به گزارش روز یكشنبه ایرنا، با افزوده شدن این بانك در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، تعداد بانك ها و موسسات اعتباری كه وام ازدواج می دهند به 29 عدد رسید.
بانك های ملت، رفاه كارگران، مسكن، سپه، كشاورزی، ملی ایران، تجارت، صادرات ایران، پارسیان، سامان، قرض الحسنه مهر ایران، انصار، دی، قرض الحسنه رسالت، توسعه تعاون، ایران زمین، حكمت ایرانیان، پاسارگاد، آینده، اقتصاد نوین، قوامین، شهر، گردشگری، سینا، پست بانك ایران، صندوق كارآفرینی امید، موسسه اعتباری عسكریه، موسسه اعتباری كوثر و موسسه اعتباری نور، بانك های پذیرفته شده در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج هستند.
میزان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در قانون بودجه 1395 كل كشور 100 میلیون ریال برای هر یك از زوجین تعیین شده است و براساس بخشنامه بانك مركزی بانك های حاضر در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از ابتدای مرداد ماه ملزم هستند میزان وام تعیین شده را به متقاضیان پرداخت كنند.
بانك مركزی همچنین بانك های یاد شده را موظف كرده است در مجموع ماهانه 150هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت كنند و حداكثر همكاری را با متقاضیان این تسهیلات داشته باشند.
اقتصام**2025 **1561
تهران- ایرنا- بانك مركزی اعلام كرد، بانك سینا به سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج متصل شده و متقاضیان می توانند از این پس نسبت به انتخاب این بانك برای دریافت تسهیلات اقدام كنند.