به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از انجمن راديولوژي ايران، دكتر جلال جلال شكوهي، اظهار كرد: غربالگري به تشخيص به موقع تومور كمك ميكند به گونهاي كه مي توان تومور را قبل از اينكه بزرگ و بدخيم شود با حفظ بافت سينه از بدن خارج كرد.
وي افزود: راديولوژيست ها مي توانند با غربالگري دقيق سينه، تومور سرطاني را تشخيص و براي درمان به موقع بيمار را به مراكز درماني مربوطه ارجاع دهند.
شكوهي يادآور شد: براي تشخيص به موقع و پيشگيري از سرطان سينه به زنان بالاي 35 سال توصيه مي شود هر 2 سال يك بار غربالگري انجام دهند.
رئيس انجمن راديولوژي با بيان اينكه روش غربالگري لازم و مناسب بايد توسط راديولوژيست تشخيص داده شود، خاطرنشان كرد: سونوگرافي داراي اشعه غيريونيزه است به همين دليل هيچ ضرري براي افراد ندارد اما ماموگرافي مضراتي را به همراه دارد به همين دليل اين روش براي زنان زير 35 انجام نمي شود.
علمي**1834**1440
تنظيم كننده: ناهيد شفيعي **انتشار:معصومه گلشن
رئيس انجمن راديولوژي ايران:
زنان بالاي 35 سال هر2 سال يكبارغربالگري سرطان سينه انجام دهند
۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲
کد خبر:
82289789
تهران- ايرنا- رئيس انجمن راديولوژي ايران با بيان اينكه غربالگري سينه ازطريق سونوگرافي و ماموگرافي انجام مي شود،گفت:براي تشخيص به موقع و پيشگيري ازسرطان سينه به زنان بالاي 35 سال توصيه مي شود هر 2 سال يك بار غربالگري انجام دهند.