۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲
کد خبر: 82291321
T T
۰ نفر

كاهش خطر سكته مغزي با مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه

۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲
کد خبر: 82291321
كاهش خطر سكته مغزي با مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه

تهران- ايرنا- نتايج يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه گنجاندن يك عدد تخم مرغ در وعده صبحانه خطر ابتلا به سكته مغزي را كاهش مي دهد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه تلگراف، محققان با بررسي بيش از 30 سال تحقيقات صورت گرفته روي حدود 300 هزار نفر متوجه شدند كه مصرف روزي يك عدد تخم مرغ خطر ابتلا به سكته مغزي را تا 12 درصد كاهش مي دهد.
اين مطالعه همچنين نشان داد كه برخلاف اين باور كه مصرف تخم مرغ را با بيماري عروق كرونر قلب مرتبط مي داند، چنين ارتباطي وجود ندارد.
اين يافته ها كه در مجله American College of Nutrition منتشر شد، حاصل بررسي سيستماتيك و آناليز مطالعات در سال هاي 1982 تا 2015 است.
به گفته دكتر دومينيك الكساندر محقق ارشد اين مطالعه، تخم مرغ داراي ويژگي هاي مثبت غذايي از جمله آنتي اكسيدان ها است كه موجب كاهش استرس اكسيداتيو و التهاب مي شوند.
وي افزود: تخم مرغ همچنين منبع بسيار خوبي از پروتيين است كه موجب كاهش فشار خون مي شود.
براساس اين گزارش، تازه ترين مطالعات نشان داده اند كه ذهنيت ارتباط مصرف تخم مرغ با افزايش سطح كلسترول، يك افسانه است.
يك عدد تخم مرغ بزرگ داراي شش گرم پروتيين با كيفيت بالا به علاوه آنتي اكسيدان ها -كه در زرده تخم مرغ يافت مي شوند - و ويتامين هاي E, D و A است.
اين تحقيق مويد نتيجه يك اناليز در سال 2015 است كه تصريح دارد كلسترول رژيم غذايي ارتباطي با بيماري هاي قلبي و عروقي از جمله بيماري عروق كرونر و سكته مغزي ندارد.
علمي**2038**
مترجم:درنا محمديان*انتشار: زهره محتشمي پور
۰ نفر