به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي قزوين، شيرين نادري افزود: در ماه مبارك رمضان و به منظور حفظ سلامت شهروندان و كنترل و پيشگيري از بروز بيماري هاي قابل انتقال از غذا، كارشناسان اين واحد در سطح استان اقدام به بازرسي و نظارت از اماكن حساس از جمله قنادي ها، مراكز عرضه زولبيا و باميه، انواع شيريني هاي سنتي مخصوص اين ماه و همچنين مراكز پخت آش، كرده اند.
وي، برقراري بازرسي هاي مستمر شبانگاهي و نيز نمونه برداري از مواد غذايي در اماكن عرضه را از جمله اقدام هاي اين مركز در ماه مبارك رمضان اعلام كرد.
نادري ادامه داد: برنامه كنترل و كاهش استعمال مواد دخاني در مساجد و تكايا، كنترل استخرهاي شنا در ساعت هاي پس از افطار، كنترل آب هاي آشاميدني، بازرسي از رستوران ها، سفره خانه هاي سنتي، قهوه خانه ها و چايخانه ها در ساعت هاي بعد از اذان از جمله فعاليت هاي بازرسان بهداشت محيط خواهد بود.
كارشناس مسئول بهداشت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي قزوين در پايان گفت: شهروندان مي توانند از طريق تماس تلفني با سامانه 190 و 1490 در تمامي ساعت هاي شبانه روز، متوليان امر سلامت را در انجام بهتر بازرسي هاي بهداشتي ياري كنند.
7388/8054
قزوين - ايرنا - كارشناس مسئول بهداشت محيط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي قزوين از افزايش نظارت هاي جدي بر بهداشت مواد غذايي در ماه مبارك رمضان خبر داد.