۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳
کد خبر: 82180054
T T
۰ نفر
تقوی: قبول مسئولیت باید با هدف خدمت رسانی به مردم باشد

بیرجند - ایرنا - رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گفت: قبول مسئولیت كار بسیار سنگین و امانتداری، دشوار است و نگاه به آن باید در جهت خدمت رسانی به مردم باشد.

حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی روز دوشنبه در آیین معارفه حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی نخستین نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی
با گرامیداشت دهه كرامت (14 تا 24 مرداد) و روز خبرنگار افزود: باید مسئولیت ها را به عنوان امانت به اهل آن واگذار كنیم و امانتدار خوبی باشیم.
وی با بیان اینكه نگاه افراد به مسئولیت ها باید اسلامی باشد؛ ادامه داد: مسئولیت، طعمه نیست بلكه باید درمقابل مسئولیت پاسخگو باشیم.
تقوی گفت: مقام و مسئولیت باید برای خدمت رسانی به مردم باشد و از دوست بازی، كار حزبی و گروهی و خیانت در امور پرهیز و در این راه به اصل شایسته سالاری توجه كنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تاكید كرد: كسی كه توان اداره امور را ندارد نباید به او مسئولیت سپرد و ظالم نباید پست بگیرد.
تقوی یادآور شد: كسی كه روحیه اشرافی گری دارد نباید به او پست داد و مدیری كه در نظام اسلامی نسبت به نماز بی اعتناست نباید به او مسئولیت محول شود.
وی با بیان اینكه حجت الاسلام والمسلمین عبادی از چهره های مذهبی است كه ویژگی های مورد نظر را دارد، گفت: نماینده ولی فقیه در استان از جمله چهره های شناخته شده است كه همواره در خدمت دین بوده و در دوره پنجم مجلس در كمیسیون فرهنگی عضویت داشت، وی انسانی مومن با اعتقاد راسخ و ولایت مدار، دلسوز و خادم مردم و نظام است.
وی تصریح كرد: وظیفه همه ما بخصوص مدیران كمك و حمایت از حكم رهبری است تا رسالتی كه برعهده نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گذاشته شده است به خوبی انجام شود.
همچنین در ادامه معاون امور حوزوی و ارتباطات دفتر مقام معظم رهبری با تبریك انتخاب آقای عبادی به عنوان نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، گفت: او توانست اعتماد رهبری را جلب كند و به عنوان نماینده ولی فقیه در استان انتخاب شود و این مسئولیت ها را باید امانت الهی بدانیم.
حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی با بیان اینكه مشكل عمده ما بودجه، تخصص، مدیریت و امكانات نیست هرچند كه اینها سهمی دارند، افزود: مسئولیت ها را باید امانت بدانیم نه طعمه كه در این ارتباط باید از رهبری حضرت امام (ره) در پیروزی انقلاب درس گرفت.
وی با طرح این پرسش كه آیا امام (ره) برای رهبری انقلاب پول خرج كرد یا تخصص را بكار گرفت، تاكید كرد: امام توانست دلهای مومنان را یكرنگ كند و منیت ها را از بین ببرد و از این طریق خودخواهی، نفس پرستی و باند بازی ها را كنار بگذارد.
مروی اظهار كرد: اگر بخواهیم به مردم خدمت كنیم و كشور را بسازیم، قبل از همه باید به مسئوایت ها به عنوان یك امانت نگاه كنیم و خود را در برابر حركت ها و خدا، پاسخگو بدانیم.
وی افزود: افرادی كه مسئولیت قبول می كنند باید خود را خدمتگزار مردم بدانند و در این ارتباط به همدلی و همراهی نیاز است.
وی از مردم خراسان جنوبی به عنوان افرادی صبور، پرتلاش و قانع یاد كرد و افزود: نگاه به بیت المال و مصرف آن باید براساس سفارش دین مبین اسلام باشد و نباید در راه اهداف شخصی از آن استفاده كرد، در این صورت می توان در مقابل استكبار ایستادگی و از حریم اسلام شجاعانه دفاع كرد.
6054
۰ نفر