۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴
کد خبر: 82283608
T T
۰ نفر

نگرانی كره شمالی از موشك های مافوق صوت آمریكا

۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴
کد خبر: 82283608
نگرانی كره شمالی از موشك های مافوق صوت آمریكا

پكن - ایرنا - كره شمالی امروز پنجشنبه با ابراز نگرانی از ساخت و توسعه موشك های پیشرفته كروز مافوق صوت آمریكا، اعلام كرد كه اهداف این موشك ها پیونگ یانگ است.

به گزارش ایرنا، ‌روابط كره شمالی با آمریكا و كره جنوبی پس از آزمایش های هسته ای سال جاری میلادی این كشور بسیار پرتنش شده و هر روز اخبار مختلفی در خصوص رویارویی احتمالی این كشورها به گوش می رسد.
كره شمالی می گوید كه نیروی هوایی آمریكا در حال كار بر روی موشك های كروز مافوق صوت است كه در مدت یك ساعت می تواند هر نقطه ای از جهان را هدف قرار دهد.
براساس گزارشی كه این كشور منتشر كرده، ممكن است پرتاب این موشك ها باعث این تصور شود كه نوعی سلاح هسته ای شلیك شده و همین می تواند آتش یك جنگ اتمی را شعله ور سازد.
گزارش می افزاید: بسیاری از كشورهای جهان از تلاش های آمریكا برای ساخت چنین موشكی ابراز نگرانی كرده و آن را مصداق تولید سلاح های كشتار جمعی دانسته اند.
كره شمالی افزوده است: برخی احتمالا این موشك را در حین پرتاب با یك سلاح اتمی اشتباه خواهند گرفت و درصدد مقابله با آن برخواهند آمد كه نتیجه آن در نهایت یك درگیری هسته ای است.
این كشور همچنین سیاست های آمریكا در برابر شبه جزیره كره را خشن و تجاوزكارانه توصیف كرده و آورده است: حضور ناو هسته ای رونالد ریگان این كشور در منطقه در ماه جاری میلادی نشانه هایی از این سیاست خطرناك است.
نیروهای دریایی آمریكا و كره جنوبی همچنین پس از آزمایش هسته ای نهم سپتامبر كره شمالی رزمایش هایی در منطقه برگزار كرده و آن را هشداری به پیونگ یانگ دانسته اند.
در همین حال گزارش ها نشان می دهد كه گفت و گوها میان كره جنوبی و آمریكا برای در نظر گرفتن تحریم های جدید علیه كره شمالی در چارچوب شورای امنیت در جریان است.
كره جنوبی و آمریكا از كشورهای جهان خواسته اند هر گونه تحریم را كه تصویب شده است علیه كره شمالی اعمال كنند تا این كشور دست از برنامه هسته ای بردارد.
با این وصف گزارش های تشكیلات امنیتی آمریكا نشان می دهد كه سیاست این كشور برای جلوگیری از كره شمالی در ساخت سلاح هسته ای با حربه تحریم شكست خورده است.
گزارش های امنیتی آمریكا همچنین تاكید می كند كه اگر سالیان سال هم این برخورد ادامه داشته باشد كره شمالی دست از برنامه هسته ای نظامی بر نخواهد داشت مگر اینكه آمریكا مشوق های اقتصادی را برای این كشور در نظر بگیرد و با آن وارد گفت وگو شود.
آساق**۲۳۱**1597*انتشاردهنده: فرهاد راستی