كيانوش همداني روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا، با بيان اينكه آب مهمترين عامل خنك نگه داشتن بدن است، گفت: اگر سطح رطوبت بدن بالا باشد عرق زود بخار نمي شود و همين امر باعث خنك شدن بدن مي شود.
وي با بيان اينكه در روزهاي گرم تابستان حتي اگر تشنه نيستيد مدام آب بخوريد، اظهار داشت: به كساني كه بيرون از خانه زير آفتاب داغ كار مي كنند يا حتي اگر براي خريد بيرون مي روند توصيه مي شود هر يك ربع يا 20 دقيقه يك ليوان آب بنوشند چون گرماي هوا باعث افزايش ضربان قلب مي شود و مكانيسم خنك كننده بدن از طريق فرستادن خون بيشتر به ماهيچه ها به كار مي افتد.
* آب ليمو و شير بي چربي بنوشيد
اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: براي تامين مجدد مواد مغذي كه از طريق تعرق از بدن دفع مي شوند آب ليموي رقيق شده، شير بدون چربي، دوغ يا ساير آب ميوه هاي كاملا طبيعي موثر هستند.
همداني افزود: انواع سبزي، صيفي و ميوه در فصل تابستان به شكل سالاد سرد به جاي وعده غذايي روزانه بخوريد.
وي با بيان اينكه سبزي و ميوه هاي گرم براي اين فصل مناسب نيستند و بايد مصرف آنها به حداقل برسد، گفت: موز، خرما، اسفناج، فلفل تند، پياز و سير جز ميوه هاي گرم هستند.
اين كارشناس تغذيه ادامه داد: بهتر است كه ميوه هاي خشك شده را از برنامه غذايي خود كنار بگذاريد و به جاي آن ميوه تازه و آب ميوه بيشتر بخوريد.
7445/8066
كرمانشاه- ايرنا- يك كارشناس تغذيه به مردم توصيه كرد كه در فصل تابستان مواد غذايي خيلي شيرين بخصوص عسل و شيره انگور يا خرما نخوريد و به همان قند طبيعي ميوه ها بسنده كنيد.