۲۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵
کد خبر: 82190585
T T
۰ نفر
صرفه جويي مصرف برق، كشور را از 60 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري بي مورد بي نياز كرد

تهران- ايرنا- وزير نيرو مي گويد، صرفه جويي در مصرف برق از سوي صنايع بزرگ، كشاورزان و آحاد مشتركان و انتقال آن به ساعت هاي غيرپيك به كاهش سه هزار مگاواتي مصرف انجاميد و كشور را از 60 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري بي مورد بي نياز كرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «حميد چيت چيان» امروز (سه شنبه) در پايان آيين بهره برداري از 53 پروژه شركت برق منطقه اي تهران در محل نيروگاه برق آلستوم در جمع خبرنگاران افزود: ميزان مصرف برق در فصل ها و ساعت هاي مختلف شبانه روز متفاوت است، اما كشورهايي موفق ترند كه بتوانند منحني توليد خود را هموارتر كرده و از بروز نوسان در آن جلوگيري كنند.
وي با اشاره به افزايش ميزان پيك بار امسال در مقايسه با سال گذشته،گفت: به ازاي هر هزار مگاوات توليد جديد برق در كشور 20 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري جديد مورد نياز است.
به گزارش ايرنا، سه شنبه بيست و نهم تيرماه گذشته، اوج مصرف برق كشور در ركورد تازه خود از مرز 52 هزار مگاوات گذشت و رقم 52 هزار و 370 مگاوات را به ثبت رساند كه بيشترين پيك مصرفي از ابتداي سال 95 تاكنون بوده است.
پيك بار مصرفي برق تابستان 1394 با افزايش سه هزار مگاواتي نسبت به سال پيش از آن به 50 هزار و 177 مگاوات رسيده بود.
وزير نيرو در ادامه گفت: از پيك بار سال گذشته تا امسال، حدود دو هزار مگاوات نيروگاه جديد وارد مدار شد، اما در مقابل ميزان مصرف رشد بيشتري را تجربه كرد.
چيت چيان گفت: شركت هاي برق منطقه اي و توزيع برق تلاش زيادي كردند تا صنايع بزرگ، كشاورزان و آحاد مشتركان را به صرفه جويي در مصرف و انتقال آن به ساعت هاي غيرپيك ترغيب كنند؛ موضوعي كه در مجموع به كاهش سه هزار مگاواتي مصرف برق انجاميد و در غير اين صورت به خاموشي هاي وسيع منجر مي شد.
وزير نيرو گفت: تحقق اين مهم، كشور را از 60 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري بي مورد بي نياز كرد.
چيت چيان افزود: امروز و در راستاي توسعه شبكه هاي انتقال و فوق توزيع كشور، نيازمند 194 پست برق400، 230، 132 و 63 كيلو ولت جديد هستيم كه بايد به شبكه اضافه شوند و انجام اين مهم درقالب چند مناقصه بزرگ در كشور تجميع شده است.
عضو كابينه دولت يازدهم خاطرنشان كرد: كشور در آينده نيازمند پست هاي جديد GIS (داراي عايق گازي) بويژه در شهرهاي بزرگ است كه با نياز به زمين كمتر و كارآيي بالاتر، از اطمينان فني بالايي برخوردار است و بر اين اساس، استفاده از آن از نظر اقتصادي و فني به سود صنعت برق است.
چيت چيان در پايان از برنامه ريزي براي ارتقاي ظرفيت توليد برق كشور به بيش از 100 هزار مگاوات در پايان برنامه ششم توسعه خبر داد.
به گزارش ايرنا، 53 پروژه برق منطقه اي تهران صبح امروز (سه شنبه) با حضور حميد چيت چيان وزير نيرو و با اعتبار سه تريليون و 460 ميليارد ريال در محل نيروگاه برق آلستوم تهران به بهره برداري رسيد.
آغاز عمليات اجرايي 22 پروژه ديگر با اعتباري نزديك به دو تريليون و 940 ميليارد ريال از ديگر برنامه هاي شركت برق منطقه اي تهران در اين روز بود.
اقتصام ** 3065 **1561
۰ نفر