سيد محمد مهدوي روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ميزان اضافه كار سالانه معلمان از 3500 ساعت در سالهاي گذشته به يك هزار ساعت درسال تحصيلي 1395-1394 كاهش يافت كه اين خود نقش مهمي در كاهش هزينه ها و بيكارهاي پنهان و بهره وري بهتر در بخش آموزش و پرورش گناباد به همراه داشت.
وي تجميع فضاهاي آموزشي و از جمله كلاسهاي درس كم جمعيت در ديگر كلاسها را ديگر مصاديق بارز صرفه جويي در هزينه هاي آموزش و پرورش اين شهرستان ذكر كرد.
وي اظهار كرد: بهره گيري از تخصص هاي معلمان در هر درس در اولويت ساماندهي نيروهاي انساني در آموزش و پرورش گناباد قرار دارد و با جهت گيري اين تخصص ها و امكانات متناسب با نيازهاي آموزشي هر منطقه در هزينه هاي بيت المال صرفه جويي اساسي مي شود.
وي پراكندگي جمعيت دانش آموزي و كمبود نيروي انساني را از مشكلات و چالشهاي مهم آموزش و پرورش گناباد ذكر كرد و گفت: در پنج سال آينده نيمي از معلمان مقاطع مختلف تحصيلي اين شهرستان بازنشسته مي شوند.
وي اضافه كرد: 150 دانش آموز به دليل كمبود فضاهاي آموزشي مناسب در برخي مناطق روستايي و حتي در خود شهر گناباد در سال تحصيلي گذشته مجبور به تحصيل در كانكس بودند.
مهدوي تصريح كرد: با بهره گيري از همراهي خيران و طرحهاي حامي و بهره گيري از ظرفيت هاي ساير دستگاههاي اجرايي در سال تحصيلي آينده به دنبال كاهش اين معضل هستيم.
وي گفت: مجموع بودجه آموزش و پرورش گناباد براي نگهداري از 221 فضاي آموزشي در سال جاري تنها يك ميليارد و 400 ميليون ريال است كه به هيچ عنوان جوابگوي نيازهاي موجود نيست و در صورتي كه خيران در اين زمينه مشاركت نداشته باشند به طور يقين با تنگناهاي بسيار مواجه مي شويم.
مهدوي گفت: با مشاركت خيران و اداره كل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان خراسان رضوي 250 ميليارد ريال در دو سال گذشته براي ساخت فضاهاي مختلف آموزشي در گناباد هزينه شد.
17 هزار دانش آموز در 221 فضاي آموزشي آموزش و پرورش گناباد به تحصيل اشتغال دارند.
2095/6012
گناباد-ايرنا- رئيس آموزش و پرورش گناباد گفت: 16 ميليارد ريال با ساماندهي نيروها و فضاهاي آموزشي در يك سال گذشته در هزينه هاي اين اداره صرفه جويي شد.