۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۳:۰۲
کد خبر: 82209684
T T
۰ نفر
چند طرح عمراني و اقتصادي در بخش مركزي شاهرود به بهره برداري رسيد

شاهرود – ايرنا- با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود، روز دوشنبه چند طرح عمراني و اقتصادي در بخش مركزي شاهرود به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، فرماندار شاهرود عصر دوشنبه در جمع مردم روستاي كلاته خان با اشاره به دستاوردهاي سه ساله دولت تدبير و اميد در كشور گفت: حذف ايران هراسي و بازگشت پرونده هاي جمهوري اسلامي ايران از شوراي امنيت از جمله پيروزي هاي دولت در عرصه بين المللي بود.
سيد محمدرضا هاشمي با بيان اينكه دولتمردان و تيم مذاكره كننده هسته اي توانستند حقانيت مملكت خود را به ابر قدرت هاي دنيا ثابت كنند، افزود: با رهنمودهاي رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و تلاش دولت به همه دنيا ثابت شد كه ايران به دنبال انرژي صلح آميز هسته اي به خصوص در حوزه هاي انرژي ، علمي و پزشكي است.
وي طرح تحول سلامت، قرار گيري 9 ميليون نفر از اقشار آسيب پذير كشور تحت پوشش بيمه همگاني، ثبات اقتصادي، كاهش تورم، افزايش صادرات و نشاط اجتماعي را از جمله دستاوردهاي داخلي دانست و گفت: دولت توانست با درآمدهاي اندك و با وجود بدترين شرايط مالي از ابتداي انقلاب اسلامي تاكنون در سال 94، رشد اقتصادي را نيز تجربه كند.
معاون استاندار سمنان به دستاورد سفر هيات دولت به استان سمنان نيز اشاره كرد و گفت: از مجموع بيش از 10 هزار ميليارد ريال اعتبارات استان براي دو سال آينده 288 ميليارد تومان به شهرستان شاهرود اختصاص يافته است.
هاشمي اضافه كرد: از 71 طرح استان نيز 11 طرح در حوزه هاي آب، راه، گاز رساني و مسائل زيرساختي متعلق به شاهرود است.
وي تعداد طرح هاي گشايش يافته در هفته دولت در شهرستان را نيز 91 مورد عنوان كرد و گفت: اعتبارات اين طرح ها بيش از 470 ميليارد ريال بوده و عمليات اجرايي 12 طرح نيز با اعتبار دست كم 70 ميليارد ريال آغاز شده است.
فرماندار شاهرود همچنين راه اندازي كارخانه كنسانتره شاهرود را كاري جهادي و نمونه اي از اقتصاد مقاومتي دانست و افزود: با همكاري تمام مسئولان شهرستان و استان و برگزاري بيش از 21 نشست اين كارخانه دوباره راه اندازي شد.
هاشمي يادآور شد: اين كارخانه به دليل پرداخت نكردن اقساط تسهيلات بانكي 310 ميليارد ريال بدهي به بانك كشاورزي داشت و با مذاكرات انجام شده و هزينه دو ميليارد و 500 ميليون ريال دوباره به راه افتاد.
وي افزود: خريد انگور از كشاورزان نيز بايد با قيمتي مناسب كه براي هر دو طرف توجيه اقتصادي داشته باشد، انجام شود.
هاشمي از مردم روستاي كلاته خان نيز براي انجام اصلاح شبكه آب رساني روستا به صورت خودياري تقدير كرد و گفت: اين كار زيبا كه با همت مردم روستا انجام شد نمونه اي كامل از اقتصاد مقاومتي و قابل تقدير است.
همچنين مدير جهاد كشاورزي شهرستان شاهرود با بيان اينكه از مجموع 91 طرح قابل بهره برداري شهرستان در هفته دولت 20 طرح در حوزه كشاورزي بود، گفت: از اين تعداد 9 طرح اقتصادي و 11 طرح نيز عمراني است.
محمدرضا قاسمي اعتبار هزينه شده براي اين طرح ها را 140 ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: اين ميزان 30 درصد از اعتبارات طرح هاي افتتاح شده در هفته دولت را به خود اختصاص داده و نشان از توانايي شهرستان در حوزه كشاورزي است.
وي به افزايش 40 درصدي توليد گندم در سال زراعي كنوني اشاره و تصريح كرد: ميزان گندم تحويلي كشاورزان شهرستان در اين سال زراعي به بيش از 27 هزار تن رسيده و نشان دهنده تلاش و ارتقا سطح علمي كشاورزان و بهره برداران است.
مدير بنياد مسكن انقلاب اسلامي شهرستان نيز با اشاره به بهسازي 219 هزار متر مربع از معابر روستايي شهرستان در يك سال گذشته، افزود: از اين ميزان 150 هزار متر مربع و با اعتبار 35 ميليارد ريال با تعامل دهياران وشوراهاي اسلامي در بخش مركزي انجام شده است.
روز دوشنبه چندين طرح مختلف در بخش مركزي گشايش يافت. مسئولان ابتدا با حضور در گلزار شهداي روستاي ديزج با آرمان هاي شهدا و انقلاب اسلامي تجديد پيمان كردند. آسفالت معابر و برج شهداي اين روستا نيز به بهره برداري رسيد.
بهسازي واجراي ميدان وحدت با هزينه 800 ميليون ريال و ترازيابي، خاك برداري، زيرسازي و اجراي كانيو و آسفالت معابر به مساحت 20 هزار متر مربع و هزينه هفت ميليارد ريال نيز از جمله طرح هاي گشايش يافته در شهر روديان بود.
همچنين در اين شهر احداث شبكه فشار متوسط هوايي و نصب يك دستگاه پست هوايي و سرخط هاي فشار ضعيف زميني و هوايي بهره برداري شد. براي اين طرح 470 ميليارد ميليون ريال هزينه شده است.
بهسازي معابر به مساحت 30 هزار و 441 متر مربع با اعتبار 9 هزار و 230 ميليون ريال از جمله طرح هاي گشايش يافته در روستاي مغان بود.
احداث ميدان قمر بني هاشم (ع) و روكش آسفالت خيابان مطهري اين روستا نيز چهار ميليارد و 500 ميليون ريال هزينه در پي داشته است.
روستاي دهملا نيز داراي چندين طرح عمراني و اقتصادي بود. آسفالت اين روستا به مساحت 21 هزار و 415 متر مربع به صورت مشاركتي بنياد مسكن و خودياري انجام شده و براي آن شش هزار و 570 ميليون ريال هزينه شده است.
دو طرح پرورش گاو شيري در مجتمع گاوداري هاي شيري معين الدوله اين روستا نيز به بهره برداري رسيد.
طرح پرورش گاو شيري محمد مهدي كاظمي در زميني به مساحت شش هزار متر مربع داراي ظرفيت 50 رأس مولد بوده و براي سه نفر شغل ايجاد كرده است.
اين واحد پرورشي با اعتبار 10 هزار ميليون ريال، ظرفيت توليد سالانه 450 تن شير و هشت تن گوشت قرمز را دارد.
واحد پرورش گاو شيري محمد علي فرزانه نيز با ظرفيت نهايي 60 رأس مولد براي چهار نفر شغل ايجاد كرده است.
ظرفيت توليد سالانه اين واحد نيز 540 تن شير و 9 تن گوشت قرمز است.
در روستاي كلاته خان همچنين تعويض و اصلاح شبكه آب شرب و آسفالت معابر به طور كامل از محل خودياري مردم انجام شده است.
در اين طرح هزار متر لوله آب شرب و 170 لوله انشعاب منازل مسكوني تعويض شده و هشت هزار و 500 متر مربع از معابر روستا نيز آسفالت و در مجموع 975 ميليون ريال هزينه شده است.
7359/6167