۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۰۸
کد خبر: 82157294
T T
۰ نفر
كلاردشت در سند آمايش سرزميني مازندران منطقه گردشگري معرفي شد

نوشهر- ايرنا - فرماندار كلاردشت با اشاره به تدوين سند آمايش سرزميني و ابلاغ آن از سوي استانداري مازندران به فرمانداري اين شهرستان ، گفت كه براساس محتويات و پهنه بندي ها اين سند، كلاردشت به عنوان منطقه گردشگري تعريف شده و تمامي برنامه ها بايد همسو با صنعت گردشگري باشد.

ايوب صالحي روز چهارشنبه در نشست شوراي اداري شهرستان كلاردشت افزود : براي جبران عقب ماندگي هاي اين شهرستان بايد براي رونق بخشي صنعت گردشگري تلاش كرد ضمن اينكه بايد تلاش شود تا به ديگر حوزه هاي كشاورزي و صنعتي آسيبي نرسد.
وي اظهارداشت : اكنون همه متوليان امر بايد بسترهاي لازم را براي سرمايه گذاري بخش خصوصي در اين منطقه را فراهم و نسبت به حل مشكلات و موانع و تامين امنيت سرمايه گذاري برنامه ريزي و تلاش كنند .
فرمانداركلاردشت، بي برنامگي مسئولان دوره هاي گذشته و نداشتن يك راهبرد مشخص براي توسعه متوازن را از علت هاي اساسي عقب ماندگي اين شهرستان گردشگرپذير معرفي و افزود : زماني كه در حوزه كشاورزي به شيوه نوين هدفگذاري درست نشود ، به يقين نمي توان به آن توسعه اي كه با پويايي فضاي كسب و كار و رونق اقتصادي منطقه همراه باشد ، دست يافت .
صالحي ، كلاردشت را پايتخت گردشگري و عروس شهرهاي ايران توصيف كرد و گفت : به علت رفتارهاي نادرست با طبيعت بكر و منحصربفرد اين منطقه از جمله تجاوز به جنگل ها و منابع طبيعي و ساخت وسازهاي غيرمجاز از سوي افراد حقيقي و حقوقي ، سيماي اين شهرستان دگرگون شده و به تعبيري بايد گفت فقط عروس برجاي مانده و جهيزيه آن را برده اند.
وي با انتقاد از بي تفاوتي مسئولان در استقرار برخي ادارات از جمله اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري در اين شهرستان گفت : با اينكه نامه نگاري هاي فراواني براي استقرار چنين اداراتي در منطقه انجام گرفته ، اما تاكنون اين پي گيري ها نتيجه بخش نبوده است.
فرماندار كلاردشت همچنين جام زرين كلاردشت را يك هويت ملي و شناسنامه تاريخي چندين هزارساله اين شهرستان معرفي و برلزوم صيانت از آثار تاريخي بويژه تپه كلار دراين شهرستان تاكيد كرد.
امام جمعه كلاردشت نيز با بيان اين كه اقتصاد مقاومتي پشتوانه مقاومت و عزت در همه كشورهاست ، برلزوم تلاش و عزم همه جانبه مسئولان ذيربط براي دستيابي به آثار سودمند اين اقتصاد در جامعه تاكيد كرد.
حجت الاسلام حسين مقيسه ، برخورداري از اخلاق و مقاومت را مهم ترين نياز تحقق اقتصاد مقاومتي در نظام اسلامي معرفي كرد و افزود : امروز اين اقتصاد بايد از دل ظرفيت هاي كشور متجلي شود.
وي اظهارداشت : در زمان حاضر كشور ما نسبت به ساير كشورها از شرائط بسيار مطلوبي برخوردار است منتهي اگر قراراست در حوزه عملياتي شدن شعار سال رهبري موفق باشيم بايد از تمامي ظرفيت هاي موجود بهره جست
7078 /1602/1654