۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۹
کد خبر: 82205137
T T
۰ نفر
افزایش 45 درصدی اعتبارات عمرانی، ثمره تدبیر دولت یازدهم درسمنان

سمنان-ایرنا-افزایش 45 درصد اعتبارات عمرانی،ضریب صدرصدی نفوذ برق، سرمایه گذاری سه هزار و 926 میلیارد ریال در بخش صنایع تبدیلی و تكمیلی بخش كشاورزی، ایجاد 500 كیلومتر شبكه فیبرنوری، ایجاداشتغال بیش از 30هزار نفر، احداث 48 واحد آموزشی و 563 كیلومتر شبكه گذاری گاز ازجمله كارنامه درخشان دولت تدبیر وامید دراستان سمنان است.

به گزارش ایرنا، استان سمنان با وجود ظرفیت های متعدد در بخش‌های مختلف متاسفانه تا قبل از دولت یازدهم به لحاظ زیرساختی با مشكل مواجه بوده تا این كه با طلوع دولت تدبیر و امید، فقط بخش اعتبارات عمرانی این استان تا 45 درصد افزایش یافته است و همین اقدام مهم تاكنون بهترین فرصت را برای دستیابی این استان به جایگاه واقعی‌اش فراهم كرده است.
به اعتقاد كارشناسان امر افزایش اعتبارات عمرانی مهمترین گواه توجه و رویكرد مطلوب دولت یازدهم درتكمیل زیرساخت های استان سمنان است كه این تحول بنیادین در همه بخش های استان نیز همچنان ادامه دارد.
استان سمنان 9.7 میلیون هكتار وسعت و حدود 700 هزار نفر جمعیت، تنوع و منابع طبیعی ویژه دارد كه در بهره مندی از اعتبارات دولتی همیشه در رتبه یكی به آخر استان های كشور قرار داشت و در سه سال گذشته بنا به اظهارات استاندار سمنان، بیشترین رشد اعتباری را در بین استان‌های كشور داشته است.
بنا به اظهارات مسئولان استان سمنان نگاه تخصصی دولت تدبیر و امید در برنامه ریزی و توجه به بخش های مختلف ،افق روشنی پیش روی استان سمنان قرار داده است كه اوج این برنامه‌ها و توجه دولت را در سفر كاروان تدبیر و امید به سمنان می توان مشاهده كرد.

** رشد 45 درصدی اعتبارات سال 95 سمنان
استاندار سمنان درباره رشد بودجه استان در سال 95 گفت: بودجه تملك دارایی‌های سرمایه‌ای استان سمنان برای سال 95 به میزان هزار و 80 میلیارد ریال است كه 45 درصد رشد داشته است.
وی اعتبارات عمرانی تخصیص یافته استان در سال 94 را به میزان 379 میلیارد ریال اعلام و تصریح كرد: اختصاص 11 هزار و 800 میلیارد ریال در سفر رئیس جمهوری به سمنان، جهش اعتباری و توسعه ای قابل توجهی برای استان رقم می‌زند.
وی با بیان این كه سمنان در بین استان های كشور بیشترین میزان رشد اعتبارات عمرانی را از سوی دولت یازدهم در سال 95 داشته است، ادامه داد: اعتبارات مربوط به ماده 180 استان سمنان در سال جاری نیز 970 میلیارد ریال است و رشدی 33 درصدی نسبت به سال گذشته دارد.

** در نظرگرفتن 11 هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات برای طرح‌های مصوب سفر رئیس جمهوری به سمنان
به گزارش ایرنا، استاندار سمنان یادآور شد : برای 71 طرح و تفاهم نامه در سفر 31 فروردین 95 دكتر روحانی رئیس جمهوری به این استان، بیش از 11 هزار و 800 میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات درنظر گرفته شده است.
محمدرضا خباز در گفت و گو با ایرنا افزود : 69 طرح و تفاهم نامه با اعتبار 9 هزار و 270 میلیارد ریال در سفر دكتر روحانی به سمنان منعقد شده بود كه پس از سفر با رایزنی های مختلف این طرح ها واعتبارات به 71 طرح و تفاهم نامه با اعتباری بالغ بر 9 هزار و 480 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی اظهار داشت: برای 71 طرح و تفاهم نامه 9 هزار و 480 میلیارد ریال اعتبار و 2 هزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات از سوی دولت تدبیر و امید برای استان سمنان مصوب شده است.
وی اضافه كرد : 13 طرح مربوط به عمران شهری و روستایی و زیرساختهای صنعتی، هفت طرح كشاورزی، هشت طرح منابع آب، هفت طرح بهداشت و سلامت، 15 طرح حمل و نقل، هشت طرح علمی، فرهنگی و گردشگری، 2 طرح امور قضایی، 9 طرح ورزش و جوانان و 2 طرح تعاون، كار و رفاه اجتماعی است.
خباز با اشاره به تخصیص 9 هزار و 480 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح ها تصریح كرد: مقرر شده است پنج هزار و 450 میلیارد ریال از این اعتبار در سال 95 و چهار هزار و 30 میلیارد ریال در سال 96 به استان سمنان تخصیص یابد.
خباز از تخصیص پنج هزار و 460 میلیارد ریال از مصوبات سفر رئیس جمهوری به سمنان در سال 95خبر داد و گفت : سهم استان از مصوبات سفر كاروان تدبیر و امید بیش از 9 هزار و 480 میلیارد ریال است كه از این رقم، بیش از پنج هزار و 460 میلیارد ریال تا پایان سال 95 تخصیص می یابد.
خباز افزود : بیش از چهار هزار و 30 میلیارد ریال اعتبار نیز در سال 96 به استان سمنان تخصیص می یابد كه با برنامه ریزی دقیق باید برای شكوفایی اقتصادی در استان مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد : اعتبار عمرانی استان سمنان در سال 94 به میزان 740 میلیارد ریال بود كه از این مقدار تنها 50 درصد تخصیص یافت كه با كمك هیات دولت و در سفر دكتر روحانی به سمنان، این اعتبار افزایش یافت.
استاندار سمنان در توضیح اعتبار و مصوبات سفر كاروان تدبیر و امید در حوزه های مختلف خاطرنشان كرد: بیش از یك هزار و 40 میلیارد ریال اعتبار به بخش عمرانی و توسعه شهری تخصیص می یابد، در بخش كشاورزی هفت طرح برای دریافت اعتبار به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی كشور معرفی شد كه بیش از یك هزار و 650 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح ها در نظر گرفته شد.
وی تصریح كرد : در بخش تامین آب آشامیدنی در مناطق شهری و روستایی بیش از یك هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است كه می توان با این رقم، برای هشت طرح آبرسانی در استان سمنان برنامه ریزی كرد.
استاندار سمنان ادامه داد : نوسازی ناوگان حمل و نقل یكی از مهم ترین برنامه های دولت تدبیر و امید در استان سمنان است كه سه هزار و 540 میلیارد ریال در این حوزه اعتبار برآورد شده است.

** وضعیت سمنان در ارایه تسهیلات رونق تولید
استاندار سمنان مقابله با ركود تولید داخلی را یكی از برنامه های جدی دولت تدبیر و امید از طریق سامانه بهین یاب و ارایه تسهیلات رونق تولید دانست و افزود: استان سمنان در ارایه تسهیلات رونق تولید و روند اجرایی سامانه بهین یاب، رتبه اول كشوری را در پرداخت تسهیلات و رفع مشكلات واحدها داشته باشد.
وی تصریح كرد: تاكنون ٢ هزار و ١٦٨ واحد در استان سمنان برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب ثبت نام كرده اند كه از این تعداد ٨٦٦ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به بانك های عامل معرفی شده اند.
وی بیان داشت : پرونده ١٤ واحد صنعتی بررسی و بیش از ٢٣١ میلیارد ریال تسهیلات برای رونق این واحدها مصوب شد كه با راه اندازی و فعال شدن این واحدها و افزایش ظرفیت تولید آن ها، برای ٢٦٢ نفر شغل جدید ایجاد می شود.
خباز اضافه كرد : : از ٨٦٦ واحد در حدود ٢٩٥ واحد مرتبط با وزارت صنعت است كه با پرداخت تسهیلات رونق تولید و فعالیت دوباره یا افزایش میزان تولید این واحد، با تسهیلاتی بالغ بر سه هزار و 98 میلیارد ریال، برای سه هزار 965 نفر ایجاد اشتغال می شود.
استاندار سمنان افزود : تاكنون به ٤٢ واحد تولیدی تسهیلات رونق تولید از طرف بانك‌های استان سمنان پرداخت شده است.
وی با بیان اینكه مقررات زدایی یكی از اهداف و وظایف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است، گفت: شرایط استان سمنان برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی نسبت به كشور، مطلوب تر است.
در استان سمنان حدود یكهزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.
استاندار سمنان در ادامه از افتتاح 432 طرح در حوزه های مختلف عمرانی، كشاورزی، صنعت و معدن، آموزشی و خدماتی، با هشت هزار و 680 میلیارد ریال اعتبار در هفته دولت امسال در استان خبر داد و گفت: ٣٩١ طرح با اعتبارات دولتی و بودجه عمومی و بقیه طرح ها با تسهیلات بانكی و كمك بخش خصوصی تكمیل شده است.
مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: دولت تدبیر و امید در سه سال گذشته، بالغ بر 730 میلیارد ریال اعتبار در طرح های شركت توزیع برق این استان هزینه كرده است.
سید محمد موسوی زاده در گفت و گو با ایرنا افزود: احداث 595 هزار متر شبكه توزیع برق، نصب 563 ایستگاه هوائی توزیع برق با قدرت 71 هزار كیلوولت آمپر،برق رسانی به روستای نوكّه در شهرستان سمنان، تأمین برق روستای مِركَك در شهرستان مهدیشهر،نصب 14 هزار و 59 دستگاه سرچراغ روشنائی معابر، اجرا و بهره برداری از 10 هزار و 800 پروژه عمرانی برق رسانی با سرمایه گذاری به مبلغ 730 میلیارد ریال و توسعه زیرساخت ها و پروژه های عمرانی از مهمترین خدمات دولت یازدهم در حوزه توزیع برق است.
موسوی زاده با بیان اینكه هم اكنون در استان هیچ روستای بدون برق وجود ندارد، اظهار كرد: در زمان حاضر ضریب نفوذ برق در استان سمنان 100درصد است و تمامی جمعیت شهری و روستایی استان نیز از نعمت برق برخوردار می باشند.
وی با اشاره به این كه از آغاز به كار دولت یازدهم تاكنون 120 میلیارد و 604 میلیون ریال در زمینه پروژه های اصلاح و بهینه سازی و توسعه و احداث روستائی سرمایه گذاری شده، افزود: توسعه 117 هزار متر شبكه فشار متوسط و فشار ضعیف،احداث 118 ایستگاه هوائی توزیع برق،اصلاح 181 هزار متر شبكه 20 كیلوولت و فشار ضعیف، بهینه سازی 79 دستگاه پست های توزیع برق در مناطق روستائی استان از جمله این طرح ها است.
موسوی زاده تصریح كرد: اختراع دستگاه تست سرچراغ گازی، كنترل و مانتیورنیگ خطوط 20 كیلوولت، ساخت كنتور مجتمع با قابلیت قرائت مصارف كلیه مشتركین و رفع خاموشی معابر با استفاده از برق مستقیم خودروئی به عنوان نوآوری ها و اختراعات همكاران این شركت در سه سال اخیر است.
وی با اشاره به اجرای 36 رزمایش خدمت متعالی با استعداد یك هزار و 889 نفر ساعت در سه سال اخیر، اظهار كرد: این رزمایش با هدف اصلاح و بازسازی شبكه و تاسیسات توزیع برق به اجرا درآمده و 608 هزار كیلووات ساعت در زمینه انرژی توزیع نشده و تحمیلی به شبكه با مبلغ یك میلیارد و 517 میلیون و 500 هزار ریال صرفه جوئی شده است.
مدیرعامل شركت توزیع برق استان سمنان از برنامه‌ریزی این شركت برای كلنگ‌زنی 17 پروژه جدید در این استان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: برای اجرایی شدن این پروژه‌ها نیز كه علاوه بر 99 پروژه آماده افتتاح این شركت در هفته دولت است، اعتباری بالغ بر 15 میلیارد و 460 میلیون ریال مورد نیاز است.
مدیرعامل شركت توزیع برق استان سمنان ادامه داد: این پروژه‌های جدید نیز عمدتا در بخش‌های بهینه‌سازی و اصلاح شبكه‌ها، نصب ایستگاه‌های توزیع است.
وی با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه توزیع برق، تصریح كرد: دولت یازدهم همواره توجه ویژه‌ای به حوزه خدمات‌رسانی به مردم در بخش‌های مختلف و از جمله حوزه انرژی داشته است.
حدود یك درصد از برق كشور در استان سمنان مصرف می شود.
** كمبود آب مهمترین مشكل سمنان كه با تدابیر دولت در حال رفع شده است.
مهمترین مشكل استان سمنان كمبود آب در بخشهای مختلف آشامیدنی، كشاورزی و صنعت است كه به گفته استاندار سمنان در خصوص آخرین اقدامات برای انتقال آب دریای خزر به استان سمنان انجام شده است.
خباز خاطرنشان كرد : برخی به دنبال سیاسی كردن این مسئله هستند تا بتوانند در اجرای آن تاخیر ایجاد كنند ولی معتقدم رسانه های استان می توانند در پیگیری كارشناسانه این طرح بزرگ نقش مهمی را ایفا كنند.
خباز به تلاش های صورت گرفته برای نهایی شدن این طرح و گرفتن تاییدیه از مركز تحقیقات استراتژیك رئیس جمهوری اشاره كرد و گفت: این موضوع به صورت چراغ خاموش و با هماهنگی و پشتكار مسئولان در حال پیگیری است.
اقدامات سه ساله دولت تدبیر و امید در استان سمنان در بولتن تهیه شده استانداری به شرح زیر اعلام شده است:

** فصل منابع آب و برنامه تامین و عرضه آب:
- سد مجن، تامین سه میلیون مترمكعب آب كشاورزی در دشت مجن با 90 درصد پیشرفت فیزیكی كه برای آن 186 میلیارد ریال هزینه شده كه حدود 82 میلیارد ریال از آن در دولت یازدهم بوده است.
- شبكه آبیاری و زهكشی دشت دامغان به مساحت 968 هكتار با 98 درصد پیشرفت فیزیكی كه برای آن 92 میلیارد ریال هزینه شده كه 40 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید بوده است.
- تكمیل سد كالپوش با تامین 6 میلیون مترمكعب آب آشامیدنی و صنعت شهر شاهرود، با 95 درصد پیشرفت فیزیكی، با هزینه كلی 508 میلیارد ریال كه 190 میلیارد ریال از آن در دولت یازدهم بوده است.
- سامانه انتقال آب حدفاصل بلد انحرافی سیمین دشت به گرمسار به طول 42 كیلومتر با 12 درصد پیشرفت فیزیكی با ساز و كار بی. او.تی
- سامانه انتقال حدفاصل گرمسار تا ایوانكی به طول 32 كیلومتر با 80 درصد پیشرفت فیزیكی با هزینه كلی 174 میلیارد ریال كه 170 میلیارد ریال از آن در دولت یازدهم بوده است.
- تكمیل مطالعه سد فینسك، سد چاشم و سد كالپوش با سامانه انتقال، سه طرح مربوط به شهرستانهای سمنان، شاهرود و مهدیشهر با 95 درصد پیشرفت فیزیكی با هزینه كلی 52 میلیارد ریال كه 14 میلیارد ریال از آن در دولت یازدهم هزینه شده است.
- مرمت و بازسازی كانال انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار به طول 37 كیلومتر با 51 درصد پیشرفت فیزیكی با هزینه كلی 189 میلیارد ریال و 99 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید
- طرح های تعادل بخشی و احیای سفره های زیرزمینی با 11 طرح و 20 درصد پیشرفت فیزیكی با هزینه كلی 115 میلیارد ریال و 33 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید
- مطالعه ،مرمت و بازسازی تاسیسات آبی در دست بهره برداری با 7 طرح در شاهرود، دامغان و گرمسار با 100 درصد پیشرفت و اعتبار كلی 23 میلیارد ریال و 7 میلیارد ریال در دولت یازدهم
- آغاز عملیات اجرای طرح آبرسانی به گرمسار از سد نمرود با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای اولین بار در كشور
- انعقاد قرارداد با پیمانكار و ادامه طرح خط انتقال آب حدفاصل تصفیه خانه گرمسار تا مخزن شهر ایوانكی با هدف تامین آب آشامیدنی محدوده طرح به میزان 2 میلیون مترمكعب در سال با پیشرفت 80 درصدی در حال اجراست.
- اتمام طرح اجرایی شبكه آبیاری و زهكشی دشت دامغان و بهره برداری كامل از كانال احداثی
- تكمیل مطالعات مرحله دوم سد فینسك و سامانه انتقال آب به شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه و درج عنوان طرح در قانون بودجه 1395 در فهرست طرح های تملك دارایی های سرمایه ای
- تكمیل مرحله دوم سد روزیه یا چاشم، انجام مناقصه تامین مالی، طراحی، ساخت، بهره برداری و انتقال، سد مخزنی روزیه
- تكمیل و تصویب مطالعات مرحله اول سامانه انتقال آب از سد كالپوش به شاهرود در دفتر مطالعات و بررسی های فنی شركت مهندسی آبفای كشور و درج طرح در ردیف های متفرقه قانون بودجه 1395 كل كشور
- سرعت بخشی در عملیات اجرایی طرح های در دست اجرا به ویژه سدهای كالپوش و مجن و مرمت و بازسازی كانال های آب سیمین دشت به گرمسار
- نصب بیش از 1700 دستگاه كنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه های بهره برداری
- تعیین تكلیف 439 حلقه از چاه های حفرشده غیرمجاز كشاورزی
- مطالعه تعیین حد بستر و حریم 268 كیلومتر در رودخانه های استان
- آزادسازی 32 هكتار اراضی در حریم و بستر رودخانه ها

**دستاوردهای مهم دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان:
* احداث، تجهیز و بهره‌برداری از مراكز بهداشتی، درمانی و آموزشی با مشاركت خیرین سلامت بالغ‌بر210 میلیارد ریال
- طرح‌های عمرانی خاتمه یافته: تكمیل و تجهیز دانشكده بهداشت دامغان، تكمیل و تجهیز استخر سرپوشیده دانشگاه، تكمیل و تجهیز ساختمان غذا و دارو، احداث ، تكمیل و تجهیز مركز ده تختخوابی ایوانكی، تكمیل و تجهیز بیمارستان معتمدی شهرستان گرمسار، تكمیل و تجهیز ساختمان ستاد مركزی دانشگاه، تكمیل و تجهیز دانشكده پیراپزشكی سرخه، احداث ساختمان ام. آر.آی بیمارستان ولایت دامغان، احداث ساختمان داروخانه بیمارستان ولایت دامغان، اجرای هتلینگ بیمارستان‌ها در راستای برنامه تحول نظام سلامت، احداث ، تكمیل و تجهیز 6 خانه بهداشت شامل: تكمیل خانه بهداشت آستانه دامغان، تكمیل خانه بهداشت كوه زر دامغان، تكمیل خانه بهداشت چنداب گرمسار، احداث و تجهیز خانه بهداشت رشم دامغان، احداث و تجهیز خانه بهداشت افتر سرخه، احداث و تجهیز خانه بهداشت لاسجرد سمنان، احداث و تجهیز خانه بهداشت برم دامغان.
- احداث، تكمیل و تجهیز سه پایگاه اورژانس جاده‌ای شامل: تكمیل و تجهیز اورژانس جاده‌ای كلاته ملا دامغان، احداث و تجهیز پایگاه اورژانس جاده‌ای آرادان، احداث و تجهیز پایگاه اورژانس 115 شهمیرزاد.
- تكمیل و تجهیز سه مركز بهداشتی درمانی شهری، روستایی و شهری روستایی شامل: تكمیل و تجهیز مركز بهداشتی درمانی داورآباد آرادان، تكمیل و تجهیز مركز بهداشتی درمانی مرحوم جعفرآبادی شهمیرزاد، احداث و تجهیز مركز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت روستایی دروار دامغان.
- بهسازی و تعمیرات چهار كلینیك تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه شامل: كلینیك تخصصی سمنان، كلینیك تخصصی دندانپزشكی دانشگاه، بهسازی و تعمیرات كلینیك فوق تخصصی سمنان، بهسازی و تعمیرات كلینیك تخصصی دامغان، بهسازی و تعمیرات دانشكده دندانپزشكی و بهره‌برداری از آن.
- بهسازی و تعمیرات مركز رشد فناوری سلامت دانشگاه.
- احداث و بهره‌برداری از ساختمان توسعه شبكه بهداشت درمان مهدی‌شهر.
- احداث اسكلت چهار واحد خانه‌های سازمانی در شهرستان‌های سمنان و آرادان، بهسازی و تجهیز خوابگاه‌های زیر پوشش دانشگاه.
- بهسازی و تعمیرات سلف‌سرویس ، خوابگاه‌ها ، تأسیسات و آزمایشگاه‌های دانشكده پزشكی.
- بهسازی و تجهیز مراكز بهداشتی درمانی شهرستان‌های سمنان، گرمسار، دامغان، مهدی‌شهر، آرادان و سرخه.
- بهسازی و تجهیز پایگاه فرهنگ شهرستان سمنان.

** طرح‌های در دست اجرا در حوزه بهداشت و درمان:
- احداث كلینیك‌های ویژه در شهرستان‌های سمنان، گرمسار و مهدی‌شهر.
- تكمیل دانشكده‌های بهداشت و پیراپزشكی آرادان.
- احداث خوابگاه‌های دانشجویی در دانشكده سرخه، تكمیل بخش سوختگی مركز آموزشی پژوهشی درمانی كوثر.
- احداث مركز غربالگری سرطان مركز آموزشی پژوهشی درمانی كوثر.
- احداث یادمان شهدای گمنام دانشگاه.
- احداث 4 پایگاه سلامت مهر در شهرستان‌های سمنان ، دامغان و گرمسار.
- تكمیل پایگاه بهداشتی بوستان دامغان.
- تكمیل مركز سلامت مهر سمنان، احداث خانه بهداشت ركن‌آباد سمنان، بهسازی و تعمیرات فضاهای بهداشتی زیر پوشش دانشگاه، بهسازی بخش‌های زایمانی بیمارستان‌های امیرالمؤمنین(ع)، 15 خرداد مهدی‌شهر و ولایت دامغان،

** اجرای هتلینگ بیمارستان‌ها در راستای برنامه تحول نظام سلامت:
- بهسازی و تجهیز بخش اطفال مركز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع)سمنان.
- بهسازی و تعمیرات كتابخانه و بوفه مركز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع)سمنان، بهسازی و تجهیز ان.آی. سی. یو مركز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع)سمنان، بهسازی.
- تجهیز درمانگاه زنان مركز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع) سمنان/
- بهسازی و تجهیز آی. سی.یو، مركز بخش بارداری پرخطر مركز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) سمنان،.
- بهسازی بخش‌های اطفال و فاز اول زنان و زایمان بیمارستان 15خرداد مهدی‌شهر.
- بهسازی و تجهیز بخش‌های بستری و رادیولوژی بیمارستان 15خرداد مهدی‌شهر.
- بهسازی و تجهیز بخش‌های مركز آموزشی پژوهشی درمانی كوثر.
- بهسازی، تجهیز بخش دیالیز مركز آموزشی پژوهشی درمانی كوثر.
- بهسازی و تجهیز بخش‌های بیمارستان امام(ره) گرمسار، بهسازی و تجهیز بخش‌های بیمارستان امام حسین آرادان، بهسازی و تجهیز بخش‌های بیمارستان ولایت دامغان.

** برق منطقه ای:
- طرح های افتتاح شده در بخش تولید انتقال و فوق توزیع در دولت تدبیر و امید با هزینه ا ی معادل 620 هزار و 569 میلیارد ریال بوده است و خلاصه عملكرد شركت توزیع برق سمنان در دولت تدبیر و امید:
- اجرای 16 طرح اصلاح و بهینه سازی در بخشهای انتقال ، فوق توزیع و مخابرات با اعتبار 17.8 میلیارد ریال، افزایش قدرت پست 400 كیلولت آهوان سمنان با اعتبار 100 میلیارد ریال.
- احداث خط63 كیلوولت شهرك صنعتی گرمسار با اعتبار 24 میلیارد ریال، سیم كشی مدار دوم خط 63 كیلوولت میامی- بیارجمند با اعتبار 11 میلیارد ریال، سیم كشی مدار دوم خط 63 كیلوولت ارتباطی میامی با 2 میلیارد ریال، نصب و راه اندازی پست 63 كیلو ولت سیار، استقرار فعلی شاهرود با اعتبار 15 میلیارد ریال.
- پروژه اصلاح و بهینه سازی در خطوط انتقال وفوق توزیع در سطح استان با 11.7 میلیارد ریال، 100 كیلووات سامانه خورشیدی در سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار و میامی با 8.8 میلیارد ریال.
- توسعه و افزایش قدرت پست 63.20 كیلوولت جنت آباد گرمسار با 30 میلیارد ریال.
- خط 63كیلوولت شهرك صنعتی شرق سمنان با 26 میلیارد ریال، خط 63 كیلوولت شاهرود- بسطام با 50 میلیارد ریال، 2 طرح توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع شاهرود با 820 میلیون ریال.
- احداث سامانه تولید انرژی الكتریكی فوتوولتائیك(خورشیدی) 20 كیلواتی دامغان با یك میلیارد و 680 میلیون ریال، 2 طرح توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع دامغان با 450 میلیون ریال.
- سه طرح توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع سمنان با 1.3 میلیارد ریال، برق رسانی به كارخانه كلران در بخش فوق توزیع برای بخش خصوصی با 60 میلیارد ریال.
- توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع گرمسار با 225 میلیون ریال.
- توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع مهدیشهر با 290 میلیون ریال.
- سه طرح توسعه اصلاح و بهینه سازی تاسیسات شبكه های انتقال و فوق توزیع استانی با 2.2 میلیارد ریال، احداث خط400 كیلوولت ارتباطی نیروگاه قدس، شهیدباكری سمنان با 30 میلیارد ریال، توسعه وافزایش ظرفیت پست63.20 كیلوولت شهرك صنعتی شرق سمنان با 56.2 میلیارد ریال.
- جابه جایی راكتور 400 كیلوولت از پست آهوان سمنان به نیروگاه قدس، شهیدباكری سمنان با 940 میلیون ریال، خرید ونصب استراكچر ، احداث فونداسیون و نصب CVT سمنان با 60 میلیون ریال، خرید ونصب استراكچر ، احداث فونداسیون و نصب CVT شاهرود با 60 میلیون ریال، خرید و نصب دو دستگاه فیدر خازن شاهرود با 470 میلیون ریال، ایمن سازی فیزیكی راكتور پست 230 كیلولت شاهرود با 250 میلیون ریال، ایمن سازی فیزیكی بانك خازنی گرمسار با 168 میلیون ریال.
- خرید ونصب استراكچر ، احداث فونداسیون و نصب CVT آرادان با 60 میلیون ریال، خرید ونصب استراكچر ، احداث فونداسیون و نصب CVT سرخه با 60 میلیون ریال، بهینه سازی خط 63 كیلوولت شهمیرزاد- چاشم مهدیشهر با 1.8 میلیارد ریال، احداث خط63كیلوولت تاریخانه دامغان با 26 میلیارد ریال، خرید 2 دستگاه كیفیت توان سیار استانی با 800 میلیون ریال، تامین لوازم یدكی تجهیزات پستهای انتقال و فوق توزیع برق با 10.9 میلیارد ریال، راه اندازی نسخه جدید پایگاه اطلاع رسانی استانی با 25 میلیون ریال، پست 63/230كیلو ولت شهید بسطامی شاهرود با 140 میلیارد ریال.

** اجرای 10 هزار طرح بخش توزیع برق استان سمنان:
- طرح های عمرانی از شروع به كار دولت تدبیر و امید به تعداد 10 هزار و 800 طرح و عملكرد ریالی طرح های عمرانی از شروع به كار دولت تدبیر و امید 730 میلیارد ریال بوده است.
- توسعه و احداث شبكه های روستایی به طول 117 كیلومتر، توسعه و احداث پست های توزیع روستایی به تعداد 118 دستگاه، عملكرد ریالی پروژه های توسعه و احداث روستایی به میزان 66 میلیارد و 193 میلیون ریال، اصلاح و بهینه سازی شبكه های روستایی به میزان 181 كیلومتر، اصلاح و بهینه سازی پست های توزیع روستایی به تعداد 79 دستگاه، عملكرد ریالی طرح های اصلاح و بهینه سازی روستایی به میزان 54 میلیارد و 465 میلیون ریال، احداث شبكه هوایی به طول 517 كیلومتر، احداث شبكه زمینی به میزان 78 كیلومتر، نصب پست های توزیع به تعداد 563 دستگاه، افزایش ظرفیت پست های توزیع به میزان 71 مگا ولت آمپر، جذب مشترك جدید به تعداد 30 هزار و 540 مشترك، برقدار شدن 2 روستا، نصب سرچراغ روشنایی معابر به تعداد 14 هزار و 59 دستگاه.
- اصلاح و بهینه سازی: فشار متوسط به طول 50 كیلومتر با اعتبار 13 میلیارد و 490 میلیون ریال، فشار ضعیف به طول 131 كیلومتر با اعتبار 32 میلیارد و 657 میلیون ریال، پست هوایی 79 دستگاه با اعتبار 8 میلیارد و 318 میلیون ریال.
- توسعه و احداث: فشار متوسط 42 كیلومتر با اعتبار 14 میلیارد و 878 میلیون ریال، فشار ضعیف 75 كیلومتر با اعتبار 38 میلیارد ریال، 103 دستگاه پست هوایی با اعتبار 13 میلیارد و 255 میلیون ریال.

** برخی از مهم ترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در بخش های مختلف استان سمنان:
- صدور 42 پروانه بهره برداری واحدهای صنعتی و تولیدی با اشتغال 5 هزار و 950 نفر و صدور هزار و 434 جواز تاسیس با پیش بینی اشتغال برای 30 هزار و 529 نفر توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت
- تولید گوشت مرغ به میزان 191 هزار تن، تولید تخم مرغ به میزان 48 هزار و 580 تن، توسعه محصولات كشاورزی به میزان 29 هزار و 300 تن، اشتغالزایی برای 5 هزار و 950 نفر در بخش كشاورزی، اجرای سامانه آبیاری تحت فشار در 5 هزار و 185 هكتار، صدور 224 جواز صنایع تبدیلی تكمیلی بخش كشاورزی و سرمایه‌ گذاری در بخش صنایع تبدیلی تكمیلی به میزان سه میلیارد و 926 میلیون ریال در بخش های مختلف جهادكشاورزی.
- در حوزه روستایی: اختصاص 386 میلیارد ریال به امور روستایی و شوراها و اختصاص 168 دستگاه ماشین آلات به دهیاری ها.
- توسعه شبكه دولت در استان به تعداد 499 مركز، افزایش 67 دفتر پیشخوان دولت و واسپاری 320 خدمت دولتی به دفاتر پیشخوان.
- صادرات كالای غیرنفتی در دولت یازدهم از استان سمنان به میزان 420 میلیون و 85 هزار و 866 دلار.
- ایجاد 19 هزار و 349 اشتغال در بخش های مختلف اقتصادی.
- ایجاد 182 تشكل و سازمان مردم نهاد در امور اجتماعی و فرهنگی و برگزاری 15 جشنواره میراث معنوی.
- احداث ساختمان یگان حفاظت هواپیمایی در فرودگاه شاهرود در 700 متر مربع اعیان و 300 مترمربع عرصه، تكمیل روشنایی باند و خرید و نصب پنج برج نوری و خرید و نصب سه سامانه ناوبری در فرودگاه شاهرود.
- خرید محصولات تضمینی گندم، جو و پنبه به میزان 149 هزار تن توسط تعاونی روستایی.
- نصب و راه اندازی 42 دستگاه سامانه پایش لحظه ای آلودگی صنایع برای پیشگیری از آلودگی هوا و خرید 30 دستگاه خودرو به منظور حفاظت از مناطق زیر مدیریت حفاظت محیط زیست
- توسعه فیبر نوری به میزان 500 كیلومتر، توسعه پهنای باند ورودی به استان به میزان 20 گیگا بیت بر ثانیه و افزایش پهنای باند لبه استان به میزان 80 گیگا بیت بر ثانیه توسط شركت ارتباطات زیرساخت.
- نصب و راه اندازی 27 شبكه رادیویی و بی‌سیم ثابت ایستگاه های راه آهن، تجهیز 37 ایستگاه به سامانه كنترل ترافیك قطارها توسط راه آهن
- افزایش نرخ باسوادی استان سمنان تا 99.41 درصد و افزایش میانگین قبولی داوطلبان در كنكور سراسری تا 50.20 درصد از داوطلبان از سوی آموزش و پرورش.
- احداث، تكمیل و تحویل 48 واحد آموزشی، مطالعه و طراحی فضاهای آموزشی به میزان بیش از 57 هزارمترمربع و تعهد خیران مدرسه‌‍ساز به میزان 567 میلیارد ریال توسط نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس.
- آبرسانی سیار به میزان 72 هزار مترمكعب به عشایر، توزیع 94 منبع ذخیره نگهداری و مرمت راه های عشایر به میزان هشت هزار كیلومتر توسط امور عشایری.
- زیر پوشش قرار دادن بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی به تعداد 109 هزار و 134 نفر و بیمه شدگان اصلی تا 157 هزار و 599 نفر و مستمری‌بگیران اصلی تا 30 هزار و 335 نفر توسط تامین اجتماعی.
- شبكه گذاری گاز طبیعی به میزان 563 كیلومتر
- كاهش تلفات جانی در جاده ها از هزار و 313 نفر در سال 92 به 656 نفر در زمان حاضر و افزایش دوربین های نظارت تصویری به 44 دستگاه و افزایش سامانه ثبت تخلفات به 46 دستگاه توسط حمل و نقل و پایانه ها.
- صادرات گندم از استان به میزان 241 هزار تن و ذخیره سازی به میزان 224 هزار تن، صادرات شكر از استان به میزان 89 میلیون تن و موجودی شكر به میزان 117 میلیون تن توسط شركت غله و بازرگانی.
- اجرای 94 طرح هادی برای روستاهای بالای 20 خانوار توسط بنیاد مسكن انقلاب اسلامی.
- ثبت نام حدود 55 هزار نفر فاقد بیمه درمانی ساكن در شهرها در طرح بیمه سلامت همگانی رایگان توسط بیمه سلامت.
- برقراری بیمه بیكاری برای 9 هزار و 850 نفر، تعهد اشتغال دستگاه ها به تعداد 19 هزار و 349 نفر و تشكیل 156 تعاونی در گرایش های مختلف توسط تعاون، كار و رفاه اجتماعی.
استان سمنان بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
6103/6026/7470/1352//
۰ نفر