به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمدعلي شهيدي در ديدار با اعضاي شوراي هماهنگي انجمنهاي جانبازان با اشاره به مسائل موجود در امور اجرايي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: يكي از مهمترين مسائلي كه در بنياد شهيد و امور ايثارگران وجود دارد تنوع و تعدد كارها و گستردگي جامعه ايثارگري است كه با توجه به رعايت قوانين و نيز سقف اعتبارات پيچيدگيهايي در امور اجرايي ايجاد ميكند.
وي ادامه داد: يكي از اقدامات صورت گرفته در بنياد شهيد و امور ايثارگران تهيه برنامه اي مدون براي فعاليتها بود كه برنامهها به شكل هدفمند در بنياد پيش بروند و در همين راستا در حوزههاي اقتصادي فعاليتهاي مؤثري داشتيم كه مهمترين آنها جلوگيري از گسترش حوزههاي اقتصادي بنياد و چابك سازي و افزايش كيفيت فعاليت هاي موجود بود.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران اقدامات انجام شده در بنياد را مثبت ارزيابي كرد و گفت: اقداماتي در جهت اصلاح امور و بهبود خدمات رساني به ايثارگران در بنياد شهيد و امور ايثارگران انجام شده است، اما ميزان موفق بودن آنها را بايد از ايثارگران پرسيد كه به چه ميزان از بنياد رضايت دارند.
معاون رئيس جمهوري يكي از اقدامات موفقيت آميز بنياد را پرداخت معوقات ايثارگران بين سالهاي 1376 تا پايان سال 90 عنوان كرد و گفت: معوقات سال 91 نيز براي 11 استان به ويژه استانهاي محروم پرداخت شده است و ايثارگران بقيه استانها نيز به تدريج تا پايان سال معوقات خود را دريافت خواهند كرد. معوقات سال 94 نيز در رديف بودجه تعريف شده بود و پرداخت شده است. براي پرداخت معوقات سالهاي 92 و 93 نيز پيش بينيهايي صورت گرفته است تا با پرداخت اين معوقات ديگر چيزي تحت عنوان معوقه وجود نداشته باشد.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران يكي ديگر از اولويتهاي پيگيري شده توسط بنياد را حوزه درمان ايثارگران دانست و گفت: ميانگين سن والدين گرامي شهدا 79 سال است و با توجه به افزايش سن جانبازان معزز، حوزه درمان اهميت بسيار زيادي پيدا كرده است. يكي از كارهاي صورت گرفته در اين حوزه ساماندهي و تقويت بيمههاي درماني ايثارگران است. در بخش درمان نيز اجراي گسترده پايش سلامت ايثارگران انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمين شهيدي ادامه داد: موضوع اعزام ايثارگران به خارج كشور نيز به شكل حضور متخصصان مطرح بين المللي در كشورمان تغيير پيدا كرد تا با فراهم شدن امكانات مطلوب پزشكي، عده بسيار بيشتري از ايثارگران از خدمات پزشكي روز دنيا بهره مند شوند و در هزينههاي اين بخش نيز كاهش چشمگيري داشته باشيم و تا اين لحظه 87 تيم فوق تخصصي پزشكي براي درمان ايثارگران در كشورمان حضور يافتهاند و بيش از 2 هزار و 200 ايثارگر نيز توسط اين تيمها مورد معاينه قرار گرفتهاند و 444 ايثارگر نيز مورد جراحي قرار گرفتهاند كه در اين بخش هزينهها نسبت به اعزام به خارج به ميزان يك ششم كاهش يافته است.
وي درخصوص كميسيون پزشكي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: اين كميسيون يكي از بخشهاي حساس در بنياد است و تغييراتي در آن صورت گرفت و در حال حاضر اعزام كميسيونهاي پزشكي به شهرستانها به شكل مستمر انجام ميشود و با وجود تمام كاستيهاي موجود در 3 سال گذشته 1725 جلسه كميسيون پزشكي برگزار شده است كه 118 هزار پرونده در آن مورد بررسي قرار گرفته است.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران در خصوص اشتغال ايثارگران نيز گفت: در 3 سال گذشته از تمام ظرفيت 25 درصدي دستگاههاي دولتي و غيردولتي براي استخدام ايثارگران استفاده كردهايم و تاكنون 34 هزار و 500 ايثارگر از اين طريق مشغول به كار شدهاند. در حوزه خود اشتغالي نيز به بيش از 26 هزار ايثارگر تسهيلات خوداشتغالي اعطا شده است.
گفتني است، اعضاي شوراي هماهنگي انجمنهاي جانبازان در اين ديدار به بيان نظرات و پيشنهادات خود در راستاي تعامل تشكلهاي ايثارگري با بنياد پرداختند.
شبد**1953 ** 1095
رئيس بنياد شهيد:اشتغال 34 هزار ايثارگر و اعطاي 26 هزار وام خوداشتغالي در سه سال گذشته
۲ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۵۲
کد خبر:
82200453
تهران- ايرنا- نماينده ولي فقيه، معاون رئيس جمهوري و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: درخصوص اشتغال ايثارگران در 3 سال گذشته از تمام ظرفيت 25 درصدي دستگاههاي دولتي و غيردولتي براي استخدام ايثارگران استفاده كردهايم و تاكنون 34 هزار و 500 ايثارگر از اين طريق مشغول به كار شدهاند؛ در حوزه خود اشتغالي نيز به بيش از 26 هزار ايثارگر تسهيلات خوداشتغالي اعطا شده است.