رییس پدافند غیرعامل: شبكه ملی اطلاعات، نظام دفاعی كشور است

تهران- ایرنا- رییس سازمان پدافند غیرعامل كشور، شبكه ملی اطلاعات را نظام دفاعی توصیف و بر تكمیل و توسعه‌ آن تاكید كرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «غلامرضا جلالی» امروز(دوشنبه) در همایش پدافند غیرعامل بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات(آی سی تی) افزود: شبكه ملی اطلاعات نقش مهمی در پایداری شبكه های ارتباطی كشور در برابر تهدیدات بیرونی برعهده دارد.
وی با انتقاد از كسانی كه در دولت گذشته به دنبال ادغام وزارت ارتباطات (با وزارت راه و شهرسازی) بودند، گفت: وزارت ارتباطات نقش مهمی در توسعه كشور دارد و باید به «وزارت دفاع سایبری» تبدیل شود.
جلالی بر اهمیت شركت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات در توسعه كشور تاكید كرد و افزود: این مجموعه ها، بخش های مهم حاكمیتی كشور هستند كه باید متناسب با نقش خود، الزام هایی را طراحی و دنبال كنند.
رییس سازمان پدافند غیرعامل افزود: نخستین انتظار از شبكه ملی اطلاعات، تداوم كاركردش در مواقع تحریم است و باید اجزای آن هرچه سریعتر تكمیل شود، چرا كه شبكه‌های اطلاعات نقش مهمی در مدیریت بحران‌های پدافند غیرعامل ایفا می‌كنند.
جلالی محوری ترین كار امروز كشور را تقویت و ارتقای سطح كاركردهای شبكه ملی اطلاعات توصیف كرد و گفت: شبكه ملی اطلاعات پدافند غیرعاملی ترین طرحی است كه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طراحی و به مرحله اجرا درآمد.
وی تكمیل و توسعه شبكه ملی اطلاعات را اساسی ترین رویكرد در مقابله با تهدیدات فضای سایبر توصیف كرد.
جلالی بر افزایش سرعت اینترنت در شبكه ملی اطلاعات تاكید كرد و ادامه داد: باید امنیت حیطه بندی شده در این شبكه تولید شود.
رییس سازمان پدافند غیرعامل كشور خواستار آن شد تا قابلیت فرماندهی مدیریت بحرانی فضای سایبری كشور در شبكه ملی اطلاعات ایجاد شود.
وی گفت: شبكه ملی اطلاعات نقش پدافند غیرعامل در كشور دارد و توانایی امن سازی زیرساخت های ارتباطی را نیز در خود جای داده است.
جلالی از از نصب ایمپلنت های جاسوسی از سوی برخی دشمنان كشور در بعضی از تجهیزاتی كه به تازگی وارد كشور شده اند خبر داد و تاكید كرد: نباید به این تجهیزات اعتماد كرد بلكه باید تلاش كرد از تولیدات داخلی به جای واردات خارجی استفاده كرد.
رییس سازمان پدافند غیرعامل كشور در ادامه گفت: تلفیق حوزه سایبری و بحث‌های دفاعی، موضوع جدیدی است كه علاوه بر ارتش‌های سایبری، هواپیماها و سیستم‌های سنجش از راه دور و غیره را به وجود می‌آورد، همانطور كه ما شاهد این بودیم كه آمریكایی‌ها در یك ماه گذشته مركز فرماندهی فضای سایبری ایجاد كردند.
جلالی به انتقاد از دولت قبل پرداخت كه تلاش داشت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را با وزارت راه و شهرسازی ادغام كند و افزود: ما مخالف این امر بودیم زیرا چنین كاری كشور را پنجاه سال عقب نگه می داشت.
وی خاطر نشان كرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شركت ارتباطات زیرساخت نقش اساسی در توسعه سایبری كشور دارند كه به طور كامل حاكمیتی است، بنابراین می توانند نقش ارزشمندی در دفاع از سرمایه های سایبری كشور ایفا كنند.
اقتصام ** 2078** 2023** خبرنگار: محمد مهدی بهرامی ** انتشاردهنده: لطیف نكوئی
۰ نفر