۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳
کد خبر: 82252625
T T
۰ نفر
حمایت پارك فناوری دانشگاه تهران از ٢٠٠ پایان نامه تولیدمحور

تهران- ایرنا- رئیس پارك علم و فناوری دانشگاه تهران از حمایت از ٢٠٠ پایان نامه های دارای ایده های بازارپسند و معطوف به تولید محصول در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر محمدجعفر صدیق روز یكشنبه در حاشیه رونمایی از محصولات فناورانه جدید پارك علم و فناوری دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران گفت: طرح حمایت ویژه از پایان نامه هایی كه محصولات موردنیاز بازار را تولید می كنند از سال گذشته در دستور كار پارك دانشگاه تهران قرار گرفته است.
وی به حمایت پارك فناوری دانشگاه تهران از ٨٠ پایان نامه معطوف به تولید محصولات كاربردی در سال گذشته و اختصاص ٥٠٠ میلیون تومان به آنها اشاره كرد.
صدیق ادامه داد: امسال نیز از ٢٠٠ پایان نامه حمایت خواهیم كرد و به همین منظور ، یك میلیارد و ٢٠٠ میلیون اعتبار پیش بینی كرده ایم.
صدیق با بیان اینكه ظرفیت واقعی پایان نامه های محصول محور دانشگاه تهران، بسیار بیشتر از حمایتهای فعلی است، ادامه داد: سالانه حدود هشت هزار دانشجو وارد دانشگاه تهران می شوند كه حتی اگر 10 درصد پایان نامه های آنها به سمت تولید محصول بازارپسند حركت كند، حدود 800 پایان نامه در سال برای حمایت وجود دارد.
وی مانع اصلی تحت حمایت قرار نگرفتن تمامی پایان نامه های محصول محور دانشگاه تهران را تنگناها و محدودیت های مالی عنوان كرد و گفت: البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی، همكاری خوبی با ما در تخصیص اعتبارات پژوهشی و فناوری داشته است ولی انتظار داریم در این مسیر از حمایتهای مالی صندوق نوآوری و شكوفایی نیز بهره مند شویم.
رئیس پارك علم و فناوری دانشگاه تهران از تداوم طرح حمایت از پایان نامه های دارای ایده های بازارپسند در این پارك خبر داد و گفت: سالهای گذشته ما باید به دنبال استاد و دانشجو می رفتیم تا طرح های خود را به ما معرفی كنند اما اكنون خود آنها مشتاق و پیگیر ارائه طرح هایشان به پارك هستند.
وی ضمن ابراز خرسندی از تغییر رویكرد ایجاد شده در محیط دانشگاه ها مبنی بر توجه به تبدیل علم و فناوری به ثروت، خاطرنشان كرد: پیشتر، دانشگاهیان تنها به اجرای پایان نامه و استخراج مقالات ISI 'آی اس آی' می پرداختند ولی درحال حاضر ضمن رعایت موازین علمی موردنظر پایان نامه ها، به تولید محصول از پایان نامه و پروژه های تحقیقاتی توجه دارند كه هم نیازهای جامعه برطرف شود و هم محصولات روانه بازار شده و ارزش افزوده ایجاد كنند.
به گزارش ایرنا، مراسم رونمایی سه محصول جدید شركتهای مستقر در پارك علم و فناوری دانشگاه تهران با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در محل پارك برگزار شد.
این محصولات فناورانه شامل سامانه هوشمند رمزنگاری شده بازخوانی اطلاعات پزشكی افراد، دستگاه بارگیری آنلاین پست های توزیع برق و توسعه شبیه ساز (سیمولاتور) آموزشی بهره برداری نیروگاه های سیكل تركیبی است.
علمی**1055**1440
خبرنگار:‌زینب كارگر** انتشاردهنده: معصومه گلشن
۰ نفر