۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۳۰
کد خبر: 82217043
T T
۰ نفر
سلامت فرزندان، بهاي زندگي مدرن در شهرها

تهران- ايرنا- دانشمندان انگليسي با اشاره به افزايش 40 درصدي آمار كودكان و نوجوانان مبتلا به سرطان در انگليس در 16 سال گذشته، درباره عوارض شهرنشيني و زندگي مدرن امروزي هشدار دادند.

به گزارش روز يكشنبه گروه علمي ايرنا از تلگراف، تجزيه و تحليل هاي آمار دولتي توسط محققان موسسه انگليسي 'كودكان مبتلا به سرطان' نشان مي دهد كه آمار سالانه ابتلا به سرطان در قياس با سال 1998، هزار و 300 مورد بيشتر شده و آلودگي هوا، استفاده از حشره كش ها، رژيم غذايي ناسالم و تشعشعات مختلف، از عوامل اين افزايش است.
موسسه ياد شده بيشترين ميزان افزايش ابتلا به انواع سرطان در انگليس را در ميان نوجوانان و جوانان 15 تا 24 ساله اعلام كرد و افزود: گرچه بخشي از اين افزايش را مي توان با پيشرفت هاي علمي ايجاد شده در زمينه تشخيص سرطان و غربالگري توضيح داد، اما اغلب موارد احتمالا ناشي از عوامل محيط زيستي است.
دكتر 'دنيس هنشاو' از اساتيد دانشگاه بريستول و مشاور در زمينه كودكان مبتلا به سرطان گفت: آلودگي هوا مهمترين عامل ابتلا است و حدود 40 درصد در اين زمينه نقش دارد، اما ساير عوامل سبك زندگي مدرن نيز در افزايش ابتلا به سرطان در ميان افراد كم سن و سال دخيل هستند.
وي گفت: از جمله اين عوامل مي توان به چاقي، آفت كش ها و حلال هايي كه در دوران بارداري استنشاق مي شوند، اختلال ريتم شبانه روزي ناشي از تابش بسيار زياد نور در شب ها، تشعشع ناشي از اشعه هاي ايكس و سيتي اسكن ها، سيگار كشيدن در دوران بارداري و بعد از آن، حوزه هاي مغناطيسي ناشي از خطوط برق، به كارگيري گجت ها در منازل، و به طور بالقوه، تشعشع ناشي از تلفن هاي همراه اشاره كرد.
به گفته دكتر هنشاو، علاوه بر اين تحقيقات نشان مي دهند كه رژيم غذايي به اصطلاح مدرن و امروزي نيز به 'دي ان اي' در خون بند ناف آسيب مي زند. همچنين قرار گرفتن در برابر نور مصنوعي در شب ها براي سلامتي بدن مضر است.
تغيير در سبك زندگي مانند فرستادن كودكان به مهدهاي كودك به منظور تقويت سيستم ايمني آنها، رنگ نكردن اتاق كودكان با رنگ هاي پايه روغني و اجتناب از مصرف خوراكي هاي فراوري شده، از جمله راهكارهايي است كه به گفته كارشناسان، مي تواند از ابتلا به بسياري از سرطان ها پيشگيري كند.
علمي **2038**2017
۰ نفر