۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴
کد خبر: 82097053
T T
۰ نفر
معاون وزیر بهداشت:تفویض اختیاربه دانشگاه های علوم پزشكی ضروری است

شیراز - ایرنا - معاون هماهنگی، برنامه ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بیان داشت : دانشگاه های علوم پزشكی كشور به 10 منطقه عملیاتی تقسیم می شوند و بر اساس این تقسیم بندی به آنها اختیارات واگذار می شود این موضوع یك ضرورت انكار ناپذیر است.

به گزارش ایرنا، طاهر موهبتی چهارشنبه در نشست هیات امنای دانشگاه های علوم پزشكی منطقه پنج كشور در شیراز اظهار داشت : برخی از وظایف كه مختص یك استان باید باشد اكنون در اختیار دانشگاه ها نیست و متاسفانه در مركز برای این وظایف تصمیم گیری می شود اما دادن اختیار به دانشگاه ها در واقع تفویض اختیار نیست بلكه از مناطق گرفته ایم و اكنون داریم آن را به استان ها و دانشگاه ها بازمی گردانیم.
این مقام وزارت بهداشت اضافه كرد: دادن این اختیارات به دانشگاه ها در حوزه آموزش و تربیت دانشجو و در حوزه های عمرانی و عملیاتی و حوزه تصمیم گیری در بسیاری از موارد انجام خواهد شد .
معاون هماهنگی، برنامه ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت افزود: دانشگاه ها باید بهترین برنامه عملیات را داشته باشند، ما متاسفانه در بسیاری از موارد چشم اندازهای خوب داریم ، برنامه و سیاستگذاری خوب هم هست اما در مرحله عمل فقط 35 تا 40 درصد كار را عملیاتی می كنیم، این موضوع باید با پایش برنامه اصلاح شود، زیبنده نیست 70 درصد از برنامه استراتژیك غیرعملیاتی باقی بماند یا با شكست مواجه شود.
موهبتی همچنین بر لزوم عملیاتی شدن برنامه های اقتصاد مقاومتی تاكید كرد و گفت: مهمترین شاخصه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌ها منابع مالی پایدار، فراهم كردن ساختار مناسب و طراحی برنامه‌ها به صورت كلان منطقه‌ای است كه باید در این زمینه دانشگاه‌های علوم پزشكی با استفاده از ظرفیت‌های خود این برنامه‌ها را عملیاتی كنند.
وی اظهار كرد: ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در كشور یك مبنای اساسی است كه با اجرای تحول سلامت تحول عظیمی در خدمات‌دهی بهداشتی و درمانی در كشور به وجود آمده و روز به روز بر خدمات‌دهی درمانی و بهداشتی افزوده می‌شود.
نخستین نشست هیات امنای منطقه پنج دانشگاه های علوم پزشكی كشور،چهارشنبه با حضور استانداران استان های جنوبی ، اعضای حقوقی و حقیقی هیات امنا ، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و جمعی از كارشناسان ستاد وزارت، روسای و اعضای هیات رئیسه دانشگاه های علوم پزشكی شیراز، هرمزگان، بوشهر، یاسوج، فسا، جهرم و دانشكده های لار و گراش در شیراز گشایش یافت.

** تنوع حضور فرهیختگان درهیات امنای دانشگاه های پزشكی، موجب تحول می شود
معاون هماهنگی، برنامه ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: محققان، دانشمندان، اقتصاددانان و قشرهای مختلف دانشگاهی باید در هیات امنای دانشگاه علوم پزشكی حضور یابند، این امر می‌تواند سبب تحول عظیم در اجرای برنامه‌های عملیاتی دانشگاه‌ها شود.
طاهرموهبتی روز چهارشنبه درحاشیه نشست اعضای هیات امنای منطقه پنج در شیراز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هیات امنا در دانشگاه ها نقش تنظیم مقررات دارد و دانشگاه ها در 10 منطقه كشوری با اختیاراتی كه دارند مشاركت در تصمیم گیری ها خواهند داشت .
وی گفت: یكی از مهمترین كارها در هیات امنای دانشگاه ها تثبیت و تقویت نگاه مشاوره ای است، منطقه ای شدن دانشگاه ها باعث می شود از بدنه مجموعه تصمیم گیری ها آغاز شود و این در تبادل تجربیات به ویژه در تقویت حوزه آموزش موثر خواهد بود.
معاون وزیر بهداشت وجود هیات امنا را عاملی برای حركت بهتر و مفیدتر دانشگاها توصیف كرد و گفت: یكی از اولویت‌های اساسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی تخصصی كردن هیات‌های امنای دانشگاه‌های علوم پزشكی است تا بتوانیم از ظرفیت‌های تمام بخش‌ها در این امر استفاده بهینه داشته باشیم.
6113 / 1876
۰ نفر