به گزارش خبرنگار ایرنا، 'كاظم فنجان الحمامی' كه متخصص در امور حمل و نقل دریایی است، در این سفر به عنوان یك تاریخدان و باستان شناس ظاهر و مدعی شد كه اولین فرودگاه در روی كره زمین حدود پنج هزار سال قبل از میلاد مسیح در ناصریه احداث شده است!
وی در این نشست خبری كه استاندار ذیقار و جمعی از خبرنگاران حضور داشتند به همین اكتفا نكرد و گفت كه سومری ها این فرودگاه را احداث كرده و از آنجا با سفینه های فضایی به فضا می رفتند و سفینه ها در این فرودگاه به زمین می نشستند.
كاظم فنجان در اثبات ادعاهای خود به كتاب 'سیاره دوازدهم' نوشته 'زكریا سچین' مورخ آمریكایی، كتاب 'تاریخ از سومری ها آغاز شد' نوشته 'ساموئیل نواه كریمر' آشورشناس آمریكایی و همچنین 'هربرت جورج ولز' جامعه شناس و تاریخ نگار انگلیسی و خالق آثار رمان های علمی تخیلی اشاره كرد.
این ادعاهای وزیر حتی از جغرافیای عراق خارج شد و توجه رسانه های خارجی بویژه آمریكایی و صهیونیستی را نیز جلب كرده تا جایی كه گفته می شود كه سازمان فضانوردی آمریكا(ناسا) را نیز به واكنش واداشته است.
كاظم فنجان در ادعاهایش گفته بود كه سومری ها سیاره دوازدهم را در منظومه شمسی در پنج هزار سال قبل از میلاد كشف كردند و چند روز پیش، ناسا توانست این سیاره را شناسایی كند و بر آن نام 'نپرو' نهاده است.
او گفت كه این سیاره تازه كشف شده در منظومه شمسی، هر 3300 سال یكبار به دور خورشید می چرخد.
اما طبق اعلام نشریه اسرائیلی 'Times Of Israel'، سازمان فضانوردی آمریكا این ادعا را تكذیب كرده و گفته است كه اطلاعات مطرح شده در برخی سایت ها درباره كشف سیاره دوازدهم در منظومه شمسی هیچ سند و صحت علمی ندارد.
نشریاتی مانند مجله 'Legendary Times Magazine' ،و سایت علمی الكترونیك مانیتور 'The Smithsonian Al_Monitor' و 'The Daily Mail' و همچنین بعضی نشریات و سایت های علمی خارجی نسبت به این ادعای وزیر عراقی واكنش نشان دادند.
آنچه جالب توجه است استنادهای علمی وزیر عراقی، همان گونه كه برخی رسانه های عراقی اشاره كرده اند همگی چهره های یهودی تبار هستند و بیشترین اهتمام به اظهارات وزیر حمل و نقل نیز عموما رسانه های صهیونیستی است كه به نوشته سایت خبری وان نیوز، 'عموما اسراییلی ها به این گونه مسایل بیشتر اهتمام می ورزند.'
ادعاهای وزیر حمل و نقل عراق در سطح شبكه های اجتماعی اسباب طنز و استهزا شد و برخی با نشان دادن یك شتر در حال پرواز و تصویری از 'نبوكد نصر' پادشاه آشوری ها در حال پرواز با یك هواپیما، این ادعاها را به تمسخر گرفتند.
برخی سایت ها نیز نوشتند كه وزیر حمل و نقل به جای این ادعاها، بهتر است جاده های فرسوده عراق را ساماندهی كند و از همه مهمتر با توجه به تخصص در حوزه دریانوردی حداقل وضعیت حمل و نقل دریایی عراق را بهبود ببخشد.
برخی نمایندگان پارلمان عراق نیز نسبت به ادعای وزیر واكنش نشان دادند تا جایی كه 'حنان الفتلاوی' از جبهه پارلمانی تحول خواه كه جزو گروه های بزرگ پارلمان عراق است، در یادداشتی نوشت كه 'این اظهارات وزیر برای همه غیرمنتظره بود.'
با وجود اینكه اغلب صاحب نظران و رسانه ها در عراق از منظر استهزاء و طنز به این ادعاها واكنش نشان دادند اما دیدگاه یكی از تاریخدانان عراق در اثبات علمی بخشی از ادعاهای وزیر حمل و نقل عراق، برای ناظران جالب توجه بود.
'قصی منصور تركی' در واكنش به اظهارات وزیر حمل و نقل عراق گفت كه او نباید چنین ادعایی را مطرح می كرد زیرا در حوزه تخصص ایشان نیست و بهتر بود كه به بهبود وضعیت حمل و نقل دریایی عراق توجه بیشتری می كرد اما سخنانی هم كه گفته اند فاقد اساس علمی نیست.
وی در یكی از برنامه های تلویزیونی با نشان دادند چند سند علمی از لوح های گلی مربوط به عصر سومری ها گفت كه این لوح ها برای تمامی متخصصان دنیا كه در تمدن سومری كار كرده اند، شناخته شده است و رمزگشایی شده اند.
وی از 'ایتانا' به عنوان یكی از پادشاهان سومری یاد كرد و گفت كه این پادشاه عقیم و نازا بود و می خواست خودش را درمان كند برای همین بر یك عقاب بزرگ سوار شد و به آسمان رفت كه در جریان این پرواز، اطلاعات دقیقی از كره زمین و كروی بودن آن ارائه كرده است كه این اطلاعات در سده های اخیر از حیث علمی به اثبات رسیده اند.
او اظهاركرد: ایتانا با توجه به اینكه از ارتفاع می ترسید، چشم هایش را می بندد و از عقاب می پرسد كه زمین را از آسمان برای او توصیف كند، و عقاب می گوید كه دو سوم آن آب و یك سومش خشكی است و شكل زمین همانند خمیر، كره ای شكل است.
منصور تركی، با نشان دادن استوانه گلی كه پادشاه سومری را بر بال عقاب نشان می دهد گفت كه این یك حقیقت علمی است كه سومری ها به نوع قابل چشمگیری به آسمان و فضا اهتمام ویژه نشان می دادند و طبق لوح های موجود، پادشاه ایتانا توانسته است پرواز كند اما ادعای وزیر عراقی درباره وجود فرودگاه در این منطقه و نشست و برخاست سفینه های فضایی از آنجا، هیچ سندیت علمی ندارد.
باوجود اظهارات 'قصی منصور تركی' اما همچنان در عراق دست انداختن وزیر حمل و نقل عراق ادامه دارد به ویژه اینكه عراق در سال های اخیر شاهد مسوولان مشابهی بوده كه ادعاهای عجیب و غریب مطرح كرده اند.
رسانه های عراق به مناسبت ادعاهای وزیر عراقی، دوباره نام 'نعیم عبعوب' شهردار سابق بغداد را پیش كشیدند كه در یكی از ادعاهایش گفته بود كه علت سیل زدگی در بغداد در ایام بارندگی ها وجود یك تخته سنگ خیلی بزرگ است كه مسیر فاضلاب شهری را بسته است.
وزیر حمل و نقل عراق با وجود این از اظهارات خود عقب نشینی یا عذرخواهی نكرد، بلكه بلندپروازی های جدیدی مطرح كرد كه بازهم حرف و حدیث هایی در عراق به دنبال داشت؛ از جمله زدن یك تونل آبی كه خلیج فارس را از طریق عراق به اروپا متصل می كند!
كاظم فنجان الحمامی حدود دو ماه قبل ( 15 اوت 2016) به همراه چهار وزیر دیگر توانست از پارلمان عراق رای اعتماد بگیرد و به عنوان وزیر جدید حمل و نقل عراق كار خود را در كابینه حیدر العبادی آغاز كند.
در حالی كه الحمامی طرح پرواز به فضای اجداد عراقی را در پیش از پنج هزار سال قبل از میلاد مسیح مطرح كرده كه بشر بعد از پیشرفت های علمی بزرگی كه در صدسال اخیر تحقق بخشیده در حدود 60 سال قبل (4 اكتبر 1957 ) برای اولین بار پا به فضا گذاشت و اولین سفینه فضایی به نام 'اسپونیك 1' متعلق به اتحاد جماهیر شوروی سابق است كه آرمان بشری را برای در نوردیدن فضا عملی كرد.
خاورم *4*353*1770*1021**انتشار دهنده: حسین نوروزیان
بغداد - ایرنا - وزیر تازه كار حمل و نقل عراق در 29 سپتامبر 2016 (10 روز قبل) در جریان بازدید از طرح پیشنهادی احداث فرودگاه بین المللی در ناصریه مركز استان ذیقار در 380 كیلومتری جنوب بغداد، ادعاهایی درباره فضانوردی اجداد عراقی ها در پیش از پنج هزار سال قبل از میلاد مسیح مطرح كرد كه این روزها اسباب واكنش های خواندنی در بین عراقی ها شده است.