به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی اردبیل ، میر روح الله محمدی در جلسه گردشگری غدایی شهرستان گرمی مغان بر معرفی برند غذایی گرمی مغان با توجه به برخورداری این منطقه از مراتع درجه یك و گوشت دام با كیفیت بالا، افزود: همان طور كه كباب كوبیده بناب جایگاه خود را در جاذبه های غذایی پیدا كرده، كباب دنده مخصوص شهرستان گرمی نیز با برند كردن كباب خود می تواند نقش مهمی در گردشگری غذایی شهرستان ایفا كند.
وی با اشاره به اینكه باید تابلو غذاخوری ها و كبابی ها با طرح های جذاب و معرفی كباب مخصوص گرمی و غذای جوجه محلی به اسم لونگی تهیه شود، اضافه كرد: برای برند سازی كباب مخصوص گرمی لازم است اندازه آن قابل توجه ، كیفیت آن درجه یك تهیه شده از گوشت تازه بره و گوسفند جوان باشد.
وی افزود: برای برند كردن لونگی این منطقه نیز علاوه بر جذاب بودن شیوه پخت و تزیین آن، مراحل پخت نیز برای بالابردن كیفیت آن به دقت كنترل شده باشد و از گردوی مرغوب و تازه و پنیر محلی درجه اعلا استفاده شود.
محمدی همچنین بر معرفی جاذبه های غذایی و شناسایی قابلیت ها، كمبودها و نواقص موجود در گردشگری غذایی ، نقش غذا و خوراكی در جذب گردشگر به یك منطقه، اهمیت غذاهای گیاهی و تغذیه بر پایه محصولات ارگانیك در بین گردشگران اروپایی و غذاها بر پایه گوشتی در بین گردشگران آذری تاكیدكرد.
او به حاضر شدن كاركنان و آشپزها با لباس تمیز و مرتب دارای آرم غذاخوری و كبابی، استفاده از خدمتكاران جوان و خوش برخورد با سر و وضع مرتب و ایجاد تنورهای پخت نان در محل غذاخوری با استفاده از ساج جهت پخت نان لواش یایمه تاكید كرد و گفت: شرایط مناسب باید برای مشتریان با سلیقه های مختلف از روستاها، شهرهای بزرگ و گردشگران آذری فراهم شود.
گرمی مغان در شمال اردبیل واقع شده است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6018/6016
اردبیل - ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی می گوید: 'كباب دنده' مخصوص این شهرستان و غذای جوجه محلی موسوم به ' لونگی 'می تواند بعنوان برند غذایی این شهرستان مطرح و كاركردی همانند كباب كوبیده بناب داشته باشد.