۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲
کد خبر: 82113209
T T
۰ نفر

مردم چهارمحال و بختیاری 10درصد مصرف آب را كاهش دهند

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲
کد خبر: 82113209
مردم چهارمحال و بختیاری 10درصد مصرف آب را كاهش دهند

شهركرد- ایرنا- مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری گفت:مردم استان تا سقف 10درصد مصرف آب را در شهرها و روستاها كاهش دهند.

قدرت الله بیگلری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:اگر مردم استان تا سقف 10درصد مصرف آب را كاهش دهند و صرفه جویی كنند،بحران كمبود آب و خشكسالی در این استان رفع می شود.
وی گفت:میانگین مصرف آب نفر در چهارمحال و بختیاری 190لیتر است در حالی كه الگوی مصرف استاندارد 130لیتر برای هر فرد شبانه روز است.
به گفته وی،از مردم و نهادهای دولتی در خواست می شود تا با توجه به روند تشدید خشكسالی در استان تلاش خود را برای مصرف بهینه مایه حیات به كار گرفته و از مصرف غیرضروری آب بپرهیزند.
به گزارش ایرنا، هم اكنون 217 هزار مشترك با جمعیتی بالغ بر 530 هزار نفر در 40 شهر چهارمحال و بختیاری از آب شرب سالم و لوله كشی بهره مند هستند.
وی گفت:برای رفع مشكل كم آبی در شهرهایی كه در مرز بحران آب قرار دارد، هشت حلقه چاه تجهیز و وارد مدار شد.
بیگلری افزود:هم اكنون شهرهای بروجن، فرادنبه، سفید دشت، سردشت و سرخون در مرز بحران آب قرار دارد كه با حفر چاه این مشكل حل می شود.
وی تصریح كرد: از هشت حلقه چاه جدید، دو حلقه در شهر بروجن وارد مدار شده مشكل كم ابی برطرف شد.
بیگلری با اشاره به وجود 136 حلقه چاه فعال در استان، خاطرنشان كرد: با وارد مدار شدن هشت حلقه چاه جدید، تلاش می شود تابستان امسال با كمترین مشكل سپری شود.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری با تاكید بر تسریع پروژه انتقال آب بن- بروجن، گفت: چنانچه این پروژه انتقال آب، بزودی بهره برداری نشود، با بحران تامین آب مواجه می شویم.
به گزارش ایرنا،در چند سال اخیر خشكسالی در چهارمحال و بختیاری باعث كاهش منابع و سفره های آبی شده است و این خشكسالی امسال با كاهش 14درصدی نزولات آسمانی نیز تشدید شده است.
اجرای طرح انتقال آب بن – بروجن 15 درصد پیشرفت فیزیكی دارد و با اجرای این طرح مهم مشكل آب 11 شهر و 13 روستای چهارمحال و بختیاری با 460 هزار نفر جمعیت رفع می شود.
تكمیل و بهره برداری از طرح انتقال آب بن – بروجن به سه هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
7363/2097