۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰
کد خبر: 82305945
T T
۰ نفر
سلطانی فر: فساد 138 میلیارد تومانی در دولت دهم را خنثی كردیم

تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان و رییس سابق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت دولت با تلاش گسترده در سه سال گذشته توانست فساد 138 میلیارد تومانی دولت دهم تحت پوشش شركت توسعه گردشگری را خنثی كند.

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ، مسعود سلطانی فر در مراسم تكریم و معارفه روسای جدید و سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این سازمان با حضور معاون اول رییس جمهوری اظهار كرد: سیاست مهم دولت یازدهم در این سازمان مبارزه با فساد سازمان یافته شركت های وابسته بود.
وی اضافه كرد: یكی از بزرگ ترین پرونده ها متعلق به «شركت توسعه گردشگری» یك شركت صوری در دولت گذشته بود كه با هزینه كمتر از 500 میلیون تومان برای احداث سه مجموعه سرمایه گذاری كرده بودند و در نهایت با طرح شكایتی 138 میلیارد تومان از دولت مطالبه كردند.
سلطانی فر ادامه داد: در 33 ماه گذشته با تلاش دولتمردان و همكاری رییس دیوان عالی كشور و قوه قضائیه موفق شدیم این پرونده و پرونده عمارت مسعودیه را با فساد مشابهی خنثی كنیم.
رییس سابق سازمان میراث فرهنگی تصریح كرد: با همكاری سازمان های بازرسی و قضایی كشور در یك ماراتن سنگین دو هفته قبل موفق شدیم حكم تبرئه را بر مبنای ماده 18 دریافت و از این فساد گسترده مالی به طور قاطع جلوگیری كنیم.
سلطانی فر عنوان كرد: سه سال قبل این سازمان را با وضعیت بسیار ناامید كننده و نابسامان از دولت قبل تحویل گرفتیم در حالیكه خسارت های مهلك جابجایی ساختمان های اداری سازمان به شیراز و اصفهات وضعیت نامطلوبی برای ما ایجاد كرده بود.
وی ادامه داد: با همكاری و تلاش شبانه روزی توانستیم این سازمان متزلزل و بی ثبات را در جشنواره شهید رجایی سال 95 به عنوان دستگاه نمونه و برتر كشور از نظر عملكرد معرفی كنیم تا جاییكه رییس جمهوری در شش ماهه گذشته پنج بار از عملكرد این سازمان در حضور مردم و رسانه ها تشكر كردند.
سلطانی فر گفت: در دوران مدیریتم چند محور مهم به عنوان سیاست های كلان در این سازمان دنبال شد كه اولین آن پرهیز از هیاهو و جنجال سازی بود.
وی تصریح كرد: این سازمان كه 10 سال متمادی گرفتار سیاسی كاری و جنجال سازی شده بود اكنون با تدبیر به سازمانی تخصصی و حرفه ای تبدیل شده است و در محور دوم با اعمال قانون و نهادینه كردن قانونمندی، كار را از رابطه و جناح بازی دور كردیم.
محور سوم سیاست های مورد نظر سلطانی فر، شایسته سالاری بود كه در این باره گفت: سعی كردیم با انتخاب افراد متخصص و شایسته از درون سازمان نگاه ما غیرسیاسی و به درون باشد و در محور چهارم نیز نظارت دائم در همه امور جاری را حاكم كردیم تا جایی كه بنده در این دوران سه بار توفیق داشتیم به همه مناطق كشور سفر كنم.
رییس سابق سازمان میراث فرهنگی تاكید كرد: نهضت هتل سازی از مهم ترین محورهای كاری ما بود كه با هزینه 800 میلیارد تومان توانستیم 36 هتل چهار و پنج ستاره به مجموعه هتل ها اضافه كرده و با بهره گیری از 600 تا 700 میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی 170 هتل دیگر را تا پنج سال آینده و پایان دولت دكتر روحانی در نوبت بهره برداری قرار دهیم.
محور هفتم در سخنان سلطانی فر، اقتصاد مقاومتی تبیین شده توسط مقام معظم رهبری بود كه وی در این باره گفت: از همه ظرفیت های موجود اقتصادی سازمان برای سه پروژه مهم تعریف شده در راستای اقتصاد مقاومتی استفاده كردیم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: محور هشتم سامان دهی امور مالی، اداری و تشكیلاتی بود در شرایطی كه به عنوان تنها سازمان ایران كه در همه شهرستان ها نمایندگی نداشت و از 435 شهرستان كشور فقط 10 درصد اداره مستقل در 46 شهر در اختیار داشت، توانستیم با همكاری سازمان برنامه و بودجه به نقطه ای برسیم كه اكنون صاحب 196 اداره مستقل در سراسر كشور هستیم.

** توصیه های سلطانی فر به رییس جدید سازمان
رییس سابق سازمان میراث فرهنگی برای زهرا احمدی پور رییس جدید سازمان توصیه هایی هم داشت، از جمله پیگیری تهیه برنامه جامع گردشگری كه از سال 2001 آغاز شده است.
سلطانی فر اضافه كرد: توصیه دوم سامان دهی به قوانین و مقررات میراث فرهنگی است كه بخش هایی از آن در سال ها 1309 و 1352 مصوب شده است. بعد از 45 سال نیاز به بازنگری قوانین وجود دارد و برای این منظور رییس جدید باید با بهره گیری از مشاور حقوقی ما لایحه جدیدی را برای سامان دهی این قوانین متناسب با شرایط روز تقدیم دولت و مجلس كند.
وی ادامه داد: پیگیری طرح اشتغال ضربتی 140 هزار نفری در بخش صنایع دستی ظرف دو سال آینده با تامین تسهیلات 400 میلیون ریالی برای هر شغل از دیگر انتظارات است.
سلطانی فر گفت: نجات بخشی، مرمت و بازسازی ساختمان های قدیمی در قالب صندوق احیا از نقاط درخشان كارنامه ما است كه عملكرد ما در دولت یازدهم در این باره 15 برابر مجموع عملكرد دولت های گذشته بوده است و موفق شدیم بناهای در حال تخریب را با سرمایه بخش خصوصی به مراكز اقامتی، هتل و پذیرایی مورد توجه گردشگران خارجی تبدیل كنیم.
وزیر ورزش و جوانان در توصیه پنجم، فعال كردن بخش بازرگانی صنایع دستی را با راه اندازی بازارچه های دائم و فرودگاه های اینترنتی از دیگر اقدامات مهم برشمرد و حل مشكل حقوقی مجموعه آموزش عالی میراث فرهنگی را در بخش دیگری خواستار شد.
با استعفای محمود گودرزی از وزارت ورزش، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری، سلطانی فر رییس پیشین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را به عنوان وزیر جدید وزیر ورزش و جوانان به مجلس معرفی كرد.
وی توانست با جلب اعتماد نمایندگان مردم، وزیر جدید این وزارتخانه شود.
زهرا احمدی پور جایگزین او در سمت رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
** راه اندازی دانشكده هنرهای سنتی استاد فرشچیان
سلطانی فر در بخش دیگری از سخنان خود خواستار رفع كامل مشكل مجموعه آموزش عالی میراث فرهنگی ، واگذاری هرچه سریعتر هتل های شركت توسعه گردشگری به بخش خصوصی، پیگیری برای ادامه روند انجام و تسهیل در صدورویزای فرودگاهی و راه اندازی ویزای الكترونیكی و لغو روادید با كشورهای مختلف برای توسعه صنعت گردشگری شد.
وی دراین باره تصریح كرد: 73 هتل در مجموعه ای با عنوان هتل های لاله در حال واگذاری ناحق به افراد خاصی در زمان دولت قبل بود كه پس از لغو این واگذاری با تلاش های ما اكنون توقع داریم این مجموعه هتل ها عادلانه و قانونی به بخش خصوصی واگذار شود.
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی گفت: راه اندازی دانشكده هنرهای سنتی استاد فرشچیان طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ادامه نهضت هتل سازی دیگر توصیه های من هستند.
وی تاكید كرد: بازگرداندن باقی الواح هخامنشی كه در سال 1314 از ایران خارج شده بود می تواند تلاش های ما و مركز حقوقی ریاست جمهوری را به نتیجه برساند.
سلطانی فر در اخرین توصیه به رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، از وی خواست با گسترش تعاملات با سازمانهای بین المللی زمینه های ارتقای جایگاه گردشگری ایران را با استفاده از ظرفیت های جهانی فراهم سازد.

فراهنگ**9157**3079**خبرنگار: علی اسدی**دریافت كننده: منصوره شوشتری**
انتشار دهنده: كتایون لامع زاده
۰ نفر