به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي نيروي دريايي ارتش، اين مطلب را امير دريادار حبيب الله سياري شامگاه دوشنبه (14تير) در مراسم ديدار و ضيافت افطاري با جانبازان، پيشكسوتان و خانوادههاي شهداي نداجا عنوان كرد و با اشاره به ارتقاي توانمنديهاي رزمي نيروي دريايي ارتش، افزود: جهت ارتقاي توانمنديهاي رزمي گروههاي موشكي قدرتمند، جنگال و پهپادهاي بسيار قوي و هوادرياي بسيار مناسبي را در تمامي سواحل ايجاد كرده ايم.
وي تصريح كرد: نداجا امروز در حوزههاي مختلف جنگال، پهپاد و هوادريا از قدرت و توان رزمي قابل ملاحظهاي برخوردار است.
**سهند تا پايان سال ملحق ميشود
فرمانده نيروي دريايي ارتش به ساخت ناوهاي جديد در اين نيرو جديد اشاره كرد و گفت: در جريان اجراي پروژه موج در نداجا ناوشكنهاي جماران،دماوند و سهند مورد بهرهبرداري قرار گرفتهاند و اميدواريم با نامگذاريهاي ناوهاي شمارههاي 4، 5 و 6 كه هنوز نامگذاري نشدهاند، اميدواريم ظرف سال 95 و 96 حتماً به ناوگان نيروي دريايي ارتش الحاق پيدا كنند.
**الحاق زيردريايي نيمه سنگين فاتح تا پايان سال
امير دريادار سياري افزود: در حوزه زير درياييها نيز نيروي دريايي ارتش امروز از زيردرياييهاي كلاس غدير برخوردار است و تا پايان سال زيردريايي نيمه سنگين فاتح به توان رزمي نداجا ملحق ميشود.
**نداجا در توسعه سواحل مكران پيشرو است
وي به توسعه سواحل مكران اشاره كرد و گفت: امروز مناطق يكم، دوم، سوم و پايگاههاي مكران در پسابندر در حال ساختوساز است و پيشرفت خوبي در زيرساختها به وجود آمده است. اكنون نداجا در توسعه سواحل مكران پيشرو است.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با اشاره به برقراري امنيت كشتي ها، گفت: در دوران دفاع مقدس 10 هزار كشتي توسط نداجا اسكورت ميشد تا چرخه اقتصادي كشور به خوبي بچرخد.
** اسكورت 3000 كشتي توسط نداجا
امير دريادار سياري افزود: تاكنون بالغ بر 3000 فروند كشتي در اقيانوس هند، خليج عدن و باب المندب اسكورت شده است كه بهصورت مستمر ناوگروههاي نداجا در تمامي آبهاي دنيا حضور دارند. از سال 87 تاكنون يك روز نبوده است كه در شمال اقيانوس هند و بهويژه خليج عدن حضور نداشته باشيم.
وي افزود:امروز حوزه مسئوليت نداجا تغيير كرده و چهل و يكمين ناوگروه رزمي ما در خليج عدن، باب المندب و درياي سرخ حضور دارد و به دريانوردي مشغول است.
فرمانده نيروي دريايي ارتش به حضور ناوگروههاي صلح و دوستي اشاره كرد و گفت: امروز ناوگروههاي صلح و دوستي ما در اقيانوس آرام، درياي جنوبي چين، اقيانوس هند جنوبي، مديترانه و درياي خزر ديد و بازديد دارند و ارتباطات خوبي در منطقه ايجادشده است.
امير سياري در ادامه بابيان اينكه به لطف خداوند امروز وضعيت نيروي دريايي باهمت همه پيشكسوتان نيروي دريايي ارتش و همت همرزمان فعلي به خوبي نمايان است، اظهار كرد: افتخار ميكنيم ادامهدهنده راه پيشكسوتان نداجا هستيم و تلاش ميكنيم جايگاه نيروي دريايي را آنگونه كه خواسته پيشكسوتان و مردم است ارتقا دهيم.
در مراسم ضيافت افطاري پيشكسوتان نيروي دريايي، امير خرم طوسي مشاور عالي فرمانده كل ارتش و امير دريادار بيغم جانشين فرمانده نيروي دريايي ارتش حضور داشتند.
اجتمام(1)**7029 ** 1569
امير دريادار سياري:
گروههاي موشكي و جنگال نيروي دريايي ارتش در تمامي سواحل مستقر شدند
۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۵
کد خبر:
82137804
تهران - ايرنا - فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران از استقرار گروه هاي موشكي و جنگال نداجا در تمامي سواحل كشور خبر داد.