چند همسايه در اين محله، هميشه با يك نفر از اهالي كه شيلنگ آب آشاميدني را به جارو تبديل كرده بود تا برگ ها و خاشاك ريخته شده در حياط خود را به آب ببندد، بگو مگو داشتند.
در پايان اين جنگ فرسايشي كه هر يك از طرفين بر مواضع خود پافشاري مي كرد، فرزند يكي از خانواده ها مي گفت: جنگ آينده خاورميانه و جهان بر سر آب است و مقدمات اين جنگ از محله ما آغاز شده است.
پس از سه روز كه دوباره جريان آب آشاميدني وصل شد، شيلنگ آب كه به جاروي آب مشهور شده بود در گوشه اي از حياط ماند و همسايه حياط دار شيلنگ به دست، ديگرسراغ اين جارو نرفت.
يك ماه بعد، همين همسايه نخستين كسي بود كه در جشنواره « آبيِ بي آب» كه بيانگر اهميت آب و لزوم صرفه جويي در آن است شركت كرد.
او با خطي زيبا اين ضرب المثل برگرفته از سخن سعدي را نيز با خود حمل كرد و به اين جشن رفت: قدرعافيت كسي داند كه به مصيبتي گرفتار آيد.
جشنواره آبيِ بي آب، با همكاري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس و شهرداري شيراز نهم شهريور 95 بر بستر «رودخانه خشك» شيراز برپا شد و هنرمندان فارس اين محل را كه در واقع مسيل است، با پارچه هاي آبي رنگ فرش كردند.
برنامه هايي همچون موسيقي و پخش پيام هاي فرهنگي براي نهادينه كردن فرهنگ صرفه جويي در آب، اجرا و پخش شد.
استان فارس و كلانشهر شيراز با كم آبي مواجه هستند و برنامه قطع چند روزه آب در برخي محله هاي شيراز بناچار اجرا مي شود.
1876
شيراز- ايرنا - سه روز پياپي، آب لوله كشي محله اي از محله هاي شهر قطع شد و در اين سه روز، فريادهاي برخاسته از جر و بحث همسايگان در اين محله هم قطع شد، گويي جريان آب در لوله ها به جريان ولوله و دعواها وصل بود.