بهروز مظفري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: با توجه به اينكه با گرم شدن هوا احتمال بروز وسرايت بيماري هاي ناشي ازالودگي آب و غذا ،آلوده افزايش مي يابد برنامه هاي خاصي براي كنترل بهداشتي مواد غذايي انجام مي گيرد.
وي افزود: اين بازديد ها از مراكز عرضه زولبيا، باميه، آش، حليم و مراكز توزيع افطاري در مساجد، تكايا و نظاير آن با نظارت قاضي تعزيرات حكومتي و بازرسين اداره صنعت، معدن و تجارت صورت مي گيرد.
وي تاكيد كرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در اين مراكز مواد غذايي جمع آوري و متخلف تحويل مقامات قضايي و ملزم به پرداخت جريمه مي شود.
مظفري اعلام كرد: تا كنون 60 تا 70 كيلو گرم زولبياي غير بهداشتي جمع آوري و 12 مورد نيز براي نمونه برداري به آزمايشگاه ها ارجاع داده شده است.
وي توضيح داد: بازديد از مراكز عرضه مواد غذايي در ماه رمضان در شهرستان ايوان هر روز در 2 نوبت صبح و عصر انجام مي گيرد كه هنگام بازرسي آموزش چهره به چهره و توصيه نكات ايمني و بهداشت فردي و بهداشت ابزار كار به اين مراكز داده مي شود همچنين مركز بهداشت محيط ايوان از ساعت هشت صبح تا هشت صبح روز بعد به صورت شبانه روزي آماده ارائه خدمات به مردم هستند .
7180/6034
ايلام - ايرنا - كارشناس مسئول بهداشت محيط ايوان گفت: در راستاي كنترل وبازرسي از مراكز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي در ماه مبارك رمضان همه روزه از اين مراكز بازديد به عمل مي آيد.