دكتر علی زكی زاده روز یكشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این طرح با مشاركت فعالانه اولیا، مربیان و دانش آموزان و با رویكرد افزایش آگاهی آنها در زمینه مراقبت از خود با نهادینه كردن فرهنگ خودمراقبتی و آموزش همسالان كه منجر به توانمندسازی آنان در سالم زندگی و كاركردن و آموزش با كیفیت خواهد شد از آبان ماه جاری آغاز و تا بهمن ادامه دارد.
وی گفت: برای رسیدن به مدرسه ای كه ارتقا دهنده سلامت است و ازسوی شبكه مروج سلامت می نامیم، آگاهی، برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی برای موفقیت برنامه ضروری است.
كارشناس بهداشت مدارس، جوانان و نوجوانان شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت: مدارس مجری طرح مروج سلامت ازنظر وضعیت بهداشت محیط، بوفه سالم، برنامه های آموزشی اجرا شده، وضعیت واكسیناسیون و مراقبت بهداشتی و پزشكی، فعالیت فیزیكی و تحرك بدنی دانش آموزان، سلامت كاركنان، مشاركت جامعه پیرامون در حل مشكلات بهداشتی، انجام مشاوره و سلامت روان دانش آموزان مورد ارزیابی و امتیاز دهی قرار می گیرند.
زهره بهمیاری افزود: در این طرح مدارس منتخب براساس لیست های ممیزی داخلی توسط مدیران مدارس و لیست های ممیزی خارجی توسط كاركنان بهداشتی تكمیل و ارزیابی شده و پس از جمع بندی، مدارسی كه امتیاز ممیزی آنها 55 و بالاتر باشد دارای نشان مدارس مروج سلامت شده و به مدارس منتخب برحسب امتیاز یك تا پنج ستاره تعلق می گیرد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر 92 هزارنفر جمعیت دارد كه 17 هزار نفر آن دانش آموز هستند.
616/6043** خبرنگار: نعمت الله بهروزی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
گناوه-ایرنا- رئیس شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت: طرح مدارس مروج سلامت به منظور ارتقای سلامت دانش آموزان در 19 آموزشگاه تحت پوشش آغاز شده است.