به گزارش روز دوشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا در میزگرد تخصصی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش كه در حاشیه سی و سومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش كشور برگزار شد اظهار كرد: سند تحول بینادین یكی از مطالبات انقلاب اسلامی از سوی امام راحل ( ره ) و مقام معظم رهبری است.
وی گفت: امام راحل (ره) در سال 58 بر این موضوع تاكید داشتند و رهبری نیز طی سخنان بسیاری در خصوص این سند و پیگیری مطلوب اجرای آن تاكیدات بسیاری داشتند.
جلالی افزود: آموزش و پرورش تشكیل شده از یك خانواده 40 میلیون نفری است و باید خانواده آموزش وپرورش را باید با این موضوع آشنا ساخت.
وی گفت: دستگاه های تبلیغی نیز كه می بایستی ورود می كردند تاكنون در شان این سند به آن نپرداخته اند و یك اراده جمعی برای اجرایی و عملیاتی شدن آن لازم است.
نماینده ادوار ششم تا دهم مجلس افزود: سند تحول در برنامه های اول تا ششم به انواع مختلف از سوی نمایندگان مجلس دیده شده است اما در برنامه ششم به صورت حرفه ای و تخصصی برای اجرا از سوی نمایندگان در حال بررسی است.
جلالی با اشاره به اینكه این سند در بخش هایی نیاز به بازنگری و قانون گذاری دارد افزود: سند تحول باید با برنامه ریزی و با قانون گذاری در مركز پژوهش ها مجددا احصا شود.
جلالی گفت: مشاركت در كارهای آموزش و پرورش لازم و ضروری است و از این رو بایستی دیگر ارگان ها را دخیل ساخت.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس، ضمن اعلام آمادگی برای امضای تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش برای اجرایی وعملیاتی كردن سند تحول بنیادین افزود: مجلس در باره پیش نویس قوانین و اجرای سند و عملیاتی كردن آن در كنار وزارت آموزش و پرورش ایستاده است.
فراهنگ **1085**1417**1823
كاظم جلالی :
همه دربرابر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش موظف اند
۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۱
کد خبر:
82180107
تهران- ایرنا- رییس مركز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: سند تحول بینادین نظام آموزش و پرورش برای متحول كردن نیروی انسانی و ساختن آینده كشور است و همه باید در برابر آن احساس وظیفه كنند.