۵ مهر ۱۳۹۵، ۹:۱۷
کد خبر: 82243769
T T
۰ نفر

بيش از 100 تن پوشاك قاچاق در كرمان كشف شد

۵ مهر ۱۳۹۵، ۹:۱۷
کد خبر: 82243769
بيش از 100 تن پوشاك قاچاق در كرمان كشف شد

كرمان - ايرنا - دبير كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان كرمان گفت: امسال بيش از 100 تن پوشاك قاچاق با ارزش 100 ميليارد ريال در اين استان كشف شده است.

ابراهيم شهرياري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: پرونده هاي ديگري كه گزارش تفصيلي آنها در آينده ارائه خواهد شد نيز به ارزش بالغ بر 500 ميليارد ريال تشكيل شده است.
وي با بيان اينكه بخش عمده كالاهاي قاچاق ورودي به استان كرمان از مسيرهاي زميني وارد مي شود گفت: توسعه پاسگاه هاي ايست و بازرسي يكي از ضروريات در مسير مبارزه با قاچاق كالاست.
وي تصريح كرد: 55 تا 60 درصد كالاهاي موجود در بازار استان از كالاهاي قاچاق يا ممنوع است كه خارج از ضوابط قانوني وارد كشور شده و در بازار به فروش مي رسند.
دبير كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان كرمان به كشف 540 ميليارد ريال كالاي قاچاق در سال گذشته اشاره كرد و افزود: دستگاه هاي اجرايي استان كرمان همكاري بسيار خوبي براي مبارره با قاچاق كالا دارند.
وي با اشاره به مبادي ورودي كالاي قاچاق به استان كرمان بيان كرد: مسيرهاي هرمزگان به سيرجان، سيستان و بلوچستان به كرمان، خراسان جنوبي به كرمان و تهران به كرمان از مبادي ورودي كالاي قاچاق به استان كرمان به شمار مي رود.
شهرياري گفت: بخش عمده كالاهاي قاچاق از مسير هرمزگان به سيرجان مربوط به لوازم خانگي، پوشاك و لوازم آرايشي و بهداشتي، در مسير سيستان و بلوچستان به كرمان مربوط به دام، پوشاك و ميوه، خراسان جنوبي به كرمان مربوط به دام و تهران به كرمان نيز داروهاي نيروزاي بدنسازي، تلفن همراه، پوشاك، آرايشي و بهداشتي است.
وي افزود: مسيرهاي خروجي كالاي قاچاق از استان نيز از سيرجان به هرمزگان و كرمان به سيستان و بلوچستان است كه بخش عمده كالاهاي قاچاق خروجي از استان مربوط به سوخت و دام است.
وي خرد شدن موضوع كالاهاي قاچاق بين مردم، سودجويي برخي افراد و خلاء هاي قانوني در مسير مبارزه با قاچاق كالا را از دلايل دشوار شدن مبارزه با قاچاق كالا عنوان كرد.
دبير كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان كرمان به كارهاي قوي اطلاعاتي براي مبارزه با قاچاق كالا اشاره و بيان كرد: تفاوت قيمت بين كالاهاي داخلي و قاچاق، تفاوت كيفيت برخي كالاها و تنوع موجود موجب روي آوردن برخي افراد به عرضه يا خريد كالاي قاچاق مي شود.
وي گفت: متاسفانه زماني كه براي برخورد با كالاي قاچاق در بازار اقدام مي شود، قيمت آن رشد زيادي مي يابد.
شهرياري اظهار كرد: بايد اين موضوع در جامعه نهادينه شود كه افراد با خريد كالاهاي قاچاق به ويژه مواد خوراكي، آرايشي و بهداشتي علاوه بر ضربه به اقتصاد و اشتغال كشور، سلامت خود را به خطر مي اندازند.
وي افزود: برخي افراد به عوارض استفاده از كالاهاي قاچاق توجهي ندارند و اطلاع رساني نيز در اين زمينه ضعيف بوده است.
وي با تقدير از همراهي همه دستگاه هاي استان كرمان در مسير مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: استانداري، دادگستري، اطلاعات، تعزيرات حكومتي، نيروي انتظامي، دامپزشكي، استاندارد، شركت نفت، جهاد كشاورزي، علوم پزشكي، اموال تمليكي و شركت نفت از جمله دستگاه هاي نقش آفرين در اين عرصه هستند.
خبرنگار: سميه حسن شاهي** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7440/3028