۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲
کد خبر: 82290077
T T
۰ نفر
تجهيزات امداد و نجات هلال احمر استان مركزي در دولت تدبير و اميد افزايش يافته است

اراك - ايرنا - مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مركزي گفت: تجهيزات امداد و نجات جمعيت هلال احمر اين استان در دولت تدبير و اميد افزايش چشمگيري داشته است.

به گزارش ايرنا، دكتر محمد محمدي روز سه شنبه در جريان بازديد از خبرگزاري جمهوري اسلامي استان مركزي در اراك افزود: از ابتداي فعاليت دولت تدبير و اميد تاكنون اين جمعيت با توفيقات چشميگري همراه بوده و در حوزه امداد و نجات موفق به راه اندازي سامانه پاسخگويي اضطراري 112 و پوشش سراسري آن در استان شده است.
وي بيان كرد: تهيه طرح عملياتي (Action plan) در شعب استان مركزي به منظور پاسخگويي مطلوب تر در سوانح ملي و منطقه اي، راه اندازي مركز آنست (نگهداري سگ هاي تجسس) در پايگاه امداد و نجات بين شهري سوم خرداد آهنگران و افتتاح 2 پايگاه امداد و نجات بين شهري (جاده اي) در شهرستان هاي تفرش و خمين (گيان و شهيد سرمدي) از ديگر توفيق ih در حوزه امداد و نجات است.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مركزي ادامه داد: اين جمعيت موفق به كسب رتبه برتر اوقات فراغت در سه سال اخير شده است.
دكتر محمدي گفت: برگزاري اردوي جهادي فجر، رمضان و محرم در روستاهاي محروم شعب تابعه، افزايش كانون ها ( دانشجويي به 30 كانون، روستايي به 10 كانون و جوانان به 16 كانون)، برگزاري طرح آموزش 50 هزار نفري امداد و كمك هاي اوليه براي اولين بار در كشور توسط اين جمعيت و عقد تفاهم نامه استاني با آموزش و پرورش استان براي آموزش 60 هزار دانش آموز از ديگر اقدام هاي صورت گرفته است.
وي اظهار كرد: المپياد فرهنگي ورزشي اعضاي جوانان استان مركزي با حضور 1200 نفر در سال هاي 93، 94 و 95 در اين استان برگزار شده و در اين مدت جمعيت استان موفق به كسب مقام برتر كشوري توسط تيم دادرس مردان و كسب مقام سوم كشوري بانوان در اين مسابقات، بخش ديگري از توفيقات است.
به گزارش ايرنا، مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اضافه كرد: اين جمعيت در حوزه امور داوطلبان نيز موفق به كسب عنوان داوطلب برتر كشوري در سال هاي 92، 93 و 94 شده است.
دكتر محمدي عنوان كرد: در اين مدت بيش از 30 هزار متر مربع زمين توسط خيران به جمعيت هلال احمر اين استان اهدا شده و 2 دستگاه دياليز نيز توسط يك داوطلب خير به ارزش يك ميليارد و 500 ميليون ريال به بيمارستان امام خميني (ره) اراك اهدا شده است.
وي بيان كرد: در طول سه سال گذشته تيم هاي Bhcu و Rdh براي پاسخگويي مناسب به حوادث و سوانح در اين استان ساماندهي شده و تيم هاي درمان اضطراري استان در مناطق محروم در راستاي ارايه خدمات درماني رايگاه بيش از 35 ماموريت اجرا كرده اند.
به گزارش ايرنا، مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مركزي اضافه كرد: راه اندازي مركز فيزيوتراپي شهرستان محلات در سال 93 و تزريق 5000 واكسن مننژيت به عموم مردم و كاركنان دستگاه هاي اجرايي در خرداد ماه 95 از ديگر اقدام هاي صورت گرفته است.
دكتر محمدي بيان كرد: در دوران فعاليت دولت تدبير و اميد، بيش از 34 نفر نيروي انساني در اين جمعيت هلال احمر اين استان جذب و به كار گرفته شده است.
وي گفت: در اين مدت ساختمان هاي اداري تفرش، شازند، زرنديه و خمين، پايگاه امدادي جاده اي سه راهي آوه (ساوه)، يك واحد سوله امدادي در زميني به وسعت سه هكتار در جنب سد 15 خرداد، انبار هاي امدادي شهرستان تفرش و محلات، پايگاه هاي امداد و نجات جاده اي شهرستان خمين در ورچه و شهرستان تفرس در گيان ايجاد شده است.
14 هزار داوطلب، امدادگر و جوانان فعال در جمعيت هلال احمر استان مركزي وجود دارد.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفري** انتشار دهنده:مژگان حيدري*