سردار مهدی معصوم بیگی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار انتظامی ایرنا افزود: از آنجایی كه هنوز در مورد استفاده از این ابزار الكترونیكی به جمع بندی نرسیده ایم، استفاده از آن عملیاتی نشده است؛ چرا كه باید همه جوانب استفاده از آن را باید در نظر بگیریم؛ بنابراین اینكه اصل موضوع، رد یا تایید شود، باید بررسی شود.
جانشین رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی اضافه كرد: شاید از این ابزار بتوان در راستای حبس زدایی استفاده كرد اما نیازمند كار كارشناسی بیشتری در این حوزه ایم؛ ضمن اینكه باید همه ذی نفعان اعم از جامعه، مجرم و سیستم عدالت كیفری را در این زمینه در نظر گرفت.
معصوم بیگی ادامه داد: اظهار نظر در مورد اینكه از این ابزار در آینده به صورت گسترده استفاده شود، زود است چرا كه قبل از اجرای هر طرحی باید تمام مسائل را بررسی و منافع و مضرات آن را آسیب شناسی كرد .
به گزارش ایرنا موضوع استفاده از دستبند و پابندهای الكترونیكی از سال 88 توسط مسئولان قوه قضاییه به منظور كنترل زندانیان و كاهش آسیب به خانواده زندانیان مطرح شده اما هنوز اجرایی نشده است.
این ابزارهای الكترونیكی از قابلیت رصد و ردیابی فرد در موقعیت های مختلف برخوردار است و با اتصال به سیستم موقعیت یاب جهانی می تواند موقعیت افراد را به صورت آنلاین (برخط) نمایش دهد و در صورت جدا شدن دستگاه از زندانی به سرور مركزی، پیام ارسال می شود.
اجتمام(3)9105**1776
خبرنگار: معصومه نیكنام **انتشاردهنده:لیلا خطیب زاده
سردار معصوم بیگی:
استفاده از پابند و دستبند الكترونیكی هنوز در مرحله آزمایشی است
۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۵۵
کد خبر:
82307939
تهران-ایرنا- جانشین رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی گفت: استفاده از پابند و دستبندهای الكترونیكی متهمان یك ایده و نظر است و هنوز در مرحله آزمایشی است.