به گزارش روزدوشنبه گروه علمي ايرنا از روابط عمومي معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري، درعصر حاضر با پيشرفت تكنولوژي از انرژي خورشيدي به شيوههاي مختلف براي توليد انرژي استفاده ميشود، در كشور ما نيز محققان بر روي فناوريهاي مرتبط با انرژي خورشيدي در حال تحقيق و پژوهش هستند تا از اين منبع انرژي پاك و در دسترس به طور بهينه و مطلوب استفاده شود.
در اين راستا، ستاد توسعه فناوري انرژيهاي تجديدپذير معاونت علمي پروژههاي متعددي را در اين حوزه حمايت ميكند كه طراحي، ساخت، راه اندازي و مشخصه يابي واحد خودكار 40 كيلوواتي جمع آوري وذخيره سازي حرارت خورشيدي در دماي بالا (بالاتر از 350 درجه سانتيگراد) يكي از اين پروژهها بوده كه توسط محققان دانشگاه اصفهان در حال انجام است كه در سفر كارشناسان ستاد به اصفهان بازديد از اين پروژه انجام شد.
هدف از انجام اين پروژه طراحي واحد ذخيره سازي حرارت در سيستمهاي خورشيدي حرارتي همچون كلكتورهاي سهموي و بشقابي، سازه فرزنل است، كه فاز اول آن به اتمام رسيده است.
بر اين اساس سازه فرزنل با دقت و كيفيت مناسب طراحي و ساخته شده و طراحي و ساخت سيستم ذخيره سازي حرارت به همراه يك يخچال براي واحد سرمايش نيز انجام شده است، دريافت كننده مركزي فرزنل نيز مرحله بهينه سازي خود را طي ميكند.
همچنين، درسفركارشناسان ستاد توسعه فناوري انرژيهاي تجديدپذيرمعاونت علمي وفناوري، از شركت فن آوران انرژيهاي سبز (آويسا) يكي از توليدكنندگان بزرگ آبگرمكن خورشيدي فلوتر دار، تحت فشار، پروانه اي و هوشمند با ظرفيت هاي مختلف براي مصارف خانگي و صنعتي در كشور با قابليت صادرات به كشورهاي همسايه بازديد كردند.
علمي (1)** 9340**1440
تلاش محققان ايراني درطراحي وساخت واحد ذخيرهسازي حرارت خورشيدي در دماي بالا
۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴
کد خبر:
82208591
تهران- ايرنا- محققان دانشگاه اصفهان با حمايت ستاد توسعه فناوري انرژيهاي تجديدپذيرمعاونت علمي وفناوري رياست جمهوري درحال اجراي طراحي، ساخت، راه اندازي و مشخصه يابي واحد خودكار 40 كيلوواتي جمع آوري و ذخيره سازي حرارت خورشيدي در دماي بالا هستند.