به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام سيدرضي موسوي شكوري روز چهارشنبه در گردهمايي يك روزه مسئولان كانون هاي مساجد شهرستان خوي و چايپاره كه در مسجد بقيه الله خوي برگزار شد، اظهار كرد: تبليغ، گسترش فرهنگ اسلام، تأكيد بر آرمان ها و ارزش هاي معنوي، گسترش زمينه مشاركت و مباشرت مردم در امور فرهنگي، همگاني و عمومي كردن تمامي عرصه هاي فرهنگي و هنري، تحقق آزادي فعاليت هاي مردمي، زمينه سازي براي حضور فعال جوانان و نيروهاي متعهد در عرصه فعاليت هاي فرهنگي، شناسايي و تربيت استعدادهاي درخشان، بهره گيري بهينه از اوقات فراغت جوانان، ترويج فرهنگ بسيجي، ايجاد جاذبه هاي فرهنگي هنري و در نهايت ارائه و عرضه فعاليت هاي فرهنگي و هنري بر اساس موازين اسلامي از جمله رسالت هاي كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد است.
وي افزود: هماهنگ نبودن مراكز فرهنگي، برداشت ها و برخوردهاي سليقه اي، بهره گيري نكردن از نيروهاي متخصص، سطحي نگري نسبت به موضوعات ديني، اقدامات براي اسقاط تكليف، بي توجه به نيازهاي واقعي جامعه، غفلت از جوانان متعهد و كم توجهي به اقشار آسيب پذير جامعه از جمله آسيب هاي فعاليت هاي تبليغي و فرهنگي جامعه اسلامي ماست كه بايد چاره انديشي شود.
نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس شوراي اسلامي هم در اين گردهمايي مسئوليت كانون هاي مساجد را بسيار سنگين دانست و گفت: مساجد به عنوان يكي از پايگاه هاي مهم اسلام محسوب مي شود.
سيدتقي كبيري افزود: امروزه مسجد محل فعاليت هاي عبادي و مذهبي است و در كنار آن كانون مهمي براي انجام فعاليت هاي سياسي به شمار مي رود كه فعالان سياسي و فرهنگي علاقه مند به فعاليت در اين زمينه مي توانند از مساجد به عنوان محل مناسب فعاليت خود استفاده كنند.
مسئول دبيرخانه نظارت بر كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد آذربايجان غربي هم در اين گردهمايي گفت: هم اكنون بيش از 950 كانون فرهنگي و هنري در مساجد استان مشغول فعاليت هستند.
حجت الاسلام اباذر بيگي افزود: در حال حاضر استان آذربايجان غربي با داشتن بيش از 950 كانون فرهنگي و هنري و با بيش از 30 هزار عضو كه در زمينه هاي فرهنگي، هنري و علمي مشغول فعاليت هستند، جزو استان هاي برتر كشور در اين زمينه است.
مسئول دبيرخانه نظارت بر كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد آذربايجان غربي گفت: سهميه در نظر گرفته شده براي راه اندازي كانون هاي مساجد در شهرستان ها، 25 درصد از مساجد هر شهرستان تعيين شده است.
حجت الاسلام بيگي اظهار كرد: هم اكنون تمامي كانون ها داراي تجهيزات مناسبي از قبيل سيستم هاي كامپيوتري و كتابخانه مجهز هستند كه امسال 2 هزار جلد قرآن كريم نيز به مساجد ميزبان طرح تلاوت نور اهدا شده است.
وي يادآور شد: 46 خانه نور براي برگزاري كلاس هاي قرآني، 23 كانون تخصصي و 11 كانون دانشگاهي در حال اجراي برنامه هاي مختلف قرآني و فرهنگي است.
حجت الاسلام بيگي در ادامه از فعاليت 79 كتابخانه در كانون هاي مساجد و 950 پايگاه تابستاني اوقات فراغت در كانون هاي مساجد استان هم خبر داد و افزود: در اين پايگاهها كه از 20 تير ماه سال جاري شروع شده، نزديك به 30 هزار نفر در رشته هاي مختلف فرهنگي و هنري فعاليت دارند.
169 كانون فرهنگي و هنري در مساجد شهرستان هاي خوي و چايپاره فعال شده و در اين كانونها 11 باب كتابخانه راه اندازي شده است.
شهرستان هاي خوي و چايپاره در شمال استان آذربايجان غربي قرار دارند.
7128/1905
امام جمعه خوي:
همه فعاليت هاي تبليغي، فرهنگي و هنري نياز به آسيب شناسي دارد
۷ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۲۵
کد خبر:
82167040
اروميه- ايرنا- امام جمعه شهرستان خوي گفت: همه فعاليت هاي تبليغي، فرهنگي و هنري نياز به آسيب شناسي دارد.