محمد عادلی روز یك شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد گردشگر خارجی از كشورهای مختلف جهان به ویژه كشورهای اروپایی، آسیای میانه و آمریكا از روستای تاریخی ابیانه بازدید كردند.
وی افزود: افزایش آمار گردشگری فرصت مناسبی برای عرضه صنایع دستی این روستاست كه در این راستا با تاسیس فروشگاه های صنایع دستی توانسته ایم تسهیلات مناسبی را برای گردشگران فراهم كنیم.
وی بیان كرد: ابیانه روستایی از توابع بخش مركزی نطنز و در فاصله 40 كیلومتری از شمال غربی این شهرستان در دامنه كوه كركس واقع شده است.
دهیار روستای ابیانه گفت: معماری بی نظیر،آب و هوای مطلوب و طبیعت، بقعه امامزادگان یحیی و عیسی (ع)، مسجد حاجتگاه از دوره صفویه، آسیاب های بادی منتسب به دوران قبل از صفویه و قلعه پالاهومونه در بیرون از روستا با چشم انداز فضای معماری پله كانی ابیانه از دیدنی های این روستاست.
وی افزود: مسجد جامع ابیانه با 960 سال قدمت دارای منبر و محرابی چوبی با خط نوشته های كوفی به قدمت هزار ساله یكی از آثار ثبتی و دیدنی این روستا است.
وی گفت: چهارطاقی آتشكده هارپاك، آب انبار ناره، مسجد پرزله متعلق به عصر ایلخانی، حدود 150 در چوبی از جنس درخت گردو و چنار با قدمت 600 تا 800 ساله و خانه های چهارصفه از دیگر شاخص های تاریخی روستای ابیانه است.
عادلی گفت: ابیانه در مرداد 1354 با شماره ثبت 1089 به عنوان یكی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
7408/7430** خبرنگار: رحمت الله كاملی بادی** انتشار دهنده: محمد جهانگیریان
در نیمه اول امسال
17 هزار گردشگر خارجی از روستای تاریخی ابیانه بازدید كردند
۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷
کد خبر:
82252769
نطنز، كاشان - ایرنا - دهیار روستای تاریخی ابیانه نطنز گفت: 17 هزار و 346 گردشگر خارجی در شش ماه نخست سال جاری از این روستای تاریخی بازدید كردند.