عبدالصبور شهلي بر روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با تاكيد بر اهميت اهداي خون توسط مردم اظهار داشت: هر بيمار تالاسمي به عنوان مصرف كننده دائمي فرآورده هاي انتقال خون، به طور متوسط ماهانه يك تا 2 واحد خون نياز دارد.
وي با اشاره به پيشينه پايگاه انتقال خون در سراوان گفت: اين پايگاه با پيگيري هاي فراوان در سال 93 راه اندازي شده و هم اينك به علت كمبود امكانات و پزشك، خونگيري هر هفته تنها 2 روز در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه فعاليت مي كند.
وي گفت: سال گذشته حدود 16 هزار واحد خون از ديگر شهرستان هاي استان و كشور با توجه به نياز بيماران سراواني وارد اين شهرستان شد.
وي از مشاركت و استقبال خوب مردم سراوان براي اهداي خون به ويژه بانوان قدرداني كرد و خواستار پيگيري تامين نيروي انساني و پزشك در پايگاه انتقال خون اين شهرستان شد.
وي با بيان اينكه زنان هر چهار ماه يكبار و مردان هر سه ماه يكبار مي توانند خون اهدا كنند خاطرنشان كرد: اهداي خون داراي شرايطي است و بر مبناي آن نسبت به خون گيري اقدام مي شود و متقاضيان بايد حداقل 18 و حداكثر 65 سال سن و حداقل 50 كيلوگرم وزن داشته باشند.
فرماندار سراوان نيز در حاشيه اهداي خون با تبريك هفته اهداي خون(پنجم تا 11 مرداد) گفت: اهداي خون امري بسيار خوب و خدا پسندانه است كه اثرات مثبتي به همراه دارد.
درويش نارويي ادامه داد: انسانها از نظر اسلام و فقهي به كمك و همراهي همديگر نياز دارند كه اهداي خون يكي از زيباترين جلوه هاي كمك به هم نوع است.
سراوان در 347 كيلومتري جنوب شرق زاهدان مركز سيستان وبلوچستان واقع شده است.
7316 /8005 /6081
زاهدان- ايرنا- سرپرست پايگاه انتقال خون سراوان گفت: حدود500 بيمار تالاسمي در اين شهرستان وجود دارند كه هر ماه نيازمند يك تا 2 واحد خون هستند.