرنا، استاندار چهارمحال و بختياري روز يكشنبه در نشست ستاد تسهيل و رفع موانع توليد با تشريح مشكلات برندسازي كالاهاي توليدي در استان، اظهار داشت: اكثر توليدكنندگان در سطح كشور بخصوص در استان هاي صنعتي محصولات خود را با برند داخلي و خارجي توليد مي كنند.
قاسم سليماني دشتكي از مسئولان بخش توليد و صنعت و بخش خصوصي خواست، برندسازي و ثبت سفارش كالا در ديگر استان ها را بررسي و الگوي فعاليتي براي واحدهاي توليدي استان ترسيم كنند تا مشكلات ثبت سفارش كالاهاي توليدي و برندسازي كالا در استان رفع شود.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي چهارمحال وبختياري نيز در اين نشست مدعي شد: قانون تجارت در كشور مربوط به قرن 19 است و اقتصاد كشور گرفتار قوانين فرسوده است.
سيدمحمدرضا نبوي ادامه داد: برخي از مواد قانون تجارت در زمان خود نيز قابل اجرا نبوده و در سطح جهان به دليل كاربردي نبودن، مشكلاتي را براي توليدكنندگان ايجاد كرده است.
به گفته وي، محصولات برخي از توليدكنندگان استان، مشترياني در ديگر كشورها دارد ولي به دليل مشكلات برندسازي امكان توليد و صادرات كالا براي آنان وجود ندارد.
نبوي رفع معضلات توليد و حذف قوانين زائد را مهمترين انتظار فعالان بخش توليد از مسئولان عنوان كرد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نيز در اين نشست ركن اصلي سياست هاي اقتصاد مقاومتي را صادرات دانست و تصريح كرد: هم اينك ثبت سفارش توليد كالاي ايراني با برند سفارشي متقاضي در كشور با مشكلاتي روبه روست.
سيدنعيم امامي تعامل و همكاري تمامي مسئولان براي رفع مشكلات صادرات برندهاي سفارشي كالاهاي توليدي در استان را خواستار شد.
هم اينك يكهزار و 226 واحد توليدي و صنعتي در چهارمحال و بختياري وجود دارد كه به گفته مسئولان صنعت، معدن و تجارت استان 450 واحد از اين تعداد تعطيل است.
7361/ 6014/
شهركرد- ايرنا- مشكلات شش طرح توليدي استان چهارمحال و بختياري روز يكشنبه در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان بررسي و راهكارهايي براي رفع آن پيش بيني شد.