به گزارش ايرنا از دانشگاه صنعتي شريف، در راستاي اجراي ماده 56 قانون مديريت خدمات كشور مبني بر آموزش مديران دستگاه هاي اجرايي و مصوبه شوراي عالي اداري در مورد آموزش و تربيت مديران آينده، موافقت نامه همكاري دانشگاه صنعتي شريف به نمايندگي دكتر 'محمود فتوحي' رئيس دانشگاه صنعتي شريف و وزارت نيرو به نمايندگي مهندس 'علي اكبر مهاجري' معاون تحقيقات و منابع انساني وزارت نيرو، امروز 30 مردادماه در محل اين دانشگاه امضا شد.
موضوع اين تفاهم نامه همكاري مشترك در راستاي شناسايي شايستگي هاي حرفه اي، نيازسنجي آموزشي و تدوين و اجراي دوره هاي آموزشي ويژه مديران صنعت آب و برق با استفاده از ظرفيت هاي علمي و تخصصي دانشگاه صنعتي شريف است.
در ابتداي مراسم دكتر 'علي مقداري' عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شريف و مديركل دفتر آموزش، تحقيقات و فناوري وزارت نيرو گفت: ايجاد زمينه همكاري مشترك و ارائه دوره هاي اموزشي كوتاه مدت و بلند مدت در ابعاد داخلي و بين المللي از مهمترين اهداف ما در امضاي اين موافقت نامه است.
رئيس دانشگاه صنعتي شريف نيز در اين مراسم با تاكيد بر ضرورت نهادينه شدن ارتباط صنعت و دانشگاه در ابعاد آموزش و پژوهش، گفت: همه 13 دانشكده دانشگاه صنعتي شريف با صنعت برق ارتباط مستقيم دارند و در بسياري از امور مي توانند با وزارت نيرو همكاري داشته باشند.
دكتر 'محمود فتوحي' به تجربه دانشگاه صنعتي شريف در خصوص برگزاري دوره هاي معادل براي برخي از صنايع بزرگ كشور همچون صنعت نفت كشور اشاره كرد و اظهار داشت: برگزاري دوره هاي معادل باب جديدي است كه مي توان براي همكاري بيشتر با وزارت نيرو گشود.
وي با اعلام آمادگي كامل دانشگاه صنعتي شريف براي همكاري با وزارت نيرو افزود: علاوه بر پرديس اصلي دانشگاه شريف، در پرديس بين الملل دانشگاه واقع در جزيره كيش نيز امكان برگزاري دوره هاي آموزشي بين المللي را داريم.
در ادامه آيين امضاي موافقت نامه همكاري، معاون تحقيقات و منابع انساني وزارت نيرو نيز مشاركت اين وزارتخانه و دانشگاه صنعتي شريف به عنوان دانشگاه برتر كشور در سال هاي گذشته را يادآور شد و گفت: رشد و همكاري وزارت نيرو و دانشگاه شريف در گرو همكاري تنگاتنگ اين دو با هم است و هيچ يك را نمي توان از ديگري مبرا دانست و تربيت مديران آينده در گرو همكاري بيشتر صنعت و دانشگاه است.
مهندس مهاجري افزود: ما مصمم به اجراي آموزش هاي نوين مديريت در وزارت نيرو هستيم و خوشبختانه دانشگاه صنعتي شريف با دارا بودن چهره هاي شاخص دانشگاهي، امكانات وسيع آموزشي در كشور و دسترسي به تجارب نوين بين المللي به ويژه در پرديس بين المللي كيش مي تواند بسيار در اين امر راهگشا باشد.
وي تصريح كرد: خوشبختانه رويكردهاي جديدي در حوزه پژوهش و آموزش وزارت نيرو وجود دارد و اميدواريم با همكاري دانشگاه صنعتي شريف اين رويكردها را در مسير تربيت مديران آينده صنعت آب و برق كشور عملياتي سازيم.
مهاجري هدف از امضاي اين موافقت نامه را شناسايي و ارتقاي شايستگي ها و استانداردهاي حرفه اي مورد نياز مديران صنعت آب و برق، نيازسنجي مشاغل مديريتي صنعت آب و برق، طراحي و اجراي بسته ها و دوره هاي آموزشي ويژه مديران صنعت آب و برق با رويكرد MBA و DBA، شناسايي و تربيت مديران آينده صنعت آب و برق و مطالعه و ارزيابي اثربخشي دوره هاي آموزشي ويژه مديران صنعت آب و برق عنوان كرد.
معاون تحقيقات و منابع انساني وزارت نيرو به سابقه بكارگيري رويكردهاي نوين آموزشي در سطح مديريتي وزارت نيرو اشاره كرد و گفت: در سال هاي گذشته «مركز مطالعات و آموزش مديران» در وزارت نيرو براي ارائه آموزش هاي كوتاه مدت مديريتي تأسيس شد كه اين مركز بعدها زمينه شكل گيري يك تفكر قدرتمند مديريتي در «موسسه تحقيقات و آموزش مديريت» اين وزارتخانه را فراهم آورد.
مهاجري ابراز اميدواري كرد اجراي اين موافقت نامه بتواند زمينه همكاري هاي بيشتر با دانشگاه شريف و دسترسي مديران وزارتخانه را به جديدترين روش هاي مديريتي در سطح بين المللي فراهم آورد.
علمي**1055**2017
تهران - ايرنا - موافقت نامه همكاري دانشگاه صنعتي شريف و وزارت نيرو به امضاي رئيس دانشگاه و معاون تحقيقات و منابع انساني وزارت نيرو رسيد.