۲۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲
کد خبر: 82271071
T T
۰ نفر
استقبال دانشگاه علامه از همكاري دوسويه با مراكز علمي تايلند

تهران - ايرنا - رييس دانشگاه علامه طباطبايي از همكاري و تفاهم دوسويه ميان دانشگاه هاي متمركز در حوزه علوم انساني و اجتماعي تايلند استقبال كرد.

به گزاش ايرنا از دانشگاه علامه طباطبايي، هياتي متشكل از روسا و معاونين دانشگاه هاي تايلند به منظور رايزني درمورد ايجاد روابط علمي و پژوهشي با رئيس دانشگاه علامه طباطبايي ديدار و گفت وگو كردند.
پروفسور تامرونگ تانياونگ رئيس دانشگاه والياك، پروفسور چاتيراس چاوانيچ رئيس دانشگاه آسياي شرقي، دكتر پراسرت موكساس كاوين رئيس مركز اسلامي مطالعات اسلامي دانشگاه تكنولوژي سيان و دكتر نيران بانتا راكيت از دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه ماهيدول تايلند در ديدار با حسين سليمي رئيس دانشگاه، خواستار برقراري ارتباطات علمي و پژوهشي با دانشگاه علامه طباطبايي شدند.
در اين ديدار سليمي به معرفي دانشگاه علامه طباطبايي و ظرفيت هاي علمي و پژوهشي و همچنين جايگاه آن در زمينه علوم انساني و اجتماعي و ارائه نظريات جديد توسط استادان آن پرداخت.
وي با اشاره به سياست توسعه روابط بين المللي دانشگاه علامه طباطبايي ادامه داد: از هرگونه همكاري در زمينه تبادل استاد و دانشجو، كارهاي تحقيقاتي مشترك، سمينارها و كارگاه هاي علمي مشترك استقبال مي كنيم و آماده همكاري در اين خصوص هستيم.
پروفسور تانياونگ رئيس دانشگاه واليالك نيز ضمن تشكر از ابراز همدردي رئيس دانشگاه علامه طباطبايي، به معرفي دانشگاه متبوع خود پرداخت و خواستار ايجاد زمينه هايي براي برقراري روابط علمي بين دو دانشگاه واليالك و دانشگاه علامه طباطبايي شد.
وي با اشاره به سياست آموزش عالي تايلند مبني بر برقرار روابط با كشورهاي آسياي شرقي گفت: بر اين اساس تمايل براي ايجاد و توسعه روابط علمي با كشورهاي آسياي شرقي به خصوص كشورهاي خاورميانه و ايران براي ما از اهميت بالايي برخوردار است.
دكتر پراسرت موكساس كاوين رئيس مركز اسلامي مطالعات اسلامي دانشگاه تكنولوژي سيان نيز در سخناني به معرفي اين مركز و رشته هاي آن پرداخت.
وي ضمن دعوت رئيس دانشگاه علامه طباطبايي براي شركت در سميناري با عنوان «درك مشترك بوديسم و اسلام» در ماه آينده در تايلند، خواستار ايجاد زمينه هاي همكاري مشترك با دانشگاه علامه طباطبايي شد.
سليمي نيز با استقبال از همكاري و تفاهم دوسويه ميان دانشگاه علامه طباطبايي و دانشگاه هاي متمركز در حوزه علوم انساني و اجتماعي تايلند گفت: براي آغاز همكاري و به منظور شناخت از دانشگاه‌ها و استادان دانشگاه هاي دو كشور، برگزاري سمينارهاي مشترك با موضوع فرهنگ ايران و تايلند مي تواند زمينه اي براي توسعه همكاري هاي علمي و پژوهشي آينده قرار گيرد.
فراهنگ ** 9187 ** 1071 خبرنگار: حميدرضا بازگشا ** انتشار دهنده: اميد غياثوند
۰ نفر